• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:46: :2: ne doktorlar var bak pipisine kadar ölçüyor :52: doktorun boyu uzun olacak demiş demekki uzun olacak canım.maşallah bebikine

evet cnm olctu valla cok detaylı ıncelıyr herseyı tek tek gosterıyr bıze soyle olsaydı soyle olubılırdı dye uzun uzun anlatıyr sımdılık cok memnunuz doktrumuzdan bıde sorunsuz dogurursam dahada memnun olucam :46::46::46::nazar::nazar:

Günaydın şunun şurasında pzt ye ne kaldı acı çekmekten korkuyorum umarım çok dayanılmaz değildir

gunaydın cnm bence hıc korkma normal doğum yapmıs bırı olarak söyluyorum ne kadar acıda ceksen bebek çıktıgı anda hersey bıtıyo hatta rahatlamadan dolayı daha masadayken uyuyakalmıstım ben :)
off bugun cok sersem gıbıyım arkadaslar ya su Fatmanur olayına cok canım sıkıldı acayıp etkılendım ağlamamak ıcın zor duruorum yani Rabbim evlatlarımızı bizleri kötü insanların şerrinden,kazalardan,belalardan korusun hep iyi ınsanlarla karsılastırsın ınsallah...

gunaydın cnm bence hıc korkma normal doğum yapmıs bırı olarak söyluyorum ne kadar acıda ceksen bebek çıktıgı anda hersey bıtıyo hatta rahatlamadan dolayı daha masadayken uyuyakalmıstım ben :)
off bugun cok sersem gıbıyım arkadaslar ya su Fatmanur olayına cok canım sıkıldı acayıp etkılendım ağlamamak ıcın zor duruorum yani Rabbim evlatlarımızı bizleri kötü insanların şerrinden,kazalardan,belalardan korusun hep iyi ınsanlarla karsılastırsın ınsallah...

Allah anne babasına sabır versin ...Haberlere bakmama izin vermiyor eşim. O onu bogmuş o digerine tecavüz etmiş ...agzımızdan duayı eksik etmemeliyiz gercekten

kızlarrrrrrr.............. :52::52::52::52::52:

benim nişanım geldiiiiiii:36::36::36::36:

suyum her an patlayabilirmiş...

bebek artık yakın zamanda kucağımda olacak inşallah...

bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...:49:

canım umarım paşan biraz daha dayanırda bekler ama daha çoook var bizeee:31:

selam kızlarr :3:
gece sancım oldu kıvrandım resmen , sabah uyandığımda geçmişti çok şükür :26:
eşimi işe yollarken telefonunu açık bırak nolur nolmaz diye tembihledim, garibim saatte bir beni aradı bişey var mı diye uyutmadı sağolsun :1:
bugünde randevumuz var bakalım son durum neymiş, bu arada son ayda 8 ayda almadığım kiloları aldım bu nasıl bi iştahdır anlamadım gitti :37:

korkma canım ya Allah esirgesin yavrularımızı, alacak nefesleri olduktan sonra hiç bir şey onlara mani olamaz sen içini ferah tut. bizim tarih 27 ekim ile 1 kasım arasında. cuma günü kontrolumde 27 ekim de risk yok ise alınmasını söyleyeceğim cünkü artık sancılarım dayanılacak gibi değil, yürümek , oturmak , yemek -içmek işkence. 27 ekim'de 38. haftamız bitiyor 28 ekim'de 39a giriyoruz doktor kalsın derse mecburi 3-4 gün daha beklerim. her şey bebeklerimiz için.

hadi hayırlısı olsun kuzum, bizimde sez tarihi 31 ekim tabi paşam erken davranmazsa eğer, bende tam 39+0 olmuş oluyorum o zaman Allah nasip ederse :nazar:

