• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Slm kızlar benim bdt 2 Kasım normal bekliyoruz bakalım artik kismet ne zaman olur...ikinci olcak benim o yüzden normalden korkuyorum inanın ilkinde Bisey bilmemenin cesareti var ama simdi....ayy düşününce kalbim çarpıyor....ALLAH hepimizi selametle bebeklerimuze kavuştursun sagluk versin insallah.....

yaza doğru bebek araba fiyatları çıkacak hazır şimdi indirimdeyken al. çünkü bu hep lazım en az 3 yaşa kadar kullanıcaksın belki kardeşi olacak o kullanack yani hep lazım bişi. ben martta doğum yaptım ama 40 günden sonra koydum arabasına indirdim beş dakika hergün çok seviyordu arabasında sallanınca gazıda rahat çıkıyordu. Birde kış deyip geçme kışın daha çok alışveriş merkezlerne gidiyor insan çook rahat edersin bence indirimdeyken al.

evet yaa haklısın hep evde oturma modunda olcakmısım gıbı gelıyo en azından avm lere felan gıderz yani dimi..

evet sonuç: bugün sipariş veriorum inşallah ayy saolun kızlar valla haha:21:

aynen canım yaa havalarda tam serınlemeye baslamısken tekrar ısındı bende aynıyım valla butun gün uyku halındeyım bı uyuyorum bı uyanıorum bu kezde gece uykum gelmıyo

yok canım ya senin normal ben gece ohhh uyuyorum 3 kere tuvalete kalkmam dışında oda gözüm kapalı bazen eşim kapıya kadar götürüyor , toslucaksın bir yere diye :9::9:uyuyorum uyuyorum yine uykum var bulduğuum her fırsatta 10 dk kestiriyorum deli gibi gezmeye gidince bile dışarda uykum geliyor eve gidelm diyorum gelince küt :9::9::9: hamileliğim ilk aylarından beri gece ve gündüz hiç uyuyamıyordum acaba şimdi ondan mı çok uyuyorum diyorum :30:

Bence de al canim yerin varsa zaten ihtiyac almak gerekeceks....gule güle kullan hayirli olsun.....benim yerim yok şimdiden alamam bahara hayırlısıyla ....

$Maclaren-Techno-XT-Bebek-Arabasi-2012-4111-800x600.jpg $Maclaren-Techno-XT-Bebek-Arabasi-2012-4112-800x600.jpg

kızlar şu iki renkten hangısını alıyım sizce oğlum için..ben açık kahveyi begendım ama gride fena deıl..bu ıkısı arasında kaldım çok cicili bicili bişe olsun ıstemedm sade olsun dedım sız hangısını begendınız :26:

evet ya dimi bende öle dusunuorum zaten:)) esıme soruorum sen bılırsın dıo kararsızlık kötu bişe yahu bırılerının almalısın demesıne ıhtıyacm vardı saol:))

Eki Görüntüle 534851 Eki Görüntüle 534852

kızlar şu iki renkten hangısını alıyım sizce oğlum için..ben açık kahveyi begendım ama gride fena deıl..bu ıkısı arasında kaldım çok cicili bicili bişe olsun ıstemedm sade olsun dedım sız hangısını begendınız :26:

kahve olan daha güzel gözüküyor cnaım

yok canım ya senin normal ben gece ohhh uyuyorum 3 kere tuvalete kalkmam dışında oda gözüm kapalı bazen eşim kapıya kadar götürüyor , toslucaksın bir yere diye :9::9:uyuyorum uyuyorum yine uykum var bulduğuum her fırsatta 10 dk kestiriyorum deli gibi gezmeye gidince bile dışarda uykum geliyor eve gidelm diyorum gelince küt :9::9::9: hamileliğim ilk aylarından beri gece ve gündüz hiç uyuyamıyordum acaba şimdi ondan mı çok uyuyorum diyorum :30:
oo sen baya aşmışsın canım :)) benımkı sanırım sıcaklardan ya..uyu uyu enerjıye ıhtıyacmz olcak yakında:)
Bence de al canim yerin varsa zaten ihtiyac almak gerekeceks....gule güle kullan hayirli olsun.....benim yerim yok şimdiden alamam bahara hayırlısıyla ....

