• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tatlım benim aynnı bina olmadıktan sonra arada 3-4 bina varsa bence bu çokta yıpratmaz sizi yakın olsada çünkü dediğin gibi zaman daralmış yeterince bir ev bulsanızda onun boyası tadilatıda olursa onun içinde 4 gün geçer yerleştirmesi dizmesi temizliğinede 2-3 gün gider rabbim işlerinizi rast getirsin tayinler açıklandı demi dün öyle birşeyler duydum ???

valla canım artık zaman yok dediğin gibi boyası kötü yada beğenmedik diyelim onla uğraş,tadilat gerekiyorsa yap,eşya gelsin yerleşsin temizlik vs derken bizim öyle rahat davranacak zamanımız yok,o yüzden iyi kötü yakın uzak artık he dememiz lazım bir yere.hani biz çok uzak da istemiyoruz çok dip dibe de..e öyle olunca bulmak zor oluyor,bakalım Allah gönlümüze göre versin hepimizin.olmadı bi süre idare eder,sonra taşınırız eğer bi sıkıntı varsa..hani ben öyle bi ev olsun ki,kendi evimizi alana kadar oturalım,bizi idare etsin,sürekli taşınmayalım istiyorum,bakalım ne olacak..

bu arada sadece 40 bin öğretmen alacağını söyledi,bizimle ilgili hala bi gelişme yok..

kızlaaaaar salonumun koltukları ve sehpasını yüklemiştim şimdi perdem ve avizemide yükledim tamamlandı artık:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/508985-koltuk-deyip-gecmemeli-3.html#post25031729

bunun minik minik çiçeklisini ve örme tül beyaz yine inik çiçekli tülüyle yatak odama aldık fonu:16:
$Perde 5 detay.jpg
buda sade bambu yatak odası avizemiz:17:
$yatak odasý.jpg

pakize alakasız ama bişi sorabilirmiyim

Tatlım sorabilirsin tabi.... Dün ben çıktıktan sonra yazmışsın göremedim :((
Kızlar bugün annem kayınvalidem nişanlım ve yengesi halı perde bakmaya çıktık aldık geldik...
Çok içime sindi çok hoş olacak evim Allah'ın izni ile....
halı olarak yatak odası ve mutfak halısı almadık şimdilik.....
Perdeleri de çok değişik aldık bakalım bulabilecekmiyim..... Sağolsun kuzenimin sevgilisi acayip indirim yaptırttı....:1:
Çok mutluyum çoookkk:1:

Tatlım sorabilirsin tabi.... Dün ben çıktıktan sonra yazmışsın göremedim :((
Kızlar bugün annem kayınvalidem nişanlım ve yengesi halı perde bakmaya çıktık aldık geldik...
Çok içime sindi çok hoş olacak evim Allah'ın izni ile....
halı olarak yatak odası ve mutfak halısı almadık şimdilik.....
Perdeleri de çok değişik aldık bakalım bulabilecekmiyim..... Sağolsun kuzenimin sevgilisi acayip indirim yaptırttı....:1:
Çok mutluyum çoookkk:1:

çok sevindim canım gerçekten evi gösteren şey perdesi :16:
bizimde 2400den 1300e düştüydü 2 salon camı yatak odası camı güneşlik tül fon olmak üzere:21::21:
örme tül aldım fonda oda ütü sevmiyomuş aynı ben gibi:1::1:

örme perde dediğin güpür gibi ama yumuşak olanı mı oluyor ...???

tatlım bende dertsiz olan perde aldım senin fon perdene çok benziyor benimki gri kumaşın üstüne turkuaz çiçek desenleri var :9:
yatak odama krovize denilen meretten aldım imla hatası yapmış olabiilirim ama perdecilere gezen ne demek istediğimi anlamıştır diye düşünüyorum:9:
ufak odama da sırf bubaburun dediği sanırım dertsiz örme perde oda turkuaz rengi sade birşey:30:
mutfağıma sırf stor aldım öyle tül mül uğraşmadım malum mutfak çok büyük 4 cam var:9:

halılarım saray halıdan aldık..
Aslında royal istiyordum ama saraydan aldık o da çok güzel...:9::9:

Halılarımda krem gül kurusu ve turkuaz desenli
Salon olanda çiçekler var
ufak odamdakinde geometrik şekiller var ince ince acı kahve renklerini de bulunduruyor bunun dışında....
hol içinde taş desenli yolluk:1:

yatak odası ve mutfağı sona bırakıyoruz artık:1:

neyse ben fotoları arıyayım bakalım nasıl bulabilcem mi:1:

çok sevindim canım gerçekten evi gösteren şey perdesi :16:
bizimde 2400den 1300e düştüydü 2 salon camı yatak odası camı güneşlik tül fon olmak üzere:21::21:
örme tül aldım fonda oda ütü sevmiyomuş aynı ben gibi:1::1:

ütü bende sevmiyorum yaa ilk sorduğum özellik abi bu ütü istiyor mu oldu:9:
benim de 3 salon camı
2 yatak odası camı
1 ufak oda camı
4 mutfak camı

hepsi normalde zebra perde içinde 3450 tutmuştu... Zebra perdeyi iptal ettik 2800 tuttu zorakide çingene pazarlığı ile de 2500 e indirdik:52:
Halılarım da 1300 tutmuştu 1000 tl ye indirdik:10:

Rabbim ailemize ödeme kolaylığı versin inşallah

kızlaaaaar salonumun koltukları ve sehpasını yüklemiştim şimdi perdem ve avizemide yükledim tamamlandı artık:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/508985-koltuk-deyip-gecmemeli-3.html#post25031729

bunun minik minik çiçeklisini ve örme tül beyaz yine inik çiçekli tülüyle yatak odama aldık fonu:16:
Eki Görüntüle 440777
buda sade bambu yatak odası avizemiz:17:
Eki Görüntüle 440778

tatlım senin avizen mükemmelmiş...
Nerden aldın canım bu avizeyi

şişhanede harika modeller var canım tavsiye ederim:1:
18 şubatta söz
7nisan nişan
17 mayıs doğum günümde nikah yaptk

amaaaaaaaaa 8 eylüde düğünüm:1::1::1:

ooo hayırlısı olsun şekerim herşeyinizi halletmişsiniz kuzum maşallah:16:
Benimde kısmetse 14 temmuzda düğünüm var:ssz: