• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
iyi geceler kizlaarr... yorgunluktan geberiyom :) sabah 10 da ceyizim gitti.. hey masallah ne kadar cok sey almisim ben yahuu... el birligi ile yuklendi arabayaa... sonra bunun yeni eve tasinmasi vardii .. ayyy kollarim koptu resmen cok yoruldum. sali gunu evi dizmeye gidicez... aama rahatladimm.. ev bosaldii nefes aldik yani... dugun yerime gittim bi dugu vardi. izlemek icin gittik harikaydkiii bembeyaