• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi geceler herkese nasılsınız bugün nstye gittim çok şükür herşey yolunda cuma tekrar gidicem dr hergün gel sıkılıyosan gir nstye dedi ama keşke hergün gel usgyle baksak deseydi :)))

selam kızlarrr... nasılsınızz??

bugün hastaneye gittik... bebek normal pozisyonda... doğum kanalına henüz girmemiş... 3056 gram olmuş minik fındığımız... doktor "pek acelesi yok gibi bebeğin, gelecek gibi görünmüyor" dedi... heralde gününü dolduracak bizim prenses...

iyi geceler herkese nasılsınız bugün nstye gittim çok şükür herşey yolunda cuma tekrar gidicem dr hergün gel sıkılıyosan gir nstye dedi ama keşke hergün gel usgyle baksak deseydi :)))

geçmiş olsun canımm... bencede hergün usgyle bakmak daha güzel olurdu :1:

canım su meselesi benim de aklımı karıstırıyordu cumartesi kontrolumde doktoruma sordum açık şeffafa yakın idrar gibi kokmayan bir sıvıymış ve birden boşaldığı gibi sızıntı şeklinde olup az az da gelebilirmiş. son ayımızda her hafta kontrol olduğu için bebeğin suyunu doktorlarımız ölçüyor zaten. az az gitmiş olsa bile bir hafta da bitmiyor yani benden her idrar öncesi 7-8 damla kadar ıslaklık iç çamasırma gelmiş oluyor herkesin ki farklı tabi.

bugün hamilelik takviminde de yazıyor sızıntı şekilde olur diye ama yinede bilmiyorum canım ya inşallah hissederim bende,
o damla damla gelmeler bendede oluyor işte ona tedirgin oluyorum,
bakalım yarın randevumuz var yine son durumlar neymiş,
seninde tarih belli olmuş zannedersem dimi?

kızlar bakın bu benim yaptığım bebek şekerleri anahtarlıkları alıp lavanta keseleri bağladım..

ve bunlarda oğluşumun son halleri :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 534486

Eki Görüntüle 534487 Eki Görüntüle 534488

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah canım göbüşüne :16:
yaptıklarında çok güzel görünüyor ellerine sağlık :16:

:1: ah ah keşkee nst ile beraber ultrasonda yapılsa ya :9:
neyse ki az kaldı zamanımız canlı canlı görürüz inşallah :52:

bugün hastaneye gittik... bebek normal pozisyonda... doğum kanalına henüz girmemiş... 3056 gram olmuş minik fındığımız... doktor "pek acelesi yok gibi bebeğin, gelecek gibi görünmüyor" dedi... heralde gününü dolduracak bizim prenses...

hoşgeldin canım :16: maşallah minik fındığına :nazar: hayırlısı olur inşallah canım

hevin sağol canım.. sen de iyi haberlerle gel inşallahhh

hergün hastanede olduğum halde gidip giremedim çekiniyor insan evde olsa ne güzel olurdu :1::1::1::1::1::1:

biz hiç yüzünü göremedik oğluşumun süpriz olacak :)

tabi eve usg hizmeti süper olur :9::9::9::9:

biz ayrıntılıda görmüştük ama 25 haftalıktı o zaman.. doktor göstermiyor hiç, bi iki şeye bakıp geçiyor malesef...

ay yok kız o fotoyu yanlışlıkla ekledim:9: yirminci haftalarda çekilmişti o foto nasıl araya girdiyse girdi altta ayriyetten çıkmış şimdiki göbeğim pekte küçük sayılmaz bulursam koyayım. buldum bile;

Eki Görüntüle 534490

üzülecek bişey yok canım üzülme benim arkadaşın karnıda küçücüktü fıstık gibi bebeği oldu valla. hem koca göbek taşıma çok zormuş keşke küçük olsa bence.

he bu arada spinalde epidural gibi belden olmuyo mu onun yan etkisi sakatlık riski vs yok mu?

bak canım burada ayrıntılı sekılde anlatılmıs. okumak istersen bi bak istersen.

Epidural anestezi ile spinal anestezi arasındaki farklar | MarkaAnne

epiduraldaki anestezi direkt bebeğe gecebiliyormus bunu duydum zaten korkularım da vardı direkt vazgectım. canım göbeğin cok güzel masallah :) ben kilo aldım ama göbeğimden değil daha cok kalca, bacak kısmından sanırım göbeğim o yüzden cıkmadı.7 aylık gibi ancak duruyor neyse bebeğim sağlıklı şükürler olsun bu yeter :)

iyi geceler canım benim cok sancım vardı şimdi şükür iyiyim, bebişim çok kıpraşıyor ve yeri darlaştıkça poposunu ayaklarnı kollarını öyle bir dayıyor ki karnımın sertliğinden mahvoluyorum.usg ye ben de gün sayanlardanım keske her an izleyebilsek yavrularımızı :)

selam canım benim kızım doğum kanalına 3 hafta önce girmişti o yüzden çok da sancılarım oluyor, vakitli sağlıkla gelsinler inşallah.

bize müsade kızlar, biraz kelime oyununa bakayım belki uykum gelir :37:
öptük sizi teyzoşlar :16:

hevin sağol canım.. sen de iyi haberlerle gel inşallahhh

tabi eve usg hizmeti süper olur :9::9::9::9:

biz ayrıntılıda görmüştük ama 25 haftalıktı o zaman.. doktor göstermiyor hiç, bi iki şeye bakıp geçiyor malesef...

