• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bu arada şu kürtaj yasasıyla birlikte olan 6 aylık ücretli izin yalan oldu galiba meclisten ses seda yok ..Başbakanımız sagolsun Alexine kadar ilgileniyor bizi düşünen yok yap yapabilirsen en az 3 çocuk:(((

canım benim geçte olsa hoşgeldin aramıza nasılsın neler yapıyorsun çalşıyormusun doğum ne zaman şekli bellimi anlat işte biraz[/QUOTE]

hoşbulduk canım..hala çalışan bir anne adayıyım. arefe gününe kadar dayanıcam sora evimde dinlenicem minik kuzu ile inş. doğumumuz şimdilik normal görünüyor ancak henüz tarih falan belli değil. çünkü bana daha baya var. kasım son günlerinde görünüyor benim sata göre doğum. sizlerin doğum hikayelerini dinleyeceğim benn :))

Selam anneler...
Herkes bir doğum moduna girmiş durumda sanırım:)))
Allah evlatlarımızı sağ sağlim, kolaylıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bize inşallah....

selam kızlarrr... nasılsınızz??

bugün hastaneye gittik... bebek normal pozisyonda... doğum kanalına henüz girmemiş... 3056 gram olmuş minik fındığımız... doktor "pek acelesi yok gibi bebeğin, gelecek gibi görünmüyor" dedi... heralde gününü dolduracak bizim prenses...

aferin uslu kızıma benim :) zaten etrafımdaki tüz kız doğuran anneler 41 42 haftada doğuruyor :) doktorun dediği şey şu arkadaşlar 1 gün bile anne karnında fazla kalsa sizin için kardır içinizde tutmak için dua edin

Selam anneler...
Herkes bir doğum moduna girmiş durumda sanırım:)))
Allah evlatlarımızı sağ sağlim, kolaylıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bize inşallah....

günaydın şekercim:3:

günaydın güzel annelerrr:16:

evet herkess moda girmişşş ama daha bize vaarrr:27::27::27::27:tadını çıkaralım senin hastane cantası hazır mı canımmm:49:

günaydın şekercim:3:

günaydın güzel annelerrr:16:

evet herkess moda girmişşş ama daha bize vaarrr:27::27::27::27:tadını çıkaralım senin hastane cantası hazır mı canımmm:49:

HAyır canım daha hiçbir şeyim hazır değil, sadece oğlumun eşyaları yıkandı ütülendi, daha beşiğimiz bile ortada yok, bayramdan sonra teslim edilecek, kendime hiçbişey almadım daha...

kızlarrrrrrr.............. :52::52::52::52::52:

benim nişanım geldiiiiiii:36::36::36::36:

suyum her an patlayabilirmiş...

bebek artık yakın zamanda kucağımda olacak inşallah...

bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...:49:

bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...:49:

nasıl biey canım nişan anlatsana biraz saglıkla kurtarsın Allahım ikinizi de ...sancıda oldumu

nasıl biey canım nişan anlatsana biraz saglıkla kurtarsın Allahım ikinizi de ...sancıda oldumu

ayyyy çok heyecanlı :) dr.a gittin demi hastanede misin Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Aaa hadi hayırlısı.. Rabb'im korusun esirgesin, hiçbir aksilik olmadan herşey yolunda gitsin inşaAllah..

kızlar bakın bu benim yaptığım bebek şekerleri anahtarlıkları alıp lavanta keseleri bağladım..

ve bunlarda oğluşumun son halleri :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 534486

Eki Görüntüle 534487 Eki Görüntüle 534488
anahtarlıklarına bayıldım canım, çok güzeller nasıl yaptın anlatsana . göbeğin çok küçük diycektimki yalnış foto koyduğunu yazmışsın, bebeğinde çok tatalı maşallah.

selam kızlarrr... nasılsınızz??

bugün hastaneye gittik... bebek normal pozisyonda... doğum kanalına henüz girmemiş... 3056 gram olmuş minik fındığımız... doktor "pek acelesi yok gibi bebeğin, gelecek gibi görünmüyor" dedi... heralde gününü dolduracak bizim prenses...
maşallah miniğine canım normal pozisyonda ise normal doğumu bekliyceksin demek Allah sağlıkla kurtarsın hepimizi.

kızlar bu arada şu kürtaj yasasıyla birlikte olan 6 aylık ücretli izin yalan oldu galiba meclisten ses seda yok ..Başbakanımız sagolsun Alexine kadar ilgileniyor bizi düşünen yok yap yapabilirsen en az 3 çocuk:(((
aynen canım sinir oluyorum 3 çocuk yap demeyi biliyorlar , bende çok özenmiştim ama sanırım olmayacak bir bakan karşı çıkıyormuş sanırım.

ay canım nasıl nişan geldi kanamamı, hemen git doktora bakalım senin oğlan pek aceleci çıktı

Kızlar nişan denilen kan, pelte şeklinde, katı kıvamlı oluyor.. Normal kan gibi sıvı değil yani..
Ama bazılarında daha farklı olabilir mi bilmiyorum ama nişan kanının (çok afedersiniz) sümüksü ve koyu
renkli olduğunu biliyorum ben..
Hatta ilk doğumumda ben gece 12 de yatağa yattığımda sıcak birşeyin geldiğini hissetmiştim..
Ayağa kalkıp bakayım dedim, iç çamaşırımda bir avuç pelte şeklinde kan duruyordu..
Yani iç çamaşırdan altına bile kolay kolay akmadı düşünün.. Sonrasında da doğum yapana kadar
normal kanamam olmuştu benim..

Allah yardımcınız olsun sağ sağlim kucağına al inşallah,

ayyyy çok heyecanlı :) dr.a gittin demi hastanede misin Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Aaa hadi hayırlısı.. Rabb'im korusun esirgesin, hiçbir aksilik olmadan herşey yolunda gitsin inşaAllah..

şimdii siize ballandırarak anlatayımm:)))

dün gece 00:30 da koyu kırmızı kahve arası pelte gibi sümükümsü birşey geldi. ama wc ye gidince gördüüm hissetmedim.

çamaşırım çamura bulanmış gibiydi. 1 günöncede adetm sökülecek gibi sancı çekmiştim. ve dün hep yattım.

nişanı görünce dr.u aradı aten erken doğum riskimden dolayı bildi hemen nst çektirmemi duruma göre geleceğini söyledi.

nst iyi çıkı bizde eve döndük. öğleden sonra muayeneye gidicem açılmaya bakıcaklar.
:)

çok heyecanlı bişiyy...:16::nazar:

ama inşaallah bu haftayı bari doldururuz...

ay erken değil mi? aman olsun sağlıkla al da kucağına, hayırlısıyla kurtarsın rabbim canım

Kızlar nişan denilen kan, pelte şeklinde, katı kıvamlı oluyor.. Normal kan gibi sıvı değil yani..
Ama bazılarında daha farklı olabilir mi bilmiyorum ama nişan kanının (çok afedersiniz) sümüksü ve koyu
renkli olduğunu biliyorum ben..
Hatta ilk doğumumda ben gece 12 de yatağa yattığımda sıcak birşeyin geldiğini hissetmiştim..
Ayağa kalkıp bakayım dedim, iç çamaşırımda bir avuç pelte şeklinde kan duruyordu..
Yani iç çamaşırdan altına bile kolay kolay akmadı düşünün.. Sonrasında da doğum yapana kadar
normal kanamam olmuştu benim..

Bilgi için teşekkürler, açıkcası tecrübesizlikten bir hataya neden oalcağım diye korkmuyorum desem yalan olur...

Back