- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
ay erken değil mi? aman olsun sağlıkla al da kucağına, hayırlısıyla kurtarsın rabbim canım
amiin cnm erkenn ama elimizden bişiy gelmiyoo
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay erken değil mi? aman olsun sağlıkla al da kucağına, hayırlısıyla kurtarsın rabbim canım
amiin cnm erkenn ama elimizden bişiy gelmiyoo
:2: ne doktorlar var bak pipisine kadar ölçüyor doktorun boyu uzun olacak demiş demekki uzun olacak canım.maşallah bebikine
olsun canım sağlıklı olsun da varsın erken olsun
Günaydın şunun şurasında pzt ye ne kaldı acı çekmekten korkuyorum umarım çok dayanılmaz değildir
gunaydın cnm bence hıc korkma normal doğum yapmıs bırı olarak söyluyorum ne kadar acıda ceksen bebek çıktıgı anda hersey bıtıyo hatta rahatlamadan dolayı daha masadayken uyuyakalmıstım ben :)
off bugun cok sersem gıbıyım arkadaslar ya su Fatmanur olayına cok canım sıkıldı acayıp etkılendım ağlamamak ıcın zor duruorum yani Rabbim evlatlarımızı bizleri kötü insanların şerrinden,kazalardan,belalardan korusun hep iyi ınsanlarla karsılastırsın ınsallah...
kızlarrrrrrr..............
benim nişanım geldiiiiiii
suyum her an patlayabilirmiş...
bebek artık yakın zamanda kucağımda olacak inşallah...
bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...
olsun canım sağlıklı olsun da varsın erken olsun
korkma canım ya Allah esirgesin yavrularımızı, alacak nefesleri olduktan sonra hiç bir şey onlara mani olamaz sen içini ferah tut. bizim tarih 27 ekim ile 1 kasım arasında. cuma günü kontrolumde 27 ekim de risk yok ise alınmasını söyleyeceğim cünkü artık sancılarım dayanılacak gibi değil, yürümek , oturmak , yemek -içmek işkence. 27 ekim'de 38. haftamız bitiyor 28 ekim'de 39a giriyoruz doktor kalsın derse mecburi 3-4 gün daha beklerim. her şey bebeklerimiz için.
Günaydın şunun şurasında pzt ye ne kaldı acı çekmekten korkuyorum umarım çok dayanılmaz değildir
bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...
Kızlar nişan denilen kan, pelte şeklinde, katı kıvamlı oluyor.. Normal kan gibi sıvı değil yani..
Ama bazılarında daha farklı olabilir mi bilmiyorum ama nişan kanının (çok afedersiniz) sümüksü ve koyu
renkli olduğunu biliyorum ben..
Hatta ilk doğumumda ben gece 12 de yatağa yattığımda sıcak birşeyin geldiğini hissetmiştim..
Ayağa kalkıp bakayım dedim, iç çamaşırımda bir avuç pelte şeklinde kan duruyordu..
Yani iç çamaşırdan altına bile kolay kolay akmadı düşünün.. Sonrasında da doğum yapana kadar
normal kanamam olmuştu benim..
off bugun cok sersem gıbıyım arkadaslar ya su Fatmanur olayına cok canım sıkıldı acayıp etkılendım ağlamamak ıcın zor duruorum yani Rabbim evlatlarımızı bizleri kötü insanların şerrinden,kazalardan,belalardan korusun hep iyi ınsanlarla karsılastırsın ınsallah...
Selam Kızlar,
bugün dr a gittik nst'ye girdik sancım falan çıkmadı ama ters olduğumuz için 23 Ekim Salı'ya gün verdi.
Maaşallah 3520 gr olmuş
sabah 8:30 gibi kısmetse
39 haftalıkken doğmuş olacak Allah izin verirse oğlum..
1 hafta sonra kucağımızda inşallahhh...
dualarınızı esirgemeyin..
kızlar bebek arabası alıp almama konusunda cok kararsız kaldm ya..sımdı düşüncem şu ki, doğum kışa geldıgı ıcın dısarı öyle dolaşmaya felan cıkamıcaz fazla..bahara dogru mu alsam acaba dıorum..bı arkadas oto koltugu vermıstı zaten cok az kullanmıs chicco marka.o yuzden baston puset alcam maclaren tehcno xt cok güzel ebebek te denedım sürdüm felan cok rahat bı araba normal fıyatı 850 felan su an ındırımde 678 tl.. acaba sımdı alıp kenaramı koysam hem belkı dısarı cıkarken lazım olur arabamıda satıorum cunku elımın altında bebek arabası olsun dıorum bıde dıorum kı ne gerek var sımdıden alıp kenara koyim felan..sızce alıyım mı ki.. alıyım dimi nolur al deyınde hemen alıyım şunu:)))
ekim annelerine sordum ama kimse bana cevap vermedi belki sizler fikir verirsiniz vajinamda çok baskı var resmen içinde oynuyo sanki çocuk bazen müthiş sızlama hissediyorum zaten uzun zamandır bacaklarım kapanmıyor birde çok afedersiniz düşücek gibi hissediyorum elimle tutma gereksimini duyuyorum o yüzden hep oturuyorum dogum kanalına mı girdi ki ilk dogumum bu benim :)
selam kızlarr
gece sancım oldu kıvrandım resmen , sabah uyandığımda geçmişti çok şükür :26:
eşimi işe yollarken telefonunu açık bırak nolur nolmaz diye tembihledim, garibim saatte bir beni aradı bişey var mı diye uyutmadı sağolsun
bugünde randevumuz var bakalım son durum neymiş, bu arada son ayda 8 ayda almadığım kiloları aldım bu nasıl bi iştahdır anlamadım gitti
ayyy canım aynı şey bende de var 8 aydır toplamda bu kadar yememiştim , yiyorum yiyorum doymuyorum , meyvayla geçiştirmeye çalışıyrum yok , kova gibi bardakla ayran , meyve suyu içiyorum yok doymuyorum ya hiç tutmuyor duba gibi oldum , burnum da kocaman oldu
ben almıcam deken 3 ay önce aldım kuzum için rhat etsin boşver al
bebeklerim hot-ice ve er-ca muhtemel doğum tarihlerimiz 25 kasım görünüyor
cinsiyetleri neydi sizinkilerin? doktor son kontrolde neler söylediii
kızlar bebek arabası alıp almama konusunda cok kararsız kaldm ya..sımdı düşüncem şu ki, doğum kışa geldıgı ıcın dısarı öyle dolaşmaya felan cıkamıcaz fazla..bahara dogru mu alsam acaba dıorum..bı arkadas oto koltugu vermıstı zaten cok az kullanmıs chicco marka.o yuzden baston puset alcam maclaren tehcno xt cok güzel ebebek te denedım sürdüm felan cok rahat bı araba normal fıyatı 850 felan su an ındırımde 678 tl.. acaba sımdı alıp kenaramı koysam hem belkı dısarı cıkarken lazım olur arabamıda satıorum cunku elımın altında bebek arabası olsun dıorum bıde dıorum kı ne gerek var sımdıden alıp kenara koyim felan..sızce alıyım mı ki.. alıyım dimi nolur al deyınde hemen alıyım şunu:)))