Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninde arife günü randevun var yani tatlm he ne güzel ay zaman geçse arife gelse
benimde bugun bol kahverengi akıntım oldu doktoru aradım hemen nişanımmış bekle doğum yakın dedi bekliyoruz
kızlar kordon kanı saklatıcak olan var mı?
:26:
bi ara düşündüm sonra buradaki yerlere güvenmediğim için vazgeçtim.
Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. bu yüzden düşünüyorum.
kök hücre tedavisinde kullanılıyor zaten. ve daha çok alanda kullanılması için çalışmalar da yapılıyor.
bu aralar diziler de de hep konu oluyor. lösemili çocuk için kardeş yapıp onun kodon kanına ihtiyaç duymaalr falan....
ben zor hamile kaldım. ve belki bu benim son şansım. bir daha çocuk sahibi olamayabilirim. bu yüzden kordon kanını saklatmak isityorum.
acıbademinde böyle bir hizmeti varmış.
benimde bugun bol kahverengi akıntım oldu doktoru aradım hemen nişanımmış bekle doğum yakın dedi bekliyoruz
kızlar oğlum bugün okadar hareketli ki canım çok yanıyor yattığım yerden kalkamıyorum böyle olmazdm pek korkuyorum hareket ederken birden kasılıyorum canımı acıtıyor çok karnım aç gibi evde birsürü şey var hiçbirini canım istemiyor nazlanasım var işimde var mutfağım dağınık hiç kalkasım yok korkuyorum doğum oluverir evim dağınık yakalanmıyım istiyorum ama sonrada başlarım işine bıktım keyif yapıyım zaten canım yanıyor keyif bile değil diyorum amaaaaaaaaaannnnnnn ne zor kadın olmak
Aramızda 3 gün var ya çok heyecanlandım Ay hayırlısı ile kurtulursun inşallah
aslında bunu düşünmek onca şeyin arasında komik geliyor ama geçenlerde benimde aklıma geldi parfum roll on tarzı şeyler kullanamyız bir süre bebişimiz rahatsız olur o yüzden bende %100 doğal gülsuyu aldım parfumsuz bebeğimede kendimede onu kullanıcam en güzeli hem rahatsız etmez hem de Güllerin efendisinin kokusu meleklerimiz de öyle koksun inş. ayyy kızım bir alsam kucağıma mis gibi koklasam seni :)))))birkaç gündür aklıma şey takıldı ; emzirme döneminde roll on , deodorant tarzı koltuk altı ürünleri kullanamayız sanki , siz ne düşünüyorsunuz ?
Benim bu paniğim kesili doğum araştırmamdan sonra başladı galiba hemen her doğumda oluyormuş diye okuyup araştırmaya başlayınca normal doğumdan da soğudum ne o öyle sezaryen gibi Oturamazsın bile üstüne uzun bir süre, karnında bir kesi olması daha mı iyi ne. Ay ben susayım en iyisi kendi kuruntularımla sizleri de bulandıracağım... Belki dedim kadın doktorlar daha insaflıdır.
aslında bunu düşünmek onca şeyin arasında komik geliyor ama geçenlerde benimde aklıma geldi parfum roll on tarzı şeyler kullanamyız bir süre bebişimiz rahatsız olur o yüzden bende %100 doğal gülsuyu aldım parfumsuz bebeğimede kendimede onu kullanıcam en güzeli hem rahatsız etmez hem de Güllerin efendisinin kokusu meleklerimiz de öyle koksun inş. ayyy kızım bir alsam kucağıma mis gibi koklasam seni :)))))
A öylemi canım hadi hayırlısı olsun . neden erken alınıyor tansiyon sorunundan dolayımı ?Merhaba kızlar nasılsınız
Pazartesi bende kavuşuyorum bebeğime inşallah...
Bugün belli oldu
evet ya doğru çocuğa rollon kokusu gelebilir değilmi , ay bende rollonsuz hiç duramam ne yapıcaz :44: emzirirken anne normalden 500-700 daha fazla kalori harcarmış ter kokusuda olmasınkomik değil hiç olur mu , kıyafetinden deterjanına yediğine içtiğine düşünüyorsun doğal olsun bebeğim zarar görmesin diye
nerden bakarsan 2 yıl - emzirebilirsen ya da emerse tabi :) - koltukaltı göğüs birbirine çok yakın roll onlarda günümüzün vazgeçilmezi düşünülmesi gereken bir mesele bence