• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
AAAAAA... Çarpıntısı korkdonun dolanmasından mıymııış.. Ee doktorun usg de anlamadı mı kordonun dolandığını yaa.. Ayy ben varya, bu son ayımı nasıl geçireceğim merak ediyorum.. Şİmdi iyice evhamlandım.. Allah'ım korusun yaa.. Gerçekten haftada 1 gitmek lazım doktorua.. Benim kontrol 30. unda.. Daha 10 gün var.. Şİmdi seni okuyunca arada gitsem mi diyorum....
Kızlar, panik yapan tek ben miyim yaa.. Gerçekten aklıma takılır şimdi bu benim..

Canım benim hepimizde kuruntular var,ne kadar etkilenmemeye çalışsakta olmuyo.sırf bu endişelerden gece ne rüyalar görüyorum bir bilsen daha sabah gördüğüm rüyadan sinirim bozuldu oturdum ağladım.bütün dualarımız sağlıklı doğmaları için ne kadar kuruntuda etsek allaha emanetler napalım:26:

kızla hepınze hayırlı gunler hastaneden yazıyorum dun 37+2 de aras bebek dunyaya geldı yavrum coksukuq coksaglklı 3780 gr 51 cm boynda kalp carpntı sebebı kordonun tam yerlesmlı boynuna dolanp oksıjensz kalmasndnms aman kzlar sonhaftalarda şakn ha 2 hafta beklemeyn dr cagrmasada ısrarla gdn herhafta sezeryn olck arkadaskarmda korkmasn sutumz erkn olmasna daır hemen geldı emstk 4 saat sonrada gezmeye basladm wçye gttm ve gece arası yardmsz alabldm yavrum emıyo ve uyuyo gece uydm uyandm hep onu izledm rabbme bınsukur 2.ye buguzel duyguyu tattrdı dogum yapan arkadaşlrmada gecms olsn

canım benim güzel haberlerinizi aldıkya çok şükür rabbime maşallah Arasımızada Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
herşey yolundaya sen başka bişey düşünme ayyyy çok heyecanlandım şimdi :))))

kızlar hayatbanaguzel yani yasemin sabah 9:20 de sağlıklıca oğlunu dünyaya getirdi kilosu 3390 gr ve herkese selamı var.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, çok zor bir gece geçirdim çok ağrım oldu. neyseki şimdi iyiyim. ne güzel hergün bir doğum haberi geliyor. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

yaren canım yavruna hayırlı ömür diliyorum. ne güzel allah sana iki kere yaşattı bu mutluluğu.

kızlar hayatbanaguzel yani yasemin sabah 9:20 de sağlıklıca oğlunu dünyaya getirdi kilosu 3390 gr ve herkese selamı var.

çok güzel bir haber bu. dün düşündüm de yahu bu bebeklerin ilk tekmelerine şahit olduk biz. annelerinin minnacık göbişlerini gördük. şimdide aramıza katıldılar. çok güzel bir mutluluk. Çınar Mete bebek hep mutlu ol inşallah.

sahinuz nasılsın arkadaşım? heyecanlı mısın? :52:

Günaydın kızlar, çok zor bir gece geçirdim çok ağrım oldu. neyseki şimdi iyiyim. ne güzel hergün bir doğum haberi geliyor. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

yaren canım yavruna hayırlı ömür diliyorum. ne güzel allah sana iki kere yaşattı bu mutluluğu.

çok güzel bir haber bu. dün düşündüm de yahu bu bebeklerin ilk tekmelerine şahit olduk biz. annelerinin minnacık göbişlerini gördük. şimdide aramıza katıldılar. çok güzel bir mutluluk. Çınar Mete bebek hep mutlu ol inşallah.

Bazen durgun bazen telaşlıyım hem doğurmak istiyorum hemde... Bu arada bebeklerin hepsi birbirinden tatlı görünüyo

kızla hepınze hayırlı gunler hastaneden yazıyorum dun 37+2 de aras bebek dunyaya geldı yavrum coksukuq coksaglklı 3780 gr 51 cm boynda kalp carpntı sebebı kordonun tam yerlesmlı boynuna dolanp oksıjensz kalmasndnms aman kzlar sonhaftalarda şakn ha 2 hafta beklemeyn dr cagrmasada ısrarla gdn herhafta sezeryn olck arkadaskarmda korkmasn sutumz erkn olmasna daır hemen geldı emstk 4 saat sonrada gezmeye basladm wçye gttm ve gece arası yardmsz alabldm yavrum emıyo ve uyuyo gece uydm uyandm hep onu izledm rabbme bınsukur 2.ye buguzel duyguyu tattrdı dogum yapan arkadaşlrmada gecms olsn

canım benim ne gözün aydın ... demekki kordon dolanmasındanmış çok şükür başka bir sorun yokmuş...
hep aklımıza takılan soruydu şu usg de ki kiloyla doğuncaki kilosu en geçen gün 3.500 demişti dr sana fazlası var maşallh eksiği yok :nazar::nazar::nazar::nazar:

sütünü gelmesinede iyi olmanada çok sevindim ..
darısı 3 gün sonra bana ve benim gibi bekleyenelere inşallah .. ilkte sütüm gelmemişti çok çektim inşallah bunda hemen gelirde mama vermek zorunda kalmamm..

rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah .. :nazar::nazar::nazar:

oh oh maşallah ikinizede canım darısı başımıza inşallah , Allah analı babalı büyütsün canım.gözünaydın.

kızlar beklenen doğum tarihi 1-2-5-7-9 olanlar teker teker doğuruyor , sanırım sıra bize geldi yani 10 ve 15 arası olanlara :52: böyle duydukça hemen doğurasım geliyor valalhi , hadi hayırlısı olsun

slm kızlaaar yarın sabah 20.10.2012 de :) sezeryana gireceğim dualarını esirgemeyinn, oğlumu kucağıma alacağım inş. Çınar Mete Durmaz :) çok mutluyum heyecanlıyımmm. eşimle birlikte son 2 kişilik gecemiz. yarın Allahın izniyle 3 kişi olacağız. bu gün kuaföre gittim, sonra eşimle başbaşa akşam yemeği yedikk, güldük stres attık gezindik şimdi sabah olmasını bekliyoruz. :16: :55: çok heyecanlıyım mutluyumm beklediğimiz gün geldi çattı şaka gibi :52:

herkese hayırlı doğumlar diliyorum dualarını esirgemeyin..

iyi akşamlar..
muhtemelen şimdi oğlun kucağındadır. dünyanın en mutlu insanı :)
hayatınız boyunca sağlıkla yaşayın.
Merhaba canım bende bunu düşünüyorumda, toplam fiyat mı bu? yani senelik kira falan oluyormuş bu işte...

Amin canım hepimize inşllh, belimde ve kasıklarımda 15 dkda bir falan aşırı ağrı hissettim kaç kere uykudan uyandım
duş aldım rahatladım yine tekrarladı
sabahı zor ettik bu şekilde
neyse meğer enfeksiyondan dolayı böbrek ağrısıyla bu dönemde olabilecek doğum sancısı birbiri ile karışmış
ölüyorum sandım ya...
ikisi birbirini tetiklemiş:43:

Canım şimdiden hayırlı olsun diorum inşallah keyifli güzel bir doğum yaşayacaksın, yarın bebeğin ellerinde olacak ne kadar güzel... :16:
canım geçmiş olsun.
yıllık kirası 156 tlydi... 5 yıllık 10 yıllık diye de kiralar var. 3 çeşit saklama yöntemi var. acıbademi arayıp bilgi alabilirsin. korkulacak kadar çok büyük rakamlar yok.
bu konuda çok güzel bilgide veriyorlar.

Kızlar ya, dün ve bugün karnım çok sık kasılıp kasılıp gevşiyor.. O kadar kasılıyor ki, nefes almakta zorlanıyorum o an..
Yalancı kasılmalar bunlar sanırım di mi.. Birde çok sıklaştı.. Sürekli kasılıp 1-2 dk. sonra gevşiyor.. Sizde de olmuş muydu..
Yoksa doktora sorsammı?
mutlaka gidip bir nst çektir. sanıyorum erken doğum habercisi benim de öyle oldu. ve birden nişan geldi işte. şimdide dursun biraz daha diye 2 saatte bir hap alıyorum.

çoook sevindim senin adına kilosu çok güzel maşallah. Allah korumuş yavrunu.
şimdi bakmaya doyamazsın ne güzel..
sağlıklı ömürler diliyoum size

darısı biz bekleyenlerin başına...:nazar:

muhtemelen şimdi oğlun kucağındadır. dünyanın en mutlu insanı :)
hayatınız boyunca sağlıkla yaşayın.

canım geçmiş olsun.
yıllık kirası 156 tlydi... 5 yıllık 10 yıllık diye de kiralar var. 3 çeşit saklama yöntemi var. acıbademi arayıp bilgi alabilirsin. korkulacak kadar çok büyük rakamlar yok.
bu konuda çok güzel bilgide veriyorlar.

mutlaka gidip bir nst çektir. sanıyorum erken doğum habercisi benim de öyle oldu. ve birden nişan geldi işte. şimdide dursun biraz daha diye 2 saatte bir hap alıyorum.