Günaydın şunun şurasında pzt ye ne kaldı acı çekmekten korkuyorum umarım çok dayanılmaz değildir

hayırlısı olur inşallah canım rahat olmaya çalış içini ferah tut ve bol bol dua et, aklımız sende olcak :emir_bebek:

bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...:49:

ayy çok heycanlıı :52::52: canımm Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim :nazar:

Kızlar nişan denilen kan, pelte şeklinde, katı kıvamlı oluyor.. Normal kan gibi sıvı değil yani..
Ama bazılarında daha farklı olabilir mi bilmiyorum ama nişan kanının (çok afedersiniz) sümüksü ve koyu
renkli olduğunu biliyorum ben..
Hatta ilk doğumumda ben gece 12 de yatağa yattığımda sıcak birşeyin geldiğini hissetmiştim..
Ayağa kalkıp bakayım dedim, iç çamaşırımda bir avuç pelte şeklinde kan duruyordu..
Yani iç çamaşırdan altına bile kolay kolay akmadı düşünün.. Sonrasında da doğum yapana kadar
normal kanamam olmuştu benim..

bilgiler için sağol kuzum :16:

Amiiin :31: sorma canım ya o Fatmanur olayı benide bende aldı haberlerde gördüm kanım dondu resmen kociş banada seyrettirmiyor etkileniyorum diye,
Rabbim korusun hepimizi

Selam Kızlar,

bugün dr a gittik nst'ye girdik sancım falan çıkmadı ama ters olduğumuz için 23 Ekim Salı'ya gün verdi.

Maaşallah 3520 gr olmuş:nazar::nazar::nazar:
sabah 8:30 gibi kısmetse
39 haftalıkken doğmuş olacak Allah izin verirse oğlum..:3:

1 hafta sonra kucağımızda inşallahhh...
dualarınızı esirgemeyin..

canıııım hayırlı olsun yaa çok az kaldı dualarımız seninle baş büyük demişsin ne kadar büyük rtatlım benimde o yüzden sezeryan olabilirde :18:

nişanın gelen arkadaşım rabbim hayırlısıyla kavuşmk nasip etsin paşana

nil nişanlaa ilgili bilgi için sağol merak ediyordum :)

ay canım allah yardımcın olsun , oğlun sağlıkla gelsin inş .:16:

hayırlı olsun oğluşunn bu haftada gayet iyi bir hafta en az 2500 kilodur yavrucak, sağlıklı olsun inş.
oğluşlar hızlı çıktı

bebeklerim hot-ice ve er-ca muhtemel doğum tarihlerimiz 25 kasım görünüyor
cinsiyetleri neydi sizinkilerin? doktor son kontrolde neler söylediii

kızlar bebek arabası alıp almama konusunda cok kararsız kaldm ya..sımdı düşüncem şu ki, doğum kışa geldıgı ıcın dısarı öyle dolaşmaya felan cıkamıcaz fazla..bahara dogru mu alsam acaba dıorum..bı arkadas oto koltugu vermıstı zaten cok az kullanmıs chicco marka.o yuzden baston puset alcam maclaren tehcno xt cok güzel ebebek te denedım sürdüm felan cok rahat bı araba normal fıyatı 850 felan su an ındırımde 678 tl.. acaba sımdı alıp kenaramı koysam hem belkı dısarı cıkarken lazım olur arabamıda satıorum cunku elımın altında bebek arabası olsun dıorum bıde dıorum kı ne gerek var sımdıden alıp kenara koyim felan..sızce alıyım mı ki.. alıyım dimi nolur al deyınde hemen alıyım şunu:)))

kızlar bebek arabası alıp almama konusunda cok kararsız kaldm ya..sımdı düşüncem şu ki, doğum kışa geldıgı ıcın dısarı öyle dolaşmaya felan cıkamıcaz fazla..bahara dogru mu alsam acaba dıorum..bı arkadas oto koltugu vermıstı zaten cok az kullanmıs chicco marka.o yuzden baston puset alcam maclaren tehcno xt cok güzel ebebek te denedım sürdüm felan cok rahat bı araba normal fıyatı 850 felan su an ındırımde 678 tl.. acaba sımdı alıp kenaramı koysam hem belkı dısarı cıkarken lazım olur arabamıda satıorum cunku elımın altında bebek arabası olsun dıorum bıde dıorum kı ne gerek var sımdıden alıp kenara koyim felan..sızce alıyım mı ki.. alıyım dimi nolur al deyınde hemen alıyım şunu:)))

