• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
anamm,bi an kafam gitti dedim ben mesleğimle ilgili ne yazdımkine:)
sildim kuşum,bi bak dediğini anlamış doğru silmiş miyim,şu saatlerde uyku moduna geçiş yapıyor azcık kafam:)
ya sen daha önce yazmıştın ya,söylemekte sakınca görmesim..ama haklısın,2 günde bir forumun yeri değişiyo,bayağı popüler oldu topiğimiz:)

Eylül tatlım inan marka kod filan aklımda değil ama perdeci salı günü ölçü almaya gelicek o zaman muhakak öğrenirim senin için

Temizlik temizlik temizlik öldüm bittim yarın yine gideceğim evime bitmiyor işler yaa, petekler su akıtıyormuş kombi sorun çıkartmış 3 odayı tekrar temizlemek zorunda kaldım en kötüsü de koli de kitaplarım vardı, ıslanmışlar :) o an evi terkedesim vardı başka ev bulalım diyecektim .. sıkınrılı geçiyor..

Albüm yapıyorum şimdi yarın öğlene doğru silerim bakmak isteyen arkadaşlar baksın.. Güzel yorumlarıyla bana moral versinler..

Mutlu sabahlar..

Eylül_ tatlım hiç birşey dört dörtlük olmuyor, bence de evi biraz uzak tutun, inan ben kendi annemlerden bile uzakta tuttum evi ben sıkılmam ailemden ama nişanlım sıkılır dedim.. tadilat işi yoksa hep bir elden yerleşirsin 3-5 güne kalan eksiğin ne varsa düğünden sonra halledilir.. Düğünden sonraya bıraktığım tonla şey var benim de.. Hepsi hallolur zamanla sıkma canını..

tünaydın bayanlar;

artık evli bir hatunum:16:

tebrik ederim canımmm, mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün..

örme perde dediğin güpür gibi ama yumuşak olanı mı oluyor ...???

tatlım bende dertsiz olan perde aldım senin fon perdene çok benziyor benimki gri kumaşın üstüne turkuaz çiçek desenleri var :9:
yatak odama krovize denilen meretten aldım imla hatası yapmış olabiilirim ama perdecilere gezen ne demek istediğimi anlamıştır diye düşünüyorum:9:
ufak odama da sırf bubaburun dediği sanırım dertsiz örme perde oda turkuaz rengi sade birşey:30:
mutfağıma sırf stor aldım öyle tül mül uğraşmadım malum mutfak çok büyük 4 cam var:9:

halılarım saray halıdan aldık..
Aslında royal istiyordum ama saraydan aldık o da çok güzel...:9::9:

Halılarımda krem gül kurusu ve turkuaz desenli
Salon olanda çiçekler var
ufak odamdakinde geometrik şekiller var ince ince acı kahve renklerini de bulunduruyor bunun dışında....
hol içinde taş desenli yolluk:1:

yatak odası ve mutfağı sona bırakıyoruz artık:1:

neyse ben fotoları arıyayım bakalım nasıl bulabilcem mi:1:

Güle güle kullan canım, bizde bu gün tülleri taktık evime çok beğendi herkes eve benzedi şimdi diyorum bende evim için daha mobilyalar gelmedi ama bir sıcaklık oldu.. resimlerini de paylaşsan çok güzel olur..mavili halı arıyorum bende...:)

hayat paylaşınca güzel ....

Hayat paylaşınca güzel ama özelinizi paylaşmayın diyorsunuz Kazen Bey, topiği de tekrar eski yerine taşımışsınız.. Böyle olunca paylaşmak pek güzel olmuyor..

Eylül tatlım inan marka kod filan aklımda değil ama perdeci salı günü ölçü almaya gelicek o zaman muhakak öğrenirim senin için

tamam canım Allah razı olsun,ben daha halı perde bakmadım evim olmadığı için,ama gardımı almadan olaya dalarsam çok vakit alıcak,o yüzden hazır sen turkuazlı birşeyler bulmuşken yardımın süper olacak:)
Allah içine sindirsin eşyalarını,evini,herşeyini inşaallah..

Temizlik temizlik temizlik öldüm bittim yarın yine gideceğim evime bitmiyor işler yaa, petekler su akıtıyormuş kombi sorun çıkartmış 3 odayı tekrar temizlemek zorunda kaldım en kötüsü de koli de kitaplarım vardı, ıslanmışlar :) o an evi terkedesim vardı başka ev bulalım diyecektim .. sıkınrılı geçiyor..

Albüm yapıyorum şimdi yarın öğlene doğru silerim bakmak isteyen arkadaşlar baksın.. Güzel yorumlarıyla bana moral versinler..

