• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amin canım cümlemiz inşallah..bende salı günü kısmetse :) kaldı 4 gün

ne güzel..

yavrunu koklamana günler var.

rabbim sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin.:nazar::49:

haydi kızlar doğumaaaa :16::32:

Son düzenleme:
ne güzel..

yavrunu koklamana günler var.

rabbim sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin.:nazar::49:

di kızlar doğumaaaa :16::32:

amin canım sana da inşallah hayırlısıyla..
-c.tesi(hayatbanagüzel)
-p.tesi(sahinus)
-salı ben

bugün de hilal(annesininbirtanesi) doğurdu sırayla gidiyoruz çok heyecanlı yaaa :)

hayatbanaguzel , sahınus , niltt , yaren , lavinya ; Allah yardımcınız olsun inşallah annesininbirtanesi gibi hayırlı haberlerinizi alırız inşallah . bizde size sevinçle haber vereceğimiz günler gelir inşallah
bende çok fena hasta oldum , başım ağrıyor , burnum akıyor , bademciklerim acıyordu , inşallah daha üstelemez iki güne düzelirim :(

hayatbanaguzel , sahınus , niltt , yaren , lavinya ; Allah yardımcınız olsun inşallah annesininbirtanesi gibi hayırlı haberlerinizi alırız inşallah . bizde size sevinçle haber vereceğimiz günler gelir inşallah
bende çok fena hasta oldum , başım ağrıyor , burnum akıyor , bademciklerim acıyordu , inşallah daha üstelemez iki güne düzelirim :(

amin canım sağolasın.inşallah hepimiz birbirimizin güzel haberlerini alacağız hayırlısıyla burdan..

ıhlamur,elma,limon kaynat ve grip olan herkese söyedim nar,limon,portakal karışımı sıkıp iç
gece de bi güzel terle 2 günde ayağa kalktım o sayede geçen hafta..

Günaydın kızlar
Allah şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine doğuma giden tüm arkadaşların yardımcısı olsun.
Darısı sağlıkla bizlerin başına
Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah:16:
Anlaşılan artık yavaştan bebeğin gazıydı kakasıydı derken doğumdan büyütme konularına geçiyoruz:9:

Günaydın fıstıklar,

Lavinya'ya, yaren'e sağlıklı doğumlar diliyorum.

Ben gece uyuyamadim hiç sabah olsun diye bekledim resmen, sırtım cok ağrıyo, umarım benim fıstık kızım da bir sürpriz yapmaz henüz cok erken :/

amin canım sana da inşallah hayırlısıyla..
-c.tesi(hayatbanagüzel)
-p.tesi(sahinus)
-salı ben

bugün de hilal(annesininbirtanesi) doğurdu sırayla gidiyoruz çok heyecanlı yaaa :)

Maşallah :nazar: Kasım anneleri teker teker ekim annesi oluyorlar .İnşallah doğum yapacak tüm arkadaşlar ve bebişleri sağlıcakla kurtulurlar hemen.Ben de gece rüyalar gördüm.Sezeryan doum yaptır diyorlardı tanımadığım kadınlar bana.Hayırdır ,nşallah.Bu arada bebeğin haraketleri iyice azaldı ya arada haraket tetmese uçacam doktora da duruyo duruyo azcık tepişiyo sizde de öyle mi 2 gündür de yoruldum sanırım ondan mı acaba ?

ay ne guzel herkes dogurmaya basladı darısı hepımıze olur ıns ben 3 gundur cok ferna hastayım grıp oldum cok korkuyorum bu halde dogum yaparım dıe ben bole hastayken bebegımde ıcerde bole hastamı acaba cok uzuluyorm kızlarr

Günaydın kızlar
Allah şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine doğuma giden tüm arkadaşların yardımcısı olsun.
Anlaşılan artık yavaştan bebeğin gazıydı kakasıydı derken doğumdan büyütme konularına geçiyoruz:9:

amin amin bana da bana da

beysalımmmm gelmişşşşş hoşgelmişşş nerdesin kuzum hersey yolunda mı :16:
canım benim geldim gittim akşam çok yorgundum duramadım çok şükür sağlığımız yerinde dün anneciğim geldi bana börek yaptı evimi biraz toparladı beşiğimin yeri belirlendi yarında ayrıntılı temizlik için bir abla gelicek temizliğim tamamlanıcak sonrda oğlumu bekliyecez Allahın izniyle ..
kızlar be şimdş kaçayım artık yatıp dınleneyımkı yarın gucum kuvvetım olsun
mubarek cuma gecesı dualrınızı bekloyorum
erva ve beysalla yarın selamlarımı ıletırım sızlere öptum cok
canım benim merakla senden gelicek haberi bekliyorum şuan doktorun yanındasın umarım aras ve senin için rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..

ay 1 saati kalmış haticeminde kızlar sıraya girdiniz resmen dualarımız sizinle rabbim yardımcınız olsun ....

günaydın canlarım artık doğumlar hızlandı hilalimde doğurmuş zeynebi gelmiş bizim bebişler bayram şekeri olmak için acele ediyorlar resmen birbirleri ile yarışıyorlar
biz dün biraz yorulduğumuz için ve yareni meraktan uyuyamadık sabahta kalktık kahvaltı yaptık yarenden haber bekliyoruz ...

Günaydın kızlar, bu mübarek günde Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı , sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Hayırlı evlat olsunlar inşallah.

yine güne bir doğum haberiyle başladık,lavinya, yaren, allah yardımcıları olsun, sağlıkla kavuşsunlar bebişlerine.

19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..

Günaydın kızlar
aminn canım inşallah.

Maşallah :nazar: Kasım anneleri teker teker ekim annesi oluyorlar .İnşallah doğum yapacak tüm arkadaşlar ve bebişleri sağlıcakla kurtulurlar hemen.Ben de gece rüyalar gördüm.Sezeryan doum yaptır diyorlardı tanımadığım kadınlar bana.Hayırdır ,nşallah.Bu arada bebeğin haraketleri iyice azaldı ya arada haraket tetmese uçacam doktora da duruyo duruyo azcık tepişiyo sizde de öyle mi 2 gündür de yoruldum sanırım ondan mı acaba ?

canım benimde hareketleri azaldı arada bir uzun süre oynamıyor korkuyorum sonra hep onu dinliyorum yerleri daraldı sanırım ondan olacak .

günaydın canlarım artık doğumlar hızlandı hilalimde doğurmuş zeynebi gelmiş bizim bebişler bayram şekeri olmak için acele ediyorlar resmen birbirleri ile yarışıyorlar
biz dün biraz yorulduğumuz için ve yareni meraktan uyuyamadık sabahta kalktık kahvaltı yaptık yarenden haber bekliyoruz ...
günaydın canım, evet resmen yarış halindeler aceleci çıktı veletler, akrep bekliyorduk hepimiz ama akrep burcu olmuyorlar herhalde şimdiye kadar doğanlar, terazimi oldular şimdi.

yarenle konuştum öğlene kadar giriyormuş ameliyata dua edin kızlar aras bey sağlıkla gelsin inşallah...

günaydın canım, evet resmen yarış halindeler aceleci çıktı veletler, akrep bekliyorduk hepimiz ama akrep burcu olmuyorlar herhalde şimdiye kadar doğanlar, terazimi oldular şimdi.

evet canım 23 ekim dahil terazi oluyorlarmış bende isterdim aslında terazi olmasını nasip artık...:)))

Back