saol canım benımde yerim çok bol deıl aslında bebegın yatagı benım odamda,dolabı abisinin odasında,küveti phortbebesi oto koltugu anakucagı felan kullanılmayan mısafır odasında ıste öyle dagınık vazıyette beklıorz bebişimizi :))

enteresan bir kişiliğim olduğunu gösteriyor canım :9::9::9: kahve hoş gözüküyor ama tekerler gri kendi kahve ya bütün değil ben olsam griyi alırdım dedim ondan biraz titizimde yada deli :52::52: ama kahvede hoş yani , gönlün hangisini istiyorsa onu al canım:8::8::8:

hee uyumlu olmamış dıosun yanii:)kafamı karıstırdın ya:) en iyisi haftasonu ben gıdıyım ıkısınıde göriim bi dokuniyim seviyim felan öle karar veriyim alıyım:)

bızım cınsıyetımız erkek cnm son kontrolumuzde doktrumuz bır problem olmadıgını herseyın normal oldugu soyledı sımdıklık erken dogum rıskıde yok dedı baslarda kasım 25 gozukuyrdu bızım takvım ona gore sımdı 18 kasım dıyr bakalım artık kasım basından ıtıbaren beklıycez kılomuz en son 2kıloydu sızlerın nasıl?

bebişin baş aşağı dönmüş mü?

bizim kızımız oluyor. açıklık yok henüz dedi son kontrolde pazartesi.. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. ilk başlarda 10 gün önden gidiyordu bebek rejime girdim baya baya şimdi farkı 3 e indirdik. geceleri uyumak çok zorlaştı bi de ayaklarını geçiriyor kaburgalarıma yattığım zaman çok sinirleniyorum o zaman :)

Son düzenleme:
bebişin baş aşağı dönmüş mü?

bizim kızımız oluyor. açıklık yok henüz dedi son kontrolde pazartesi.. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. ilk başlarda 10 gün önden gidiyordu bebek resime girdim baya baya şimdi farkı 3 e indirdik. geceleri uyumak çok zorlaştı bi de ayaklarını geçiriyor kaburgalarıma yattığım zaman çok sinirleniyorum o zaman :)[/QUOT aynen cnm bende artık zorlanmaya basladım benımkıde kut kut vuruyr gıtsın sankı kemıklerımı ayrmaya calısıyr ama benım hosuma gıdıyr daha cok bebıs bas asdagı pozısyonda bende bu cumartesı gıdıcem yne senın acıklıga nasıl baktı doktrun alttan muayneylemı bellı oluyr ben daha ne ntsye gırdım nede oyle acıklıga bakıldı yalnız bu hafta aradada olsa karın agrısı oluyr gıdınce soyluycem sanırım yalancı sancılar ama ynede soyluyeyım dıyrum doktora

canıııım hayırlı olsun yaa çok az kaldı dualarımız seninle baş büyük demişsin ne kadar büyük rtatlım benimde o yüzden sezeryan olabilirde :18:

sağol canım yaa,valla 1 hafta kadar önde gözüküyo koca kafalım :))

şimdii siize ballandırarak anlatayımm:)))

dün gece 00:30 da koyu kırmızı kahve arası pelte gibi sümükümsü birşey geldi. ama wc ye gidince gördüüm hissetmedim.

çamaşırım çamura bulanmış gibiydi. 1 günöncede adetm sökülecek gibi sancı çekmiştim. ve dün hep yattım.

nişanı görünce dr.u aradı aten erken doğum riskimden dolayı bildi hemen nst çektirmemi duruma göre geleceğini söyledi.

nst iyi çıkı bizde eve döndük. öğleden sonra muayeneye gidicem açılmaya bakıcaklar.
:)

çok heyecanlı bişiyy...:16::nazar:

ama inşaallah bu haftayı bari doldururuz...

canım hadi hayırlısı bizi habersiz bırakma sakın hayırlı haberlerle gel...

---Kızlar bu arada "Sudem"arkadaşımız doğum yapmış ama bebişin solunum sıkıntısı varmış dualarımızı esirgemeyelim kendisine ve bebişine kuvöz de kalacakmış bi süre..

sağol canım yaa,valla 1 hafta kadar önde gözüküyo koca kafalım :))

canım hadi hayırlısı bizi habersiz bırakma sakın hayırlı haberlerle gel...

---Kızlar bu arada "Sudem"arkadaşımız doğum yapmış ama bebişin solunum sıkıntısı varmış dualarımızı esirgemeyelim kendisine ve bebişine kuvöz de kalacakmış bi süre..

bpd sini hatırlıyormusun canım benmki 2 hafta önden gidiyorda

aaa sudem de demekki doğum yaptı rabbim sağlıklarına en kısa sürede kavuşmalarına nasip etsin inşallah

Back