2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar hepinize selamlar bizde bugün doktordaydık.Oğlum 11 gün önce 2509 gr dı bugün 2958 gr geldi.Çok şaşırdım 10 günde bu kadar büyüyolar mı ki?Doktorum her an doğurabilirsin dedi ama temennimiz bayram sonunda olsun diyor bakalım ne olacak doğum yapan arkadaşları duydukca hem heyecen hem de korku duyuyorum.Bu arada çok inanılmaz ağrılarım var evin içinde zor yürüyorum allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.

Selam bebekler,
Bebekleri olan güzel anneler...

Dün gece bir sok ile uyandım yatağımda bir islaklik... Dedim herhalde nişan geldi dogum başlıyor, sonra islakligin memiskomdan geldigini farkettim:) meger nisan değil sütmüş:)

Selam kızlar,

Bugün doktora son kontrolümüze gittik , her şey çok şükür güzeldi. Bir sorun yok, kızım 2940 gr geldi. Tüm ölçümleri haftası ile uyumlu çıktı.

Ve doğum tarihimiz Bayram'ın 3. günü 27 Ekim'de sabah 9:30 'da olacak hayırlısı ile sağlıcakla kuzucuğumu kucağıma alırım..

gözünaydın canım , sağlıklı doğumlar diliyorum doktorun bayramda hastanede görevlimi , bayramdada doğuma alıyorlar demek dikkatimi çekti.

gözünaydın canım , sağlıklı doğumlar diliyorum doktorun bayramda hastanede görevlimi , bayramdada doğuma alıyorlar demek dikkatimi çekti.

o gün nöbetçi doktorumuz o yüzden o güne aldık tarihimizi, çok teşekkürler canım darısı tüm bekleyenlere inşallah.

anlamı ne canım semihin , anlamı önemli olan. tunayı beğendim ama.
ben sana bir kaç fikir vereyim beğendiğim isimlerden bertuğ, eymen , arda , çınar, kağan , mete

Semih: Eli açık, cömert demekmiş...

kızlar, çok sıkıldım evde oturmaktan korkudan yollarda doğururum diye bir yerede çıkamıyorum,zaten azıcık yürüsem belim ağrıyor , artık doğurup bebeğimle vakit geçirmek istiyorum

son aydayız artık eli yüzü burnu şişen varmı aranızda , ben anlamıyorum sanki normal gibi geliyor ama herkes yüzümün burnumun şiştiğini söylüyorlar normalmiş son haftalarda olması

kızlar, çok sıkıldım evde oturmaktan korkudan yollarda doğururum diye bir yerede çıkamıyorum,zaten azıcık yürüsem belim ağrıyor , artık doğurup bebeğimle vakit geçirmek istiyorum

ben de artık evde vakit geçirmekten bunaldım, bi gittiğim yer doktorum bugün biraz gezdik avmlerde ama canımdan can çıktı desem yeridir. çok ama çok yoruldum hemen eve gelip dinlendim. hayırlısı ile doğumlarımız gerçeklessin acısını çıkartırız. senin normal doğum mu olacak?

YARENİM canımmmm maşAllah oğluşuna annesi iyi olmanıza çok ama çok sevindimmmmm gözün aydın Allah anneli babalı büyütsünnn size bağışlasın Rabbimmmm

darısı başımızaaaaa

hankaarr canımmmm hadi gözün aydınn 1 haftanız kalmış bebişlee çok kolay bir dogumun olsun inşAllahhh

son aydayız artık eli yüzü burnu şişen varmı aranızda , ben anlamıyorum sanki normal gibi geliyor ama herkes yüzümün burnumun şiştiğini söylüyorlar normalmiş son haftalarda olması

Benim hiç şişmedi canım. hala alyanslarımı takıyorum şişim olmadığı için.son haftam ve hiç ödemim yok dıştan ama içten varmış onlar da doğumdan sonra gidicek. Pazartesiye kadar 9,5 olan kilom bugün şişlerle birlikte 10,6 ya çıktı.

yok canım sezeryan olacak, ama bayramdan hemen sonra alalım dedi doktorumuz , bakalım arefe günü gidicez kontrole en geç 1 yada 2 kasım dedi ama net tarih versin istiyorum artık

buarada seninle aramızda 1 gün var

Aaa Beysal, gittin mi songülün yanına.. Hemşerim ne şanslısınız ya, şimdi memlekette olmak vardı hee..
Bende gelirdim ne güzel olurdu..
Panik yaptım ki, hiç sorma.. Birde hareketleri azaldı ya, ondan da içim rahat değil kaç gündür.. Ama biliyorum ki, yer darlığından bu hareketsizlik.. Çocuk ne yapsın.. Ama şeytan işte.. Aklıma herşeyi getirir oldu..

canımmm sen en son ne zaman doktora gittin ve ne zaman gideceksin ben bugün gittim doktor eşimede banada tekrarladı " eger yüzünde ellerinde şişlik olursa derhal gel " dedi bence hemen doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…