- Konu Sahibi bal_bocegi
- #25.781
tatlım benim aynnı bina olmadıktan sonra arada 3-4 bina varsa bence bu çokta yıpratmaz sizi yakın olsada çünkü dediğin gibi zaman daralmış yeterince bir ev bulsanızda onun boyası tadilatıda olursa onun içinde 4 gün geçer yerleştirmesi dizmesi temizliğinede 2-3 gün gider rabbim işlerinizi rast getirsin tayinler açıklandı demi dün öyle birşeyler duydum ???
valla canım artık zaman yok dediğin gibi boyası kötü yada beğenmedik diyelim onla uğraş,tadilat gerekiyorsa yap,eşya gelsin yerleşsin temizlik vs derken bizim öyle rahat davranacak zamanımız yok,o yüzden iyi kötü yakın uzak artık he dememiz lazım bir yere.hani biz çok uzak da istemiyoruz çok dip dibe de..e öyle olunca bulmak zor oluyor,bakalım Allah gönlümüze göre versin hepimizin.olmadı bi süre idare eder,sonra taşınırız eğer bi sıkıntı varsa..hani ben öyle bi ev olsun ki,kendi evimizi alana kadar oturalım,bizi idare etsin,sürekli taşınmayalım istiyorum,bakalım ne olacak..
bu arada sadece 40 bin öğretmen alacağını söyledi,bizimle ilgili hala bi gelişme yok..