Mutlu sabahlar..

Eylül_ tatlım hiç birşey dört dörtlük olmuyor, bence de evi biraz uzak tutun, inan ben kendi annemlerden bile uzakta tuttum evi ben sıkılmam ailemden ama nişanlım sıkılır dedim.. tadilat işi yoksa hep bir elden yerleşirsin 3-5 güne kalan eksiğin ne varsa düğünden sonra halledilir.. Düğünden sonraya bıraktığım tonla şey var benim de.. Hepsi hallolur zamanla sıkma canını..

canım kolay gelsin,bu yorgunluklar birkaç haftalık,sonra herşeyi unutacaksın sevdiğin insanın yanında,kollarında,sıcacık evinde inşaallah..
tabi böyle olması güzel olmamış ama olsun halletmişsin yine de..bi de sen de çubuk kraker gibi kızsın,hemen yorulmuşsundur,tahmin edebiliyorum:)daha da zayıflama kıss,yardım etsinler sana:)

evet malesef herşey dört dörtlük olmuyo,benim kafamda birkaç şey vardı,şunu şunu yaparız vs diye..e bakıyorum bazıları çok uzağız diye,bazıları maddiyattan,bazıları başka sebepten olamıyo..e sonra geriliyoruz,aramız bozulmaya doğru gidiyo..değer mi değmez..ben de takmıyorum artık,zamanla olur,Allah sağlık sıhhat versin yeter ki..
inşaallah evimizin tadilat işi olmaz,ki böylece vakit kaybetmeyiz.

albüm mü yaşasın hemen bakıcam,ark.lar ekleyip 10 dk içinde silip gidiyo,birşey göremiyoruz ya,suçumuz iş yerinde nete girememek mi yani,herkesten aynı duyarlılığı bekliyorum:)

2012 kasım ayında Allah´ın izni ile düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz.
6 yıllık ilişkimizin sonucunda düşe kalka bu günlere geldik.
kendi adıma çok emek verdim. onunda eksik olmadı tabi.
ama hep yalnızdım. oda benim kadar yalnızdı.
sabır dedik bugünleri de görmek nasip oldu.
Allah tamamınıda gösterir inşallah.
Nazar değmesinden çok korkuyorum.

2 hafta sonra nişanıım olacak. ben yine yalnızım.
Allah razı olsun ailesi çok ilgileniyor.
Herşeyin en iyisi olacak bizim gelinimiz için diyorlar.
elinden geleni yapacaklarınada inanyoruum.
zira ilişkimizde emekleri çok.

hazırlıklar nasıl olacak bilmiyorum ben çok kaygılıyım ve stresliyim.
bu stresde isstediğimi yapmama engel oluyor.

yarın nişan kartı örnekleri gelecek ve tek başıma seçeceğim.

herşeyin çok iyi olmasını istiyorum..

hadi hayırlısı...

canım kolay gelsin,bu yorgunluklar birkaç haftalık,sonra herşeyi unutacaksın sevdiğin insanın yanında,kollarında,sıcacık evinde inşaallah..
tabi böyle olması güzel olmamış ama olsun halletmişsin yine de..bi de sen de çubuk kraker gibi kızsın,hemen yorulmuşsundur,tahmin edebiliyorum:)daha da zayıflama kıss,yardım etsinler sana:)

evet malesef herşey dört dörtlük olmuyo,benim kafamda birkaç şey vardı,şunu şunu yaparız vs diye..e bakıyorum bazıları çok uzağız diye,bazıları maddiyattan,bazıları başka sebepten olamıyo..e sonra geriliyoruz,aramız bozulmaya doğru gidiyo..değer mi değmez..ben de takmıyorum artık,zamanla olur,Allah sağlık sıhhat versin yeter ki..
inşaallah evimizin tadilat işi olmaz,ki böylece vakit kaybetmeyiz.

albüm mü yaşasın hemen bakıcam,ark.lar ekleyip 10 dk içinde silip gidiyo,birşey göremiyoruz ya,suçumuz iş yerinde nete girememek mi yani,herkesten aynı duyarlılığı bekliyorum:)

Ne güzel diyon daha zayıflama diye ama elden bişey gelmiyor.. öyle de iştahlıyım ki sorma.. :) normalde de zayıftım bu 3 ayda da 6 kilo daha verdim dediğin gibi çubuk kraker oldum :) Sağolsun annem nişanlım yardım ediyorlar .. bir kaç güne bitiririz..

