amin canım cümlemiz inşallah..bende salı günü kısmetse :) kaldı 4 gün
ne güzel..
yavrunu koklamana günler var.
rabbim sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin.
di kızlar doğumaaaa
hayatbanaguzel , sahınus , niltt , yaren , lavinya ; Allah yardımcınız olsun inşallah annesininbirtanesi gibi hayırlı haberlerinizi alırız inşallah . bizde size sevinçle haber vereceğimiz günler gelir inşallah
bende çok fena hasta oldum , başım ağrıyor , burnum akıyor , bademciklerim acıyordu , inşallah daha üstelemez iki güne düzelirim
amin canım sana da inşallah hayırlısıyla..
-c.tesi(hayatbanagüzel)
-p.tesi(sahinus)
-salı ben
bugün de hilal(annesininbirtanesi) doğurdu sırayla gidiyoruz çok heyecanlı yaaa :)
Günaydın kızlar
Allah şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine doğuma giden tüm arkadaşların yardımcısı olsun.
Darısı sağlıkla bizlerin başına
Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Anlaşılan artık yavaştan bebeğin gazıydı kakasıydı derken doğumdan büyütme konularına geçiyoruz
canım benim geldim gittim akşam çok yorgundum duramadım çok şükür sağlığımız yerinde dün anneciğim geldi bana börek yaptı evimi biraz toparladı beşiğimin yeri belirlendi yarında ayrıntılı temizlik için bir abla gelicek temizliğim tamamlanıcak sonrda oğlumu bekliyecez Allahın izniyle ..beysalımmmm gelmişşşşş hoşgelmişşş nerdesin kuzum hersey yolunda mı
canım benim merakla senden gelicek haberi bekliyorum şuan doktorun yanındasın umarım aras ve senin için rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahkızlar be şimdş kaçayım artık yatıp dınleneyımkı yarın gucum kuvvetım olsun
mubarek cuma gecesı dualrınızı bekloyorum
erva ve beysalla yarın selamlarımı ıletırım sızlere öptum cok
19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..
19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..
aminn canım inşallah.Günaydın kızlar
Allah şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine doğuma giden tüm arkadaşların yardımcısı olsun.
Darısı sağlıkla bizlerin başına
Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Anlaşılan artık yavaştan bebeğin gazıydı kakasıydı derken doğumdan büyütme konularına geçiyoruz
MaşallahKasım anneleri teker teker ekim annesi oluyorlar .İnşallah doğum yapacak tüm arkadaşlar ve bebişleri sağlıcakla kurtulurlar hemen.Ben de gece rüyalar gördüm.Sezeryan doum yaptır diyorlardı tanımadığım kadınlar bana.Hayırdır ,nşallah.Bu arada bebeğin haraketleri iyice azaldı ya arada haraket tetmese uçacam doktora da duruyo duruyo azcık tepişiyo sizde de öyle mi 2 gündür de yoruldum sanırım ondan mı acaba ?
günaydın canım, evet resmen yarış halindeler aceleci çıktı veletler, akrep bekliyorduk hepimiz ama akrep burcu olmuyorlar herhalde şimdiye kadar doğanlar, terazimi oldular şimdi.günaydın canlarım artık doğumlar hızlandı hilalimde doğurmuş zeynebi gelmiş bizim bebişler bayram şekeri olmak için acele ediyorlar resmen birbirleri ile yarışıyorlar
biz dün biraz yorulduğumuz için ve yareni meraktan uyuyamadık sabahta kalktık kahvaltı yaptık yarenden haber bekliyoruz ...
burda canım http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/558184-hastanede-lazim-olacaklar-aldiklarimiz-3.htmlkızlar bir topik açılmıstı hastaneye götürulecek seyler mı neydi bir turlu bulamadım yardım lutfen
yarenle konuştum öğlene kadar giriyormuş ameliyata dua edin kızlar aras bey sağlıkla gelsin inşallah...
günaydın canım, evet resmen yarış halindeler aceleci çıktı veletler, akrep bekliyorduk hepimiz ama akrep burcu olmuyorlar herhalde şimdiye kadar doğanlar, terazimi oldular şimdi.
ay hadi hayırlısıyla kurtulsun inş.
ay hadi hayırlısıyla kurtulsun inş.
ayyyy çok heycanlı yaaaaa
kendimi ameliyathanenin kapısında bekliyomuş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?