• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:1: iyi şaka yapmışsın. adam bayılmıştır canım yazık hem korku hem endişe hem mutluluk 2 dk. içinde kimbilir nerelere gidip geldi :1:

Allah aileleri aramamış arkadaşları aramış onlarda yola çıkmışlar hayır ilki sezeryan oda aklına gelmemiş normal nasıl olur diye kıyamadım korkmuş

inşaallah güzel bir doğumda sağlıkla alırsın kucağına.

çok heyecanlı hüzünlü bir bekleyişteyiz hepimiz....

bugün -yarın bir anda anne olucaz... ağrıyla acıyla stresle bir anda anneye dönüşücez. anne olucaz.

koklayıp emziricez...

karnımızda ki tekmelerin acısı mememizin ucunda olucak:))

ben iyi ki haftalar önce hazırlamışım doğum çantamı...
şimdi hastanede çantamlayım.

daha yarın gelicek eve bebeğin odası...
nasipse bebek biraz daha beklerse temizlikler işler halledilecek daha...

ınşalla ttalım hepımız huuzn olmadan neşeye sevıncle alırız kucagımıza ınşallaa yavrularımızı

hazırlıklımı gitcen hastaneye nasıl yapcan? valla he iiyiki hazırldın herşeyi onları düşünmessin bari,,benm bikaç bişey var daha eksik,bebeğin tamda benım var eksik:)) bu doğumlar hepmi böyleydi acaba yoksa? biz şimdi kaç hamişş var mesela herkes farklı farklı yşıyo gebeliğini,,yanı bu kadar erken doğum olayı hep varmıydı,yoksa biz şimdi birçok kişiyle konuştugumuz içinmi yeni öğreniyoruz ya:)

cnm cantalarım hazır zaten onlarla gıdıcez nasıp olursa
eksıklerımız yok cok sukur bayram şekerımız eksıktı oda ınşalla kucagımda olucak yarın

fburak senın bebede benım bebede 29 ekım derken yarış ttılar resmen baksana sanırım bızımkısı yarın gelcek

hazırlıklımı gitcen hastaneye nasıl yapcan? valla he iiyiki hazırldın herşeyi onları düşünmessin bari,,benm bikaç bişey var daha eksik,bebeğin tamda benım var eksik:)) bu doğumlar hepmi böyleydi acaba yoksa? biz şimdi kaç hamişş var mesela herkes farklı farklı yşıyo gebeliğini,,yanı bu kadar erken doğum olayı hep varmıydı,yoksa biz şimdi birçok kişiyle konuştugumuz içinmi yeni öğreniyoruz ya:)

hakkaten yaa, kasım annelerinin bir çoğu ekim annesi olacak bu gidişle, ben daha var diyip duruyorum ama, böyle doğumları okuyunca her an tetikte oluyor insan, daha ben bebeğin çamaşırlarını bile yıkamadım:37:, haftasonu halledeyim bari, biraz daha dursa da büyüse

cnm cantalarım hazır zaten onlarla gıdıcez nasıp olursa
eksıklerımız yok cok sukur bayram şekerımız eksıktı oda ınşalla kucagımda olucak yarın

Yarencim ikimizde 29 Dan bekliyirduk sezeryani ikimizinde one geldi... Her iste bir hayir vardir... Umarim yarin sag salim kucagina alirsin... Darisida bekleyenlere insallah..

hakkaten yaa, kasım annelerinin bir çoğu ekim annesi olacak bu gidişle, ben daha var diyip duruyorum ama, böyle doğumları okuyunca her an tetikte oluyor insan, daha ben bebeğin çamaşırlarını bile yıkamadım:37:, haftasonu halledeyim bari, biraz daha dursa da büyüse

merhaba sendede kansızık vardı dımı cnm bak ben bı haftadır ac karnına 2 kaşık kecıboynuzu pekmesı yedım 10.3 ten 11 e cıktı mutlaka dene derım 150 surupta başarılı olamadı bu kadar

Yarencim ikimizde 29 Dan bekliyirduk sezeryani ikimizinde one geldi... Her iste bir hayir vardir... Umarim yarin sag salim kucagina alirsin... Darisida bekleyenlere insallah..

sorma cnm ya ne acelecı bızım kuzularımız ılla bayram şekerımız olucaklar napalım sağlıklı olsunlarda dımı ama

kızlar be şimdş kaçayım artık yatıp dınleneyımkı yarın gucum kuvvetım olsun
mubarek cuma gecesı dualrınızı bekloyorum
erva ve beysalla yarın selamlarımı ıletırım sızlere öptum cok

merhaba sendede kansızık vardı dımı cnm bak ben bı haftadır ac karnına 2 kaşık kecıboynuzu pekmesı yedım 10.3 ten 11 e cıktı mutlaka dene derım 150 surupta başarılı olamadı bu kadar

pekmez içiyorum ama keçiboynuzu değil sanırım, herkes keçiboynuzuna normal pekmezden çok daha iyi diyor, alayım bari aktardan, kandırılmam inşallah gerçek midir ki? tadından falan anlaşılıyor mu ya da yoğunluğundan?

fburak senın bebede benım bebede 29 ekım derken yarış ttılar resmen baksana sanırım bızımkısı yarın gelcek

Demin aynini yazdim inan... Ikimizede kismet olmadi... Aras bey sirami vermem dedi baksana... Seninki benimkindende acil oldu... Demekki boylesi hayirliymis... Dr bana suan gelisimi tamamlandi dedi biz suan kasilmalar var sancilanmadan durabildigi kadar dursun dedik yoksa erkende alsa gelisimi tamamladilar 37 haftada... Artik canlari nasil nezaman istiyorsa ozaman gelsinler... Sen Yarin bende senden 3 gun sonra insallah...

sorma cnm ya ne acelecı bızım kuzularımız ılla bayram şekerımız olucaklar napalım sağlıklı olsunlarda dımı ama

Aynen canim Aynen onlarla daha bi guzel olcak bayram... Bide biz eve bayram sabahi cikicaz... Ram seker bunlar valla...

kızlar be şimdş kaçayım artık yatıp dınleneyımkı yarın gucum kuvvetım olsun
mubarek cuma gecesı dualrınızı bekloyorum
erva ve beysalla yarın selamlarımı ıletırım sızlere öptum cok

hayırlısı olsun yarencim inşallah yarın sağlıcakla kucagına alırsın yavrunu. 29 ekim'i beklerken erken gelecek şekerparçası. Darısı biz bekleyenlere sağlıcakla inşallah. yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.

19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..

19.10.2012 saat 11:00 civarı lavinya27 (Hatice) arkadaşımız doğuma gidiyor bilginize.
dualarımızı eksik etmeyelim..Sağlıkla kucağına alsın inşallah oğluşunu..

oo hadi hayırlısı olsun. mübarek günden hayırlı mutlu güzel hatıralarla alsın yavrusunu kucağına...

Back