- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.801
çok asil şekerim mutlu mesut gelin ol inşallah
iyi geceler kizlaarr... yorgunluktan geberiyom :) sabah 10 da ceyizim gitti.. hey masallah ne kadar cok sey almisim ben yahuu... el birligi ile yuklendi arabayaa... sonra bunun yeni eve tasinmasi vardii .. ayyy kollarim koptu resmen cok yoruldum. sali gunu evi dizmeye gidicez... aama rahatladimm.. ev bosaldii nefes aldik yani... dugun yerime gittim bi dugu vardi. izlemek icin gittik harikaydkiii bembeyaz di masalarr suslemerrr agaclarda isiklar yaniyooo... o kadar guzeldi buyulendim.. insallah benim gunumdede bole guel olur.. hakkimizda herseyin hayirlisi
Üye olan arkadaşlar geliyor bakıyor bakıyor gidiyor
Not alıyorum hepsini
kızlaaaaar salonumun koltukları ve sehpasını yüklemiştim şimdi perdem ve avizemide yükledim tamamlandı artık
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/508985-koltuk-deyip-gecmemeli-3.html#post25031729
bunun minik minik çiçeklisini ve örme tül beyaz yine inik çiçekli tülüyle yatak odama aldık fonu
Eki Görüntüle 440777
buda sade bambu yatak odası avizemiz
Eki Görüntüle 440778
hadi hayırlısı şekerim
bakalım bizim avizeleri nasıl halledeceğiz şöyle turkuaz renkli birşeyler bulabilirsem iyi olucak
bizde öyleyiz canım göstergende düğüne 3 ay var diyor tayin için falanmı erken nikah kıydınız??
canım çok güzeller güle güle kullan.
perdeni english home'dan mı aldın,oranın fotosu sanki.
sadece bu fon ne kadar tuttu yatak odana,indirim filan var mı bu ara orda,tabi ordan aldıysan..
ben de yatak odama ve oturma odasına bundan düşünüyorum bakalım nasip..
evimizi bi tutaydık,ondan sonra kimse tutamaz bizi,bi an evvel tamamlamak lazım bu eksikleri..
pakize,aldıklarının fotosunu koysana tatlım,benim de salonum turkuaz ağırlıklı olacak nasipse,koltuk yastıklarım ve berjerim turkuaz çiçekli..
ama nerden ne bulurum daha bakınamadım hiç..
netten halı-perde gibi şeyler bakmak canlısıyla bir olmuyo,renkler bazen tutmuyo,o yüzden bakmadım.
ama ne bileyim kod filan söyler,foto paylaşırsan çok makbule geçer..çooooooook az zamanım kaldı..
kızlar nikahta nikah şekeri şartmıdır olmazsa olmazmıdır....
Öyle olmuş olsun diye dandik birşey istemiyorum...
Ama ele avuca gelen nikah şekerleri de ad. fiyatı 2tl den başlıyor yaptırırsak en az 500 ad yaptırmamız gerek.. o da 1000 TL tutuyor..
Malum hepimiz düğün öncesi birçok masraf yaptık bu çok mu gerekli
canım senin için mühim değilse, hiçbi önemi yok bence. sadece sen anlam yüklediysen önem kazanıyo bi çok detay. sonuçta en yakınlarımız dışında kimse saklamayacak, laf olsun diye dandirikten bi şey dağıtmaktansa, hiç yapmasan da olur bence.
Canım biz nişanlımla karar verdik nikah şekeri yerine daha kalıcı bi hatıra olacağını düşünerek buzdolabı magnet saati yaptırmaya karar verdik..kızlar nikahta nikah şekeri şartmıdır olmazsa olmazmıdır....
Öyle olmuş olsun diye dandik birşey istemiyorum...
Ama ele avuca gelen nikah şekerleri de ad. fiyatı 2tl den başlıyor yaptırırsak en az 500 ad yaptırmamız gerek.. o da 1000 TL tutuyor..
Malum hepimiz düğün öncesi birçok masraf yaptık bu çok mu gerekli
Canım biz nişanlımla karar verdik nikah şekeri yerine daha kalıcı bi hatıra olacağını düşünerek buzdolabı magnet saati yaptırmaya karar verdik..
Üstünde resmimiz olacak ve her aileye bir tane olacak şekilde hediye edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?