Bizde sürekli kavga ediyorduk, o olmadı bu olmayacak mı diye, çok gerilmiştik baktım olmuyor ben bıraktım sitem etmeyi o da anlayışlı elinden geleni yapmaya çalışıyor, en azından beni kırmıyor.. öyle atlatıyoruz bu dönemi zaten ne kaldı ki şurda..

milena bende ark.isteği gönderdim heycanla bekliyorum tatlım hayırlı olsun yuvan sıcacık olsun inşallah....

eylülcüm seninde Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. yetişir hepsi kuzum... ama salı akşamı muhakak bilgi vereceğim tele hatırlatmalara kaydettim... inşallah bi aksilik olmaz da tuttuğumuz evdeki kiracılar yarın çıkarar iş yerinden

Ne güzel diyon daha zayıflama diye ama elden bişey gelmiyor.. öyle de iştahlıyım ki sorma.. :) normalde de zayıftım bu 3 ayda da 6 kilo daha verdim dediğin gibi çubuk kraker oldum :) Sağolsun annem nişanlım yardım ediyorlar .. bir kaç güne bitiririz..

Bizde sürekli kavga ediyorduk, o olmadı bu olmayacak mı diye, çok gerilmiştik baktım olmuyor ben bıraktım sitem etmeyi o da anlayışlı elinden geleni yapmaya çalışıyor, en azından beni kırmıyor.. öyle atlatıyoruz bu dönemi zaten ne kaldı ki şurda..

öyle,az kaldı..birbirimizi yiye yiye nasıl mutlu yuva kurucaz,napalım bazı şeyler hemen olmuyosa olmuyordur ne olacak yani 2 ay sonra alsak..
albüme yorum yaptım canım.
stresten veriliyo,ben de verdim,şimdi de önüne geçebilmek için canım istemese de yemeye çalışıyorum.bi de ailemin yanına geldim,azcık daha fazla yemeye başladım,yalnız yememe gibi bi takıntım asla olmadı,ama çalıştığım yerde yalnızım,kafamda da bi ton şey,demek takmışım kafaya vermişim.ama toparlarım sanırım.sen de bak ne güzel gelinliği almış,çiçeği halletmiş,evini yerleştirmeye başlamışsın.benim gelinlik hala astar halinde,çiçeğim yok,evim yok,bazı eşyalarım yok:)kilo verdiğini duymucaaaaamm:)tamam mı bak aklına beni getir.neyse ben de öyle konuşmayayım,bizden daha kötü durumda olanlar vardır muhakkak,şükredelim halimize..

milena bende ark.isteği gönderdim heycanla bekliyorum tatlım hayırlı olsun yuvan sıcacık olsun inşallah....

eylülcüm seninde Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. yetişir hepsi kuzum... ama salı akşamı muhakak bilgi vereceğim tele hatırlatmalara kaydettim... inşallah bi aksilik olmaz da tuttuğumuz evdeki kiracılar yarın çıkarar iş yerinden

amiiiiiin,inşaallah canım sağolasın..
ya sen ne tatlısın öyle ya,hatırlatmalara kaydetti demek:)bekliyorum sabırsızlıkla:)
inşaallah çıkarlar da bi an önce başlarsın ev yerleştirme maratonuna:)darısı da başıma:)
kızlar ben yatıyorum birazdan,iyi geceler :54:

Kızlar yaww bu depremler beni korkuttu iyice sürekli deprem oluyor gibi geliyor:50:
Kimsenin canı yanmasın inşallah:50:

eylül topikte sadece 2 miz kaldık....
bende uyku moduna geçtim iyice....
şekerim ben yatıyorum iyi geceler sana...
çok öptüm....:54:

sabah erkennden gelen arkadaşlara da günaydın:3:

kılzarrrrr slm...nbrsiniz...artık koşuşturmacadan gündüzleri giremiyorum..malum okullarda tatil oldu...durmadan koşturuyorum...gece gece girebiliyorum ancak.ben gelince kimsecikler olmuyo tabi haliyle :5::5::5::5:
hep meraktayım ne yapıyosun neler olup bitiyo diye...çeyizleri götürüdk, kına malzemelerini aldık.. bugün düğün salonu ile görüşmeye gittik..resimleri bir ara yüklemek istiyorum..
hepiniiz öpüyorum...:16::16::16::16:
bu sırada wewonthelove düğünü oldu sanıırm bu haftasonu...sıra bana geldi...:46::46::46::46:

