yarenle konuştum öğlene kadar giriyormuş ameliyata dua edin kızlar aras bey sağlıkla gelsin inşallah...
kızlar yine biz geldikşimdi mucizemde geliyor
geldim ben pofikçi darısı başımıza inşallah
geldim ben pofikçi darısı başımıza inşallah
aynen yaa günlerimiz illaki şaşacak artık dk başı biri doğuma gider :))amin amin inşallah bizde bunları konuşucaz yakında şaka gibi 6 ay bitiyor.
kızlar ben de geldimm
kasım anneleri! allah sağlıkla kurtarsın inşallah
aynen yaa günlerimiz illaki şaşacak artık dk başı biri doğuma gider :))
hoşgeldinnn :)
selam canım , hayırlısı olsun çok az kaldı sıkma kendni , güzel şeyler düşün inşallah herşey güzel olacak.
merak etmiştim seni canım, inşallah bebeğin biraz daha durur seninle çünk daha çok erken sanırım 35. haftadasın,1 gün bile dursa bebeğin için çok iyi.
canım kafan karışmış haklı olarak , o geleceği zamanı bilir sen merak etme , bence kendi doktoruna güven.sonuçta başındna beri bebeğini o takip ediyor.
nerdne anladı doktor erken gelmek istediğini acaba , bende önümüzdeki hafat gidicem belli olurmu acaba , kasılmalarım oluyor ama geçiyor.
hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah. az kalmış seninde
ben calsiyumu bıraktım canım tansiyonum yüksek çıkmıştı içinde tuz oranı varmış doktor kestirdi sadece magnezyum içiyorm günde 1 kere
annesininbirtanesinden mesaj var:
ESRAM 15.45'DE ZEYNEBİMI KUCAGIMA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR.SEZERYAN OLDUM,NORMALE VUCUDUM İZIN VERMEDİ.IYIYIM ŞIMDI HAMDOLSUN.2854 GR 49CM.HERKESE SELAMLAR.TLFONDAN GIRDIGIM İCIN ANASAYFAYA YAZAMADIM.SEN İLET KIZLARA EMI KUZUM
:):):)
lavinya da şu sıralar sezeryana girdi... bol bol dua edelim kızlar.
ay canım bende calsiyum aldıktan sonra tansiyonum fırladı , sonra kesince düzene girdi.ben hala magnezyum alıyorum canım almasamıki neden acaba 36. haftada kestirdi. doktorumada sormadım kullanıyorum vallahi .geçen aylarda doktoruma calciyum alabilir miyim dediğimde katiyetle calsiyum kullanılmasını istemiyoruz demişti neden diye sormamıştım demek sebebi tansiyon olayı mmmm
magnezyum içiyorum 6. aydan beri işte her gün 1 tane onuda 36. haftada keseceğiz dedi
kızlar tuhaf ama benden karnımdan sesler geliyor bizim zıpırdak kıpırdadıkça bagırsak hareketi falan değil ama. cocugun içinde bulundugu sıvıdanmı kaynaklanıyor epeydir hisssediyorum bu sesleri:))))
kızlar selam
cuma vakti girdi bazı şehirlerde yada girecek doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlarımız için ayetel kürsi + nas + felak + inşirah suresi okuyalım mı sayısının önemi yok yürekten dua edelim ne dersiniz???
edelim canım Allah hepimzin dualrını kabul etsin.Amin.kızlar selam
cuma vakti girdi bazı şehirlerde yada girecek doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlarımız için ayetel kürsi + nas + felak + inşirah suresi okuyalım mı sayısının önemi yok yürekten dua edelim ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?