Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bakın bu benim yaptığım bebek şekerleri anahtarlıkları alıp lavanta keseleri bağladım..
ve bunlarda oğluşumun son halleri
Eki Görüntüle 534486
Eki Görüntüle 534487 Eki Görüntüle 534488
Selam anneler...
Herkes bir doğum moduna girmiş durumda sanırım:)))
Allah evlatlarımızı sağ sağlim, kolaylıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bize inşallah....
Günaydın şunun şurasında pzt ye ne kaldı acı çekmekten korkuyorum umarım çok dayanılmaz değildir
selam kızlarrr... nasılsınızz??
bugün hastaneye gittik... bebek normal pozisyonda... doğum kanalına henüz girmemiş... 3056 gram olmuş minik fındığımız... doktor "pek acelesi yok gibi bebeğin, gelecek gibi görünmüyor" dedi... heralde gününü dolduracak bizim prenses...
Selam anneler...
Herkes bir doğum moduna girmiş durumda sanırım:)))
Allah evlatlarımızı sağ sağlim, kolaylıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bize inşallah....
günaydın şekercim
günaydın güzel annelerrr
evet herkess moda girmişşş ama daha bize vaarrrtadını çıkaralım senin hastane cantası hazır mı canımmm
kızlarrrrrrr..............
benim nişanım geldiiiiiii
suyum her an patlayabilirmiş...
bebek artık yakın zamanda kucağımda olacak inşallah...
bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...
bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...
anahtarlıklarına bayıldım canım, çok güzeller nasıl yaptın anlatsana . göbeğin çok küçük diycektimki yalnış foto koyduğunu yazmışsın, bebeğinde çok tatalı maşallah.kızlar bakın bu benim yaptığım bebek şekerleri anahtarlıkları alıp lavanta keseleri bağladım..
ve bunlarda oğluşumun son halleri
Eki Görüntüle 534486
Eki Görüntüle 534487 Eki Görüntüle 534488
maşallah miniğine canım normal pozisyonda ise normal doğumu bekliyceksin demek Allah sağlıkla kurtarsın hepimizi.selam kızlarrr... nasılsınızz??
bugün hastaneye gittik... bebek normal pozisyonda... doğum kanalına henüz girmemiş... 3056 gram olmuş minik fındığımız... doktor "pek acelesi yok gibi bebeğin, gelecek gibi görünmüyor" dedi... heralde gününü dolduracak bizim prenses...
aynen canım sinir oluyorum 3 çocuk yap demeyi biliyorlar , bende çok özenmiştim ama sanırım olmayacak bir bakan karşı çıkıyormuş sanırım.kızlar bu arada şu kürtaj yasasıyla birlikte olan 6 aylık ücretli izin yalan oldu galiba meclisten ses seda yok ..Başbakanımız sagolsun Alexine kadar ilgileniyor bizi düşünen yok yap yapabilirsen en az 3 çocuk((
ay canım nasıl nişan geldi kanamamı, hemen git doktora bakalım senin oğlan pek aceleci çıktıkızlarrrrrrr..............
nasıl biey canım nişan anlatsana biraz saglıkla kurtarsın Allahım ikinizi de ...sancıda oldumu
ayyyy çok heyecanlı :) dr.a gittin demi hastanede misin Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Aaa hadi hayırlısı.. Rabb'im korusun esirgesin, hiçbir aksilik olmadan herşey yolunda gitsin inşaAllah..
Kızlar nişan denilen kan, pelte şeklinde, katı kıvamlı oluyor.. Normal kan gibi sıvı değil yani..
Ama bazılarında daha farklı olabilir mi bilmiyorum ama nişan kanının (çok afedersiniz) sümüksü ve koyu
renkli olduğunu biliyorum ben..
Hatta ilk doğumumda ben gece 12 de yatağa yattığımda sıcak birşeyin geldiğini hissetmiştim..
Ayağa kalkıp bakayım dedim, iç çamaşırımda bir avuç pelte şeklinde kan duruyordu..
Yani iç çamaşırdan altına bile kolay kolay akmadı düşünün.. Sonrasında da doğum yapana kadar
normal kanamam olmuştu benim..