adına çoook sevindim,darısı başımıza inşaallah..ne tayin belli ne ev,büyük sıkıntıymış..
canım Allah razı olsun,evet şu an problem yok ama buldukları evle aralarında 1 apt. var zamanla laçkalaşırsa diye korkuyorum ilişkimiz ailesiyle..hayırlısı bakalım,ya bugün ya yarın artık tmm bu olsun dicem mecburen,çünkü 3 haftam kaldı!!!
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
düğüne bugün tam 3 haftam var,birkaç hafta önce açılması gereken tayinler,yayınlanması gereken ama yayınlanmayan yönetmelikler-kılavuzlar,en azından ayıptır yüzlerce insanın ahını alıyoruz bari açıklama yapalım demeyen insanlar yüzünden bekledik durduk,geciktik..aslına bakarsan 2 hft önce şahane ötesi bi ev bulduk,anlaştık,kaparo bilemem ne şu bu..ama olmadı,bi şekilde herşey tepetaklak oldu ve sil baştan başladık gene..nişanlıma çok uzağım,Türkiyenin 2 ayrı ucundayız,o aslında içime sinsin,bensiz tutmasın diye geciktirdi biraz ama artık çaremiz yok,1 haftadan önce gidemicem sanırım oraya,o zmn da 2 hft kalmış olacak..netten bakıyoruz,beğendiklerimzi arıyoruz adam tutuldu diyor,tutulduysa kaldır ilanı..anne babası ise ancak kendilerine yakın yerlerde rastalyıp önerebiliyor..işte ben de biraz geleceğe dair ince düşünüp korkunca tutamadık..ama şu 2 gün içinde netten uygun birşey bulamazsak,ve tabi nişanlımın ve çevresinin önerilerinden birşey çıkmazsa mecburen yakın yerden bulduklarına ok dicem..Allah yardımcımız olsun,o kadar zor ki belirsizlik!! olmadı taşınırım diyorum ilerde ama taşınmak da kolay değil,ilikşiler yıprandıktan sonra düzeltmek de..artık kiralık ev çok az..hep satılık..kiralıklara da genelde giriş katlar ve 1 .katlar kalmış,,ben de ist.a çok güvenemiyorum,korkuyorum yüksek olsun istiyorum biraz,gerçi kötü niyetli adam yüksek katta da herşeyi yapar da neyse,Allah korusun,RAbbim kimseye yaşatmasın..dua edin kızlar ne olu,artık karar vermem lazım iyi-kötü..evimi alana kdr sanırım içimize sinen doğru dürüst yer bulmamız çok zor!
canım hayırlı mübarek olsun,Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin inşaallah..çok sevindim adına..