gözünaydın canım , sağlıklı doğumlar diliyorum doktorun bayramda hastanede görevlimi , bayramdada doğuma alıyorlar demek dikkatimi çekti.Selam kızlar,
Bugün doktora son kontrolümüze gittik , her şey çok şükür güzeldi. Bir sorun yok, kızım 2940 grgeldi. Tüm ölçümleri haftası ile uyumlu çıktı.
Ve doğum tarihimiz Bayram'ın 3. günü 27 Ekim'de sabah 9:30 'da olacak hayırlısı ile sağlıcakla kuzucuğumu kucağıma alırım..
semih onur mu semih tuna mı???
gözünaydın canım , sağlıklı doğumlar diliyorum doktorun bayramda hastanede görevlimi , bayramdada doğuma alıyorlar demek dikkatimi çekti.
anlamı ne canım semihin , anlamı önemli olan. tunayı beğendim ama.semih onur mu semih tuna mı???
anlamı ne canım semihin , anlamı önemli olan. tunayı beğendim ama.
ben sana bir kaç fikir vereyim beğendiğim isimlerden bertuğ, eymen , arda , çınar, kağan , mete
anlamı ne canım semihin , anlamı önemli olan. tunayı beğendim ama.
ben sana bir kaç fikir vereyim beğendiğim isimlerden bertuğ, eymen , arda , çınar, kağan , mete
kızlar, çok sıkıldım evde oturmaktankorkudan yollarda doğururum diye bir yerede çıkamıyorum,zaten azıcık yürüsem belim ağrıyor , artık doğurup bebeğimle vakit geçirmek istiyorum
son aydayız artık eli yüzü burnu şişen varmı aranızda , ben anlamıyorum sanki normal gibi geliyor ama herkes yüzümün burnumun şiştiğini söylüyorlarnormalmiş son haftalarda olması
ben de artık evde vakit geçirmekten bunaldım, bi gittiğim yer doktorum bugün biraz gezdik avmlerde ama canımdan can çıktı desem yeridir. çok ama çok yoruldum hemen eve gelip dinlendim. hayırlısı ile doğumlarımız gerçeklessin acısını çıkartırız. senin normal doğum mu olacak?
korkma canım olabilecek şeyler panik yapıyrsan da doktorunu ara ihmal etme güzelim
aah songülüm dün sizi gördükten sonra aşık oldum oğluşuna maşallah arasımızaikinizde çok güzel gözüküyordunuz yanınızdan ayrılasım gelmedi hiç.. rabbim sağlıkla eve çıkmanızı nasip etsin inşallah
son aydayız artık eli yüzü burnu şişen varmı aranızda , ben anlamıyorum sanki normal gibi geliyor ama herkes yüzümün burnumun şiştiğini söylüyorlarnormalmiş son haftalarda olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?