• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
herkese selam.

baya doğuran olmuş maşallah. allah hepsine sağlık versin.

biz bugün doktordaydık.suyum sınırda aqma bebeğe giden kan akışı,bebeğin kalp atışı ve kilo alması normal olduğu için bekliyoruz.doktorla bugün konuştuk sezeryan mı yoksa normal mi olsun diye ve normale karar verdik.zaten 29 ekimde 40 haftam doluyormuş.anlayacağınız beklemedeyiz şimdilik.salı günü tekrar kontrole gideceğiz.herhangi bir terslik olmazsa bebişin kendi nazını bekleyeceğiz.

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

seninde arife günü randevun var yani tatlm he ne güzel ay zaman geçse arife gelse

canım ya kaç aydır bekliyoruz o günde gelecek, hayırlısı olsun, işlerim var daha onlarıda halledeyim. bayram temizliği yapacam daha :)))

benimde bugun bol kahverengi akıntım oldu doktoru aradım hemen nişanımmış bekle doğum yakın dedi bekliyoruz

hayırlı doğum diliyorum arkadaşım. bebeğine sağlıklıca kavuş inşallah.

merhaba kızlar aradsa bir yazıp kendimi hatırlatmak istiyorum herkese hayırlı doğumlar .bayram şekerlerimiz artmış gibi görünüyor banada sanırım salı günü gün verecek artık.ayrıca bikaç ta foto paylaşmak istedim ...herkesi çok opüyorum.
$PA190217.JPG

$PA190218.JPG

Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. bu yüzden düşünüyorum.

kök hücre tedavisinde kullanılıyor zaten. ve daha çok alanda kullanılması için çalışmalar da yapılıyor.

bu aralar diziler de de hep konu oluyor. lösemili çocuk için kardeş yapıp onun kodon kanına ihtiyaç duymaalr falan....

ben zor hamile kaldım. ve belki bu benim son şansım. bir daha çocuk sahibi olamayabilirim. bu yüzden kordon kanını saklatmak isityorum.

acıbademinde böyle bir hizmeti varmış.

ben ilk aylarda düşünüp araştırmıştım
türkiyede saklatmanın hiç bir anlamı yok , çünkü kök hücre tedavisi pek uygunlanmıyor , gelişmiş değil ...

kızlar oğlum bugün okadar hareketli ki canım çok yanıyor yattığım yerden kalkamıyorum böyle olmazdm pek korkuyorum hareket ederken birden kasılıyorum canımı acıtıyor çok karnım aç gibi evde birsürü şey var hiçbirini canım istemiyor nazlanasım var işimde var mutfağım dağınık hiç kalkasım yok korkuyorum doğum oluverir evim dağınık yakalanmıyım istiyorum ama sonrada başlarım işine bıktım keyif yapıyım zaten canım yanıyor keyif bile değil diyorum amaaaaaaaaaannnnnnn ne zor kadın olmak:37::37::37:

kızlar oğlum bugün okadar hareketli ki canım çok yanıyor yattığım yerden kalkamıyorum böyle olmazdm pek korkuyorum hareket ederken birden kasılıyorum canımı acıtıyor çok karnım aç gibi evde birsürü şey var hiçbirini canım istemiyor nazlanasım var işimde var mutfağım dağınık hiç kalkasım yok korkuyorum doğum oluverir evim dağınık yakalanmıyım istiyorum ama sonrada başlarım işine bıktım keyif yapıyım zaten canım yanıyor keyif bile değil diyorum amaaaaaaaaaannnnnnn ne zor kadın olmak:37::37::37:

yorma kendini dinlen yapıyorsunda ne oluyor :P yine batıyor :)
gününde gelirse oğlum 19 günüm kaldı , halıları daha yeni verdim yıkatmaya bir sürü iş var büyük temizlik yapmam lazım hasta oldum herşey duruyor öyle
senin benim kadar işin yoksa hiç dert etme kendine

birkaç gündür aklıma şey takıldı ; emzirme döneminde roll on , deodorant tarzı koltuk altı ürünleri kullanamayız sanki , siz ne düşünüyorsunuz ?

birkaç gündür aklıma şey takıldı ; emzirme döneminde roll on , deodorant tarzı koltuk altı ürünleri kullanamayız sanki , siz ne düşünüyorsunuz ?
aslında bunu düşünmek onca şeyin arasında komik geliyor ama geçenlerde benimde aklıma geldi parfum roll on tarzı şeyler kullanamyız bir süre bebişimiz rahatsız olur o yüzden bende %100 doğal gülsuyu aldım parfumsuz bebeğimede kendimede onu kullanıcam en güzeli hem rahatsız etmez hem de Güllerin efendisinin kokusu meleklerimiz de öyle koksun inş. ayyy kızım bir alsam kucağıma mis gibi koklasam seni :)))))

bu arada bıse daha sorcam kızlar bebişleriniz ıcın cocuk doktoru buldunuzmu dogum yaptıgınız hastaneyemı devam edıceksınız rutin kontroller ıcın yoksa nereye goturceksınız..avrupa yakasında cocuk doktoru tavsıyelerınızı alabılırmıyım yaa benbu taraftaki dktorlardan azcık bihaberim de..

Benim bu paniğim kesili doğum araştırmamdan sonra başladı galiba hemen her doğumda oluyormuş diye okuyup araştırmaya başlayınca normal doğumdan da soğudum ne o öyle sezaryen gibi :( Oturamazsın bile üstüne uzun bir süre, karnında bir kesi olması daha mı iyi ne. Ay ben susayım en iyisi kendi kuruntularımla sizleri de bulandıracağım... Belki dedim kadın doktorlar daha insaflıdır.

Canım, karın kesiğinde 7 kat kesilip dikiliyor..
Ama normal doğumda eğer kesi yapılırsa, sadece minik bir kas dokusu kesiliyor..
Aynı şey değil..

aslında bunu düşünmek onca şeyin arasında komik geliyor ama geçenlerde benimde aklıma geldi parfum roll on tarzı şeyler kullanamyız bir süre bebişimiz rahatsız olur o yüzden bende %100 doğal gülsuyu aldım parfumsuz bebeğimede kendimede onu kullanıcam en güzeli hem rahatsız etmez hem de Güllerin efendisinin kokusu meleklerimiz de öyle koksun inş. ayyy kızım bir alsam kucağıma mis gibi koklasam seni :)))))

komik değil hiç olur mu , kıyafetinden deterjanına yediğine içtiğine düşünüyorsun doğal olsun bebeğim zarar görmesin diye
nerden bakarsan 2 yıl - emzirebilirsen ya da emerse tabi :) - koltukaltı göğüs birbirine çok yakın roll onlarda günümüzün vazgeçilmezi düşünülmesi gereken bir mesele bence

komik değil hiç olur mu , kıyafetinden deterjanına yediğine içtiğine düşünüyorsun doğal olsun bebeğim zarar görmesin diye
nerden bakarsan 2 yıl - emzirebilirsen ya da emerse tabi :) - koltukaltı göğüs birbirine çok yakın roll onlarda günümüzün vazgeçilmezi düşünülmesi gereken bir mesele bence
evet ya doğru çocuğa rollon kokusu gelebilir değilmi , ay bende rollonsuz hiç duramam ne yapıcaz :44: emzirirken anne normalden 500-700 daha fazla kalori harcarmış ter kokusuda olmasın

Son düzenleme:
Back