insan merak ediyo şimdi tam gözükmüyor zaten bacağı göbeği başı :1::1::1:

bugün hamilelik takviminde de yazıyor sızıntı şekilde olur diye ama yinede bilmiyorum canım ya inşallah hissederim bende,
o damla damla gelmeler bendede oluyor işte ona tedirgin oluyorum,
bakalım yarın randevumuz var yine son durumlar neymiş,
seninde tarih belli olmuş zannedersem dimi?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah canım göbüşüne :16:
yaptıklarında çok güzel görünüyor ellerine sağlık :16:

:1: ah ah keşkee nst ile beraber ultrasonda yapılsa ya :9:
neyse ki az kaldı zamanımız canlı canlı görürüz inşallah :52:

hoşgeldin canım :16: maşallah minik fındığına :nazar: hayırlısı olur inşallah canım

korkma canım ya Allah esirgesin yavrularımızı, alacak nefesleri olduktan sonra hiç bir şey onlara mani olamaz sen içini ferah tut. bizim tarih 27 ekim ile 1 kasım arasında. cuma günü kontrolumde 27 ekim de risk yok ise alınmasını söyleyeceğim cünkü artık sancılarım dayanılacak gibi değil, yürümek , oturmak , yemek -içmek işkence. 27 ekim'de 38. haftamız bitiyor 28 ekim'de 39a giriyoruz doktor kalsın derse mecburi 3-4 gün daha beklerim. her şey bebeklerimiz için.

biz hiç yüzünü göremedik oğluşumun süpriz olacak :)

bizimki de cok nazlı daha önden net olarak suratını hiç göremedik hep yandan poz veriyor. doktorumuz da pek tutmuyor usg de ben de bir bildiği vardır diye pek üstelemiyorum nasıl olsa az kaldı kavusmalarımıza hayırlısı ile inşallah.

selam canım benim kızım doğum kanalına 3 hafta önce girmişti o yüzden çok da sancılarım oluyor, vakitli sağlıkla gelsinler inşallah.

off kötüymüş yaa... ben de bi an önce gelsin istiyorum artık... bi yandan da zamanını doldursun istiyorum... beklemek çok zor bişey... geceleri uyuyamaz oldum. uyusam bile sürekli bebeği düşünüyorum :31:

insan merak ediyo şimdi tam gözükmüyor zaten bacağı göbeği başı :1::1::1:

aynen öyle yaa... ben hiç düşünmüyorum nasıl bir bebek olacağını... ruyamda hep gördüğüm bir kız bebek yüzü var... sanki o benim kızımmış gibi hissediyorum :31:

off kötüymüş yaa... ben de bi an önce gelsin istiyorum artık... bi yandan da zamanını doldursun istiyorum... beklemek çok zor bişey... geceleri uyuyamaz oldum. uyusam bile sürekli bebeği düşünüyorum :31:

aynen öyle yaa... ben hiç düşünmüyorum nasıl bir bebek olacağını... ruyamda hep gördüğüm bir kız bebek yüzü var... sanki o benim kızımmış gibi hissediyorum :31:

birkere gördüm rüyamda gözlerimin içine bakıyordu o surat hala gözlerimin önünde

korkma canım ya Allah esirgesin yavrularımızı, alacak nefesleri olduktan sonra hiç bir şey onlara mani olamaz sen içini ferah tut. bizim tarih 27 ekim ile 1 kasım arasında. cuma günü kontrolumde 27 ekim de risk yok ise alınmasını söyleyeceğim cünkü artık sancılarım dayanılacak gibi değil, yürümek , oturmak , yemek -içmek işkence. 27 ekim'de 38. haftamız bitiyor 28 ekim'de 39a giriyoruz doktor kalsın derse mecburi 3-4 gün daha beklerim. her şey bebeklerimiz için.

bizimki de cok nazlı daha önden net olarak suratını hiç göremedik hep yandan poz veriyor. doktorumuz da pek tutmuyor usg de ben de bir bildiği vardır diye pek üstelemiyorum nasıl olsa az kaldı kavusmalarımıza hayırlısı ile inşallah.

hiç pozisyonu uygun olmadı yüzünü görmem için olduğunda nadirde olsa eller yüzündeydi nazlı bi abimiz var sanırım buda abiye çekecek

hiç pozisyonu uygun olmadı yüzünü görmem için olduğunda nadirde olsa eller yüzündeydi nazlı bi abimiz var sanırım buda abiye çekecek

bi de doktorlar sabırsız mı anlamıyorum iki dk içinde usgyi çekiyorlar gerekli ölçümleri yaptıktan sonra. birkaç parça da bebeklerimizi gösterip yolluyorlar ağzımıza bir parça bal sürüyorlar tabiri caiz ise :)

bi de doktorlar sabırsız mı anlamıyorum iki dk içinde usgyi çekiyorlar gerekli ölçümleri yaptıktan sonra. birkaç parça da bebeklerimizi gösterip yolluyorlar ağzımıza bir parça bal sürüyorlar tabiri caiz ise :)

haklısın kendilerince bakıp geçiyorlar bizim merakımız çokta önemli değil bi keresinde magazinsel bakmaya gerek yok demişti benim dr.um öle görüyorlar demekki ben kaçarım kızlar uykum gelmişken o kaçmadan yakalayım görüşürüz iyi geceler

cnm en son 32haftada fl degerı var ozaman soylemıstı zaten boyu uzun olucak dye orda fl 6.01yazıyr tabı neyını olctu bılmıyrm fl yazan sadece boyunumu kapsıyr acaba bızım doktr gecen pıpısını olcmustu ondada fl degerı yazıyr :46::46::46:

:46: :2: ne doktorlar var bak pipisine kadar ölçüyor :52: doktorun boyu uzun olacak demiş demekki uzun olacak canım.maşallah bebikine

Back