öyle,az kaldı..birbirimizi yiye yiye nasıl mutlu yuva kurucaz,napalım bazı şeyler hemen olmuyosa olmuyordur ne olacak yani 2 ay sonra alsak..
albüme yorum yaptım canım.
stresten veriliyo,ben de verdim,şimdi de önüne geçebilmek için canım istemese de yemeye çalışıyorum.bi de ailemin yanına geldim,azcık daha fazla yemeye başladım,yalnız yememe gibi bi takıntım asla olmadı,ama çalıştığım yerde yalnızım,kafamda da bi ton şey,demek takmışım kafaya vermişim.ama toparlarım sanırım.sen de bak ne güzel gelinliği almış,çiçeği halletmiş,evini yerleştirmeye başlamışsın.benim gelinlik hala astar halinde,çiçeğim yok,evim yok,bazı eşyalarım yok:)kilo verdiğini duymucaaaaamm:)tamam mı bak aklına beni getir.neyse ben de öyle konuşmayayım,bizden daha kötü durumda olanlar vardır muhakkak,şükredelim halimize..

Evet canım şükredelim halimize, ama kilo verirsem seni hatırlayacağım :9: ister istemez stresten veriliyor sen şimdi annenin yemekleri ile toparlayıveririsin kendini..

İyi geceler canım..

kılzarrrrr slm...nbrsiniz...artık koşuşturmacadan gündüzleri giremiyorum..malum okullarda tatil oldu...durmadan koşturuyorum...gece gece girebiliyorum ancak.ben gelince kimsecikler olmuyo tabi haliyle :5::5::5::5:
hep meraktayım ne yapıyosun neler olup bitiyo diye...çeyizleri götürüdk, kına malzemelerini aldık.. bugün düğün salonu ile görüşmeye gittik..resimleri bir ara yüklemek istiyorum..
hepiniiz öpüyorum...:16::16::16::16:
bu sırada wewonthelove düğünü oldu sanıırm bu haftasonu...sıra bana geldi...:46::46::46::46:

Kolay gelsin canım, herkes bir hızlandı bir hızlandı hergün birşeyler hallediiliyor.. Gelinlerimiz teker teker yeni yuvalarına kavuşuyor.. Sıra sana gelmiş baksana :) Resimmleri bekliyoruz...

Günaydın şekerlerimmmmmm :3::3::3: çok yorgunum dün nişanlımın işi vardı buluşamadık...bu fırsatla babam bizi baya gezdirdi..ve tabii bana yine bişeyler aldı...babam benim yaaa canımmmınnn taaa içi :16::16::16:

$tost.jpg Eki Görüntüle 441571

günaydınlar canlarımmmmm nasılsınız bakalım :3::3::3::3:
şu taşınma olayı:4::4: çok canımı sıktı yine:31:

uygun bence fiyatı canım

nasıl yani şimdi yine ziyaretçilerin görebileceği kısmamı taşınıyor anlamadım ben

tünaydın bayanlar;

artık evli bir hatunum:16:

evet canım yine eski yerimize taşındık:4::4::4:

sağolun kızlar;

dün akşam geldik eşimin memleketinden baba evime. Sabah uyanamadım yazamadım size. Sizi bıraktım sanmayın sakın.

Zaten çok apar topar oldu, bizde anlamadık perşembe belli oldu izinliyken halledelim dedik.:34:

çok süper geçti çok heyecanlıydık. Zaten çok kişi gelmedi nikah şahitlermiz ve biz gittik evet dedik geldik. Ama şaka gibi habire bakıp durduk cüzdana...

Bastık krizantemcim ayıp ettin kaçar mı benden hiç:34::1::1:, nişanlım daha heyecanlı olduğu için anlamadı ne olduğunu basıverdim hemde yerde değildi ayakları koltukların yüksek ayakları oluyor ya oradaydı ordan bastım valla :1::1::1: Ayy bastın ya deyiverdi şaşkınlıktan, ahhh kuzum:16:

canımmmm benimmmmmmm tekrardan tebrik ederimmmmmmm:16::16::16::16::16:

kızlar selammm
ben geldim ama siz yoksunuz
geçmişi okuyayım dedim gözlerim yoruldu uykum varrr
görüşmek üzere hepinizi özledim,
:16::16:

hoşgeldin canım tatil nasıl geçti:32:

Günaydın şekerlerimmmmmm :3::3::3: çok yorgunum dün nişanlımın işi vardı buluşamadık...bu fırsatla babam bizi baya gezdirdi..ve tabii bana yine bişeyler aldı...babam benim yaaa canımmmınnn taaa içi :16::16::16:

Eki Görüntüle 441570 Eki Görüntüle 441571

günaydın balım nasılsın:3:
babanın aldıkları çok güzel güle güle kullan bikaç eksiğinde alınmış oldu:16::16:

Back