çoook sevindim senin adına kilosu çok güzel maşallah. Allah korumuş yavrunu.
şimdi bakmaya doyamazsın ne güzel..
sağlıklı ömürler diliyoum size

darısı biz bekleyenlerin başına...:nazar:

Doğurdu bile canım bi önceki sayfada yazdım iyiler şükür

Maaşallah canım çok sevindim oh,merak etmiştik bizde seni 2 çocuklusun artık he :34:
maaşallah sağlıklısınız ya anne oğul daha ne olsun darısı bize artık.
Hatice ile(lavinya27)aynı gün anne oldunuz,bugün de Yasemin (hayatbanagüzel) doğum yaptı çok şükür anne oğul herkesler iyiler maaşallah:nazar::nazar::nazar:

Benim de tarih tam netleşti artık salı 8:30'da hastanedeyim kısmetse dualarınızı esirgemeyin...

oh oh maşallah ikinizede canım darısı başımıza inşallah , Allah analı babalı büyütsün canım.gözünaydın.

kızlar beklenen doğum tarihi 1-2-5-7-9 olanlar teker teker doğuruyor , sanırım sıra bize geldi yani 10 ve 15 arası olanlara :52: böyle duydukça hemen doğurasım geliyor valalhi , hadi hayırlısı olsun

benimde 7 ama hala bir kıpırtı yok :)

selam kızlarr :16:
aman Allahım 2 gün giremedim neler neler olmuş öyle 1 saatte anca bitirdim geçmişi :52:
kocişim maça gitti hemen bi bakayım size dedim ağzım açık kala kaldım pc başında :27:

aaa duymamıştın o kordon neden kısa ki doktorum hiç bahsetmedi :)

banada hiç bahsetmedi canım öyleymiş diye okudum :26:

gel vatandaş gel habere gel :)
hilalden haberler burda şekerler bugun 15:30 da hilaoşumuzun kızı dünyaya merhaba demiş durumumları iyiymiş gayet neşeliydi hiloşumuz
sizlere bol bol selamı var darısı sizlerin başına dedi
ha bu arada sezeryanla doğum yapmış annesininbirtanesi namı değer hiloşumuz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah annemiz ve kızçesine, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..

Şu an emişip koklaşıyorlardır muhtemelen Rabbim hayırlı uzun ömürler versin :nazar::nazar::nazar:

annesininbirtanesinden mesaj var:

ESRAM 15.45'DE ZEYNEBİMI KUCAGIMA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR.SEZERYAN OLDUM,NORMALE VUCUDUM İZIN VERMEDİ.IYIYIM ŞIMDI HAMDOLSUN.2854 GR 49CM.HERKESE SELAMLAR.TLFONDAN GIRDIGIM İCIN ANASAYFAYA YAZAMADIM.SEN İLET KIZLARA EMI KUZUM:-)

:):):)

:nazar::nazar::nazar:

songül ( yaren2007) DOĞUM YAPMIŞŞ kızlarr,,çok saglıklı bi oğluşumuz olduu..darısı bizlerin başınaa..çok duygulandım ya,,

ayy en çok yarenime şaşırdım 29 ekimi beklerken aras beyimiz aceleci davranmışş :nazar::nazar:

gel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
evladının yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşşşş

:nazar::nazar::nazar::nazar: kocaman maşallahh ikisinide evede dönmüşler demek Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

benimde bugun bol kahverengi akıntım oldu doktoru aradım hemen nişanımmış bekle doğum yakın dedi bekliyoruz

hadi hayırlısı canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Merhaba kızlar nasılsınız

Pazartesi bende kavuşuyorum bebeğime inşallah...

Bugün belli oldu

dualarımız seninle canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle :nazar:

slm kızlaaar yarın sabah 20.10.2012 de :) sezeryana gireceğim dualarını esirgemeyinn, oğlumu kucağıma alacağım inş. Çınar Mete Durmaz :) çok mutluyum heyecanlıyımmm. eşimle birlikte son 2 kişilik gecemiz. yarın Allahın izniyle 3 kişi olacağız. bu gün kuaföre gittim, sonra eşimle başbaşa akşam yemeği yedikk, güldük stres attık gezindik şimdi sabah olmasını bekliyoruz. :16: :55: çok heyecanlıyım mutluyumm beklediğimiz gün geldi çattı şaka gibi :52:

iyi akşamlar..

kuzumm emişip koklaşıyorsunuzdur şimdi kesin :nazar::nazar: hayırlı upurlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler nasşp etsinn

Kızlar ya, dün ve bugün karnım çok sık kasılıp kasılıp gevşiyor.. O kadar kasılıyor ki, nefes almakta zorlanıyorum o an..
Yalancı kasılmalar bunlar sanırım di mi.. Birde çok sıklaştı.. Sürekli kasılıp 1-2 dk. sonra gevşiyor.. Sizde de olmuş muydu..
Yoksa doktora sorsammı?

