en son hangi haftada gitin canım ve fl degeri neydii..:)))))itina ile boy ölçülür
haha baktın dr dan fayda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son hangi haftada gitin canım ve fl degeri neydii..:)))))itina ile boy ölçülür
haha baktın dr dan fayda yok
2012 kasım hamişleri merhaba hepinize.. bende bir kasım annesi olacağım. ama bu topiği yeni buldum, geç kaldım sanırım.artık son bir ayımız neredeyse çünkü ( görünce inanamadım. şubat ayından bu yana 5000 küsür sayfa sohpet edilmiş burada... o kadar ilgiyi nasıl görmüş yaa çok şaşırdım. meğer ne kadar kasım annesi varmış.. kimbilir ne güzel paylaşımlar olmuştur burada.
gerçi bizimde
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...eklerini-bekleyen-annelerbuyurun-sohbete.html
adresinde bir paylaşımımız var ama. buradaki sohpetin yanında hiç kalır. ben niye daha önce tanışmadım ki bura ile...
nasılsınız sevgili hamişler.. sezeryan yapacaklara günler verilmiştir artık değil mi, hazırlıklar neredeyse bitti, heyecanımız dorukta.. ben her gece rüyamda doğuruyorum :)
Ve doktor kontrolünden geldik 34+1 de 2300 gr 43cm olan oğlum bugün 36+1 de 2500gr 48 cm.sonuç oğluşum büyüsün die ben almışım 4 kilo sıpam almış 200 gr.demek ki bz dünyaları da yesek onlar alacaklarını alıyolar.doğum tarihimizde 1kasım allah nasip kısmet ederse epidural sezeryan olucak
slm arkadaşlar ben dogum yaptım erkenden 35 artı beşde aniden gelen bi su ve agri ile gittim bi baktılarki kızzim gelıyo normal dogurdum drisi başiniza küvezda kalmadi şükür bi gün yattık çıkdık hemen şimdi ikimizde iyiyiz emzirme fasli başladi baya bi zor gece uyumuyoruz rabbim sizide kurtarsin saglıkla çok zor dogum
Günaydın kızlar uyuyamadık oğlumla bizde teyzoşlara bakalım dedik rüyamda oğlumun normalde karnımda ayağını koydugu yerde dısardan görülecek sekilde seklini gördüm ilk basta 6 parmak sayıyorum sanki sonra bakıyorum beşmiş :)) o kadar küçük ki minyatür gibiydi. Sabah karnımda vardı agrı sımdı belımde hafif agrı var zaman gittikçe yaklaşıyor.Yarın kontrolü var
Kızlar merhaba,
Biz en son geçen salı 35+3 de doktor kontrolündeydik. 2910 kg 48 cm boy dedi doktor. 2 hafta sonra gel dedi. Yani bir sonraki kontrolüm 37+3 de. Çatı muayenesi de 30 Ekim'de yani 38+3'de olacak dedi. Çok geç değil mi? O zamana kadar doğurmaktan korkuyorum. Gerçi sancım yok ama artık iyice ağırlaştığımı ve kızımın aşağıya indiğini hissediyorum. NST ye hiç girmedim. Gerçi sancım olmadı henüz ama her hafta kontrol olması ve artık çatı muayenesinin yapılması gerekmiyor mu? Hayırlısıyla bir doğumumuz gerçekleşseydi sağlıkla...
kızlar benım gıbı göbegınde fıtık olan varmıııııııııııııııı
eger o ne dersenız böyle fındık gıbı göbek delıgı cıkan dr muayne ettı ufak bı göbek fıtıgı dedı ay tum kıafetlerden cıkıyo pecete koyuyorum resmen
cnm benım de gecen 14 cıkmışştı dr 1 hafta takıp verdı sonras hep 1o çıktı bı kere 11 dı
cnm bebış hareket halındeyse o sıra daha hızlı carpıyo hsata dr carpıntısı var dıo hareketlı dıo
kızlar ya bıse sorcam bebek şekerlerinizin üstüne ne yazdırcaksınız yani klasik hoşgeldin ....... mi olcak yoksa deısık bıseylermı yazdırcaksınız yoksa hıc bısey yazdırmıckmısınız..bi fikir verırmısınız acebaa:26:
ayy ben okadar beklesem tansıyon tavsn yapar heralde acaıp heyecan yapıyorum
cnm senın ervadada böle agrıların varmıydı
kesinlikle canım bende okumayacagım bir daha .en son ekim annelerini okudum psikolojim altüst oldu ..geceleri uyuyamaz oldum .Tabi dua etmekten başka çaremiz yok ..
13-9 yüksek canım 14 ü geçerse doktorum bana gel demişti.evde tansiyon aleti varsa ölç sık sık. bebeğin kalp atışları nı bir kere söylemişlerdi bu son gittiğimde söylemdiler , onlar sakıncalı bir durum olsa söylerlerdi canım , ayrıca kalp atış hzıı sürekli aynı olmuyor , ekim annelerinden bende bir kaç olumsuz hikaye okudum çok üzüldüm, bir arkadaş tam doğuma gidecekken çantasını hazırlamış gitmiş bebeğinin kalp atışları durmuş ,meleğimi özlüyorum diye başlıklı konu açmış Allahım sen evlatlarımızı koru , Rabbim ne yazdıysa onu görücez canım ne kadar düşünsekte boş, Allahım onlarında yardımcısı olsun sabır versin gerçekten çok zor.
