canım benim yaklasık bir aydır böyle, sürekli idrar isteğim oluyor o baskıdan dolayı ve iğneler batıyor. en son doktor muayenesinde düz yatamayınca doktor durumumu acıkladı. rahim kasları ve kalca kemikleri genişlediği için bir de bebek artık doğum kanalına girdiği için normalmiş. sakın korkma yani.
ay canım Allah şimdiden hayırlı etsin, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı da bizim başımıza olsun.. ben de epidural ile ilgili o kdr olumsuz seyler okudum ki en son epiduralle anestezinin bebeğe de geçtiğini duyunca kesinlikle vazgectim ve spinal olmaya karar verdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
canım Fl femur yani uyluk kemiği oluyor ve o çıkan değeri 7 ile çarptığında yaklaşık olarak +- %5 hata payı ile boyunu hesap edebiliyorsunuz. epidural yerine spinali de tercih edebilirsin tabi senin aklına hangisi yattı ise sen kararını vereceksin. ben epidural yerine spinali tercih edeceğim.
Allah Allah hiç bir hastanade normal doğum sezeryandan pahalı olamaz ki bence bu anlatımda yanlışlık var. ayrıca senin dediğin gibi sezeryan ve normal doğum ücretinin aynı olması da ne kadar garip sonucta sezeryanda ameliyat parası alıyorlar ekstradan normalde alınan ekstra bir ücret yok ki. ayrıca bunlar sgksız fiyatlar mı ?
canım maşallah
bebişinize Allah nazarlardan sakınsın. Haftaya bugun kısmetse kucağınızda ne güzel mutluluk, ne güzel bir bekleyiş. Biz de kesin tarihi bu cuma günü alıcaz doktorumuzdan.