banada iki gün önce oldu canım, akşam 6da başladı sabah 4e kadar sürdü, oğlumda kıpır kıpırdı eşimde uyumadı uykusuz işe gitti o gece nolur nolmaz diye ama şu an çok iyiyiz,
ara sıra oluyor o sertleşmeler yine , ama doktorum demişti ne zaman bel ve kasık ağrılarıyla beraber sertleşiyorsa o zaman gerçek sancı oluyormuş,
yalnız saatte 15 defayı geçerse kesinlikle kontrol edilmesi lazımmış

canım benimm :38: hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin darısı bizim başımıza :52:

a.selam canım kocaman maşallahh her ikisinide Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar:

bizimde bdt 7 kasım doğuramadık daha :1:
ama tarihimiz belli 29 ekim 2012 :72:

ay hergün doğum haberi okur oldum şu saatlerde emişip koklaşan anneleri tebrik ediyorum.valla okudukçada hevese geliyorum ayy benimdaha çok var daha otuz beşim bitmedi off off bu dört haftada bitermi yaaaa:((((

ay hergün doğum haberi okur oldum şu saatlerde emişip koklaşan anneleri tebrik ediyorum.valla okudukçada hevese geliyorum ayy benimdaha çok var daha otuz beşim bitmedi off off bu dört haftada bitermi yaaaa:((((

Öyle bir bitiyorki canım pzt sıra bende walla salı da niltte

benim de 6 kasımda doğumum inşallah kızımı kucağıma alırım.taze anneleri tebrik ediyorum. darısı bekleyenlerin başına artık.

Ayy evet aradım konuştum ben onla, oğumdan 1,5 saat sonra.. Songülün sesi o kadar güzel geliyrdu ki, ben önce doğum olmadı sandım.. Normal gür bir sesi vardı.. Meğer doğmuş bitmiş bilee.. Valla bende o kadar heves ettim ki, anlatamam.. Bebişinin yanında yattığını düşündükçe, içim uçtuuu gittiiii.. Ayyyy bizde görsek o günleri yaa..........

ay bide bi tatlı yawrum songüle benzettim ben:) bende çok heveslendim ya çok merak ediyorum bende doğum nasıl olcak bebişim nasıl olcak,ay o günleide görelim inşallahh,,
dün beşiğinin nevresimlerini yerleştirdim çantasını hazırladım falann,1-2 eksik var onun dışında herşey tamam..

iyi akşamlar..

canımm şimdi oğluşunla koyun koyunasınız ne güzel rabbim sağlık mutluluğu esirgemesin sizlerden...

Yoksa doktora sorsammı?
korkma canım olabilecek şeyler panik yapıyrsan da doktorunu ara ihmal etme güzelim

aah songülüm dün sizi gördükten sonra aşık oldum oğluşuna maşallah arasımıza:nazar::nazar: ikinizde çok güzel gözüküyordunuz yanınızdan ayrılasım gelmedi hiç.. rabbim sağlıkla eve çıkmanızı nasip etsin inşallah

ooh ne güzel maşallah burcum seninde az kaldı herşey güzel olacak dularımız seninle...

ah güzelim benimde artık gecelerim zor geçmeye başladı yatmak zor geliyor birde hiç uykum yokmuş gibi dikiyorum gözlerimi tavana olmadı eşimee birde oğlumun beşiğini hazırladık ona bakıp iç geçirmekten uyuyamıyorum.. gündüzleri de istediiğim gibi iş yapamamak beni yoruyor hemen yoruluyorum ama oğlumu çok özleidm ben :)

kızlar nasılsıınız bugün evimde temizlik var bir abla ve annem yapıyorlar onlar temizledikçe ben yorgunluktan ölüyorum :) oğlumun beşiğinin içerisini düzelttik nevresimlerini serdik annemle allahım içinde yatıcağını düşünmek bile heyecanımı arttırıyor rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallaj

Oh!! annelerimiz birer birer doğuruyorlar içlerinde ki aşkları...Allah sağlıklı ömürler nasip etsin.
Benim daha çok var günüm artık 20 den geri saymak istiyorum bende :(
Böyle konuşuyorum ama daha bir hazırlık yapmadım. Evimi temizlemedim doğum alışverişi yapmadım sadece karnımda kızım var başka da birşeyim yok. Tek istediğim zaten kızımın sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi. Kızıma karnımda 2 bayramı yaşattım inşallah en büyük bayramı o da doğduğu zaman bana yaşatacak. Ben kızıma bir sürü mektuplar yazdım büyüdüğünde okuması için. Onu daha dünyaya gelmeden bile ne kadar çok sevdiğimi anlasın diye.

tüm doğum yapan bebeğini kucağına alan annelere sağlıkla mutlulukla bebeklerini büyütmelerini diliyorum. bende çok hevesleniyorum artık bi an önce doğurmak istiyorum bazende bebeğim için yok yok beklesin biraz daha diyorum.onu çok özledim::)

Back