canım doğum tarihin belli olmuş hayırlı olsun. 01.11.12 güzel tarih. ben de bu kilo olayını merak ediyorum. 3 haftadır aynı kilodayım bebeğim almışmıdır merak içindeyim. 1.5 hafta önce gitmiştim cuma günü gene gidicem aradaki farkı yazarım ama benim bebeğimde minik daha önce yazmıştım zaten okumuşsundur. bir de ben söylemesi ayıp çok fazla ishal oluyorum olmasam bile hep tuvalete çıkıyrm sanırım bu yüzden kilo almadım son günlerde inş bebiş almıştır.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kızlar sabırsız oluyor erkek doğuran yok sanırım topikte
canım ben de garip garip rüyalar görüyorum bu gece kulaksız bi adam gördüm deve benziyodu korktum valla. hamilelerle lohusaları korkuturlarmış besmelesiz yatmayalımm.
canım bana da doktor istediğin zaman yapalım dedi bu hafta cuma gidicem ve 36+4 olucak araya bayram giriyo bayramdan sonraki hafta 38+ olucak hangisinde istersen bakarız dedi sanırım çok önemli değil. ben sonra olsun dedim ama sanırım cuma batırıcam en azından sezeryan derse o fikre alışırım.
benimde arada öyle oluyor sanırım bebeğin duruşuna göre değişiyor benim ki arada oynuyorum orayla yumuşacık beim ki bebeğime dokunuyomuşum gibi geliyo
özel bişi yaptın mı düşmesi için bana tuz yeme dedi ama ben de hiç dikkat etmedim o kadar tuzlu yememe rağmen gene iyi gibi sen naptın?
kızlar bu arada dün gece bana garip bişi oldu belimden girdi önce sonra kanıma sonrada bacağıma yayıldı sol taraftan sanki çarpılmışım gibi garip bi ağrı sancı ne desem bilemedim yıldırım düşmüş gibiydi içime hemşireye sordum o önemli değil dedi sinir filan sıkışmıştır dedi. karnım sertleşiyo dedim o da önemli değil dedi kasılma böyle aşağı yukarı karnın gerilcek filan dedi öylemi ki acaba??
okuma canım vallal hikaye güzel bitse duygulanıp ağlıyorum içim taşıyo resmen...
kötü bitse yine ağlıyorum e buseferde içim eziliyo resmen..
ağlamak istemiyorumm artık iyice sulu göz oldum.
sormayın ya bu sulugözlülük meselesini ben haber izlemiyorum artık
Evt canım belli oldu doğum tarihimiz tabi erken gelip bi süpriz yapmazsakilo olayını bende artık takmıyorum 2 haftadır o kadar abartı beslendim ki dediğim gibi 4 kilo almışım bebek alacağını alıo sadece gerisi sana kalıo o yüzden boşver almıştır inşallah bebişin kilo.almasada artık güzel besliycez toparlanıcaklar sağlıklı olsunlar yeter ki.hem bu aldığımız kiloları da vermeye uğraşıcaz sonra.senin kilo almanla bebeğin kilo alcak demek değil gördük sonuçta
seninle de aramızda bir gün varmış..
bu arada arabamızıda aldık daha doğrusu hediye geldi. güzel ve hafif bi araba tek kusuru tam yatmaması 4 farklı pozisyonu var ama dümdüz olmuyo. gerçi çok önemli değil zaten 3 4aylık olana kadar kış olucak dışarı pek çıkmayız arabayla belkide hiç cıkmayız. bir de en alt yatar poziyonda sepete ulaşmak zor. onun haricinde acayip hafif. ben özellikle puset istemiştim.
Maclaren Quest 2012 Bebek Arabası Coffee Deep W
Eki Görüntüle 534284
sormayın ya bu sulugözlülük meselesini ben haber izlemiyorum artık
selam guzel annler dunden berı sol kasıgım okadar agrıyorkı sol bacagımı oynatamıyorum resmen fecı agrılarım var bugun agladım resmen cuma son kontrolumuz ve cumartesı gunu dogumum olucak ınsallah spınal ıstıyorum cuma gunu saatınıde soylıycek doktorum 3 gunum kaldı bebısımı kucagıma alıcam rabbım ızınverırse lütfen dua edın bıze allahım hepimizi korusun..
ben de öyle haberlere dayanamıyorum.. ama illa ki çıkıyo bişiler sabah doktorum programını izliyordum orada lohusa depresyonundan bahsetti nedenlerini anlatınca koyuverdim gene Allah ne verdiyse. nedenlere gelince;
anne bebeği karnında korudugunu düşündüğünden dış dünyaya çıkınca yeterince koruyamadıgını düşünürmüş ve ilgi biranda herkes tarafından bebeğe kayıncada anne yanlız hissedermiş ve vücudunda oluşan tüm olumsuzlukları o anda yani aslında bianda farkedermiş. hamileyken farketse bile mutluluktan ben hamileyim deyip geçiştirirmiş ama bebek çıkınca işler tabii öyle olmazmış falan filan ben bunları duyunca şimdiden bi tuhaf oldum. inş öyle şeyler yaşamayız.
ekim annelerine sordum ama kimse bana cevap vermedi belki sizler fikir verirsiniz vajinamda çok baskı var resmen içinde oynuyo sanki çocuk bazen müthiş sızlama hissediyorum zaten uzun zamandır bacaklarım kapanmıyor birde çok afedersiniz düşücek gibi hissediyorum elimle tutma gereksimini duyuyorum o yüzden hep oturuyorum dogum kanalına mı girdi ki ilk dogumum bu benim :)