ben almıcam deken 3 ay önce aldım kuzum için rhat etsin boşver al :1:

ekim annelerine sordum ama kimse bana cevap vermedi belki sizler fikir verirsiniz vajinamda çok baskı var resmen içinde oynuyo sanki çocuk bazen müthiş sızlama hissediyorum zaten uzun zamandır bacaklarım kapanmıyor birde çok afedersiniz düşücek gibi hissediyorum elimle tutma gereksimini duyuyorum o yüzden hep oturuyorum dogum kanalına mı girdi ki ilk dogumum bu benim :)

canım benimde 36. haftalarda baskı hissederdim ama 37.haftamdı bir cumartesi günü en son bebek şekerim ve geceliğim kalmıştı eminönüne gittik malum orası burası derken biraz fazla yürüdük (ki hamileliğimde taytımı geçirip fıldır fıldır yürüdüm) o gün dönerken bebek karnımdan düşecek sandım ertesi gün doktora gittik yok dedi bebek yukarıda daha gelmez merak etme dedi . ama yok bu sefer farklı diyorum içimden ertesi gün suyum geldi sancım başladı valla hastaneye zor yetiştik diyim ama okadar şeye 2cm açıklıktı ama akşama doğurdum37+5de. seninkide benim şikayetime benziyor

Merhabalar :3:

allahım bu son ay neymiş uyuyorum uyuyorum , yataktan kalkıp içerde uyuyorum y,ne uykum var :9:

selam kızlarr :3:
gece sancım oldu kıvrandım resmen , sabah uyandığımda geçmişti çok şükür :26:
eşimi işe yollarken telefonunu açık bırak nolur nolmaz diye tembihledim, garibim saatte bir beni aradı bişey var mı diye uyutmadı sağolsun :1:
bugünde randevumuz var bakalım son durum neymiş, bu arada son ayda 8 ayda almadığım kiloları aldım bu nasıl bi iştahdır anlamadım gitti :37:

ayyy canım aynı şey bende de var 8 aydır toplamda bu kadar yememiştim , yiyorum yiyorum doymuyorum , meyvayla geçiştirmeye çalışıyrum yok , kova gibi bardakla ayran , meyve suyu içiyorum yok doymuyorum ya hiç tutmuyor :53::53::53::53: duba gibi oldum , burnum da kocaman oldu:30::30::30:

bebeklerim hot-ice ve er-ca muhtemel doğum tarihlerimiz 25 kasım görünüyor
cinsiyetleri neydi sizinkilerin? doktor son kontrolde neler söylediii

bızım cınsıyetımız erkek cnm son kontrolumuzde doktrumuz bır problem olmadıgını herseyın normal oldugu soyledı sımdıklık erken dogum rıskıde yok dedı baslarda kasım 25 gozukuyrdu bızım takvım ona gore sımdı 18 kasım dıyr bakalım artık kasım basından ıtıbaren beklıycez kılomuz en son 2kıloydu sızlerın nasıl?

yaza doğru bebek araba fiyatları çıkacak hazır şimdi indirimdeyken al. çünkü bu hep lazım en az 3 yaşa kadar kullanıcaksın belki kardeşi olacak o kullanack yani hep lazım bişi. ben martta doğum yaptım ama 40 günden sonra koydum arabasına indirdim beş dakika hergün çok seviyordu arabasında sallanınca gazıda rahat çıkıyordu. Birde kış deyip geçme kışın daha çok alışveriş merkezlerne gidiyor insan çook rahat edersin bence indirimdeyken al.

Back