selam kızlarr
aman Allahım 2 gün giremedim neler neler olmuş öyle 1 saatte anca bitirdim geçmişi
kocişim maça gitti hemen bi bakayım size dedim ağzım açık kala kaldım pc başında
aaa duymamıştın o kordon neden kısa ki doktorum hiç bahsetmedi :)
banada hiç bahsetmedi canım öyleymiş diye okudum :26:
gel vatandaş gel habere gel :)
hilalden haberler burda şekerler bugun 15:30 da hilaoşumuzun kızı dünyaya merhaba demiş durumumları iyiymiş gayet neşeliydi hiloşumuz
sizlere bol bol selamı var darısı sizlerin başına dedi
ha bu arada sezeryanla doğum yapmış annesininbirtanesi namı değer hiloşumuz
maşallah annemiz ve kızçesine, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..
Şu an emişip koklaşıyorlardır muhtemelen Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
annesininbirtanesinden mesaj var:
ESRAM 15.45'DE ZEYNEBİMI KUCAGIMA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR.SEZERYAN OLDUM,NORMALE VUCUDUM İZIN VERMEDİ.IYIYIM ŞIMDI HAMDOLSUN.2854 GR 49CM.HERKESE SELAMLAR.TLFONDAN GIRDIGIM İCIN ANASAYFAYA YAZAMADIM.SEN İLET KIZLARA EMI KUZUM
:):):)
songül ( yaren2007) DOĞUM YAPMIŞŞ kızlarr,,çok saglıklı bi oğluşumuz olduu..darısı bizlerin başınaa..çok duygulandım ya,,
ayy en çok yarenime şaşırdım 29 ekimi beklerken aras beyimiz aceleci davranmışş
gel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
evladının yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşşşş
kocaman maşallahh ikisinide evede dönmüşler demek Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin
benimde bugun bol kahverengi akıntım oldu doktoru aradım hemen nişanımmış bekle doğum yakın dedi bekliyoruz
hadi hayırlısı canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba kızlar nasılsınız
Pazartesi bende kavuşuyorum bebeğime inşallah...
Bugün belli oldu
dualarımız seninle canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle
slm kızlaaar yarın sabah 20.10.2012 de :) sezeryana gireceğim dualarını esirgemeyinn, oğlumu kucağıma alacağım inş. Çınar Mete Durmaz :) çok mutluyum heyecanlıyımmm. eşimle birlikte son 2 kişilik gecemiz. yarın Allahın izniyle 3 kişi olacağız. bu gün kuaföre gittim, sonra eşimle başbaşa akşam yemeği yedikk, güldük stres attık gezindik şimdi sabah olmasını bekliyoruz.
çok heyecanlıyım mutluyumm beklediğimiz gün geldi çattı şaka gibi
herkese hayırlı doğumlar diliyorum dualarını esirgemeyin..
iyi akşamlar..
kuzumm emişip koklaşıyorsunuzdur şimdi kesin
hayırlı upurlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler nasşp etsinn
Kızlar ya, dün ve bugün karnım çok sık kasılıp kasılıp gevşiyor.. O kadar kasılıyor ki, nefes almakta zorlanıyorum o an..
Yalancı kasılmalar bunlar sanırım di mi.. Birde çok sıklaştı.. Sürekli kasılıp 1-2 dk. sonra gevşiyor.. Sizde de olmuş muydu..
Yoksa doktora sorsammı?
banada iki gün önce oldu canım, akşam 6da başladı sabah 4e kadar sürdü, oğlumda kıpır kıpırdı eşimde uyumadı uykusuz işe gitti o gece nolur nolmaz diye ama şu an çok iyiyiz,
ara sıra oluyor o sertleşmeler yine , ama doktorum demişti ne zaman bel ve kasık ağrılarıyla beraber sertleşiyorsa o zaman gerçek sancı oluyormuş,
yalnız saatte 15 defayı geçerse kesinlikle kontrol edilmesi lazımmış
kızla hepınze hayırlı gunler hastaneden yazıyorum dun 37+2 de aras bebek dunyaya geldı yavrum coksukuq coksaglklı 3780 gr 51 cm boynda kalp carpntı sebebı kordonun tam yerlesmlı boynuna dolanp oksıjensz kalmasndnms aman kzlar sonhaftalarda şakn ha 2 hafta beklemeyn dr cagrmasada ısrarla gdn herhafta sezeryn olck arkadaskarmda korkmasn sutumz erkn olmasna daır hemen geldı emstk 4 saat sonrada gezmeye basladm wçye gttm ve gece arası yardmsz alabldm yavrum emıyo ve uyuyo gece uydm uyandm hep onu izledm rabbme bınsukur 2.ye buguzel duyguyu tattrdı dogum yapan arkadaşlrmada gecms olsn
canım benimm
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin darısı bizim başımıza
kızlar hayatbanaguzel yani yasemin sabah 9:20 de sağlıklıca oğlunu dünyaya getirdi kilosu 3390 gr ve herkese selamı var.
a.selam canım kocaman maşallahh her ikisinide Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
kızlar beklenen doğum tarihi 1-2-5-7-9 olanlar teker teker doğuruyor , sanırım sıra bize geldi yani 10 ve 15 arası olanlara böyle duydukça hemen doğurasım geliyor valalhi , hadi hayırlısı olsun
bizimde bdt 7 kasım doğuramadık daha
ama tarihimiz belli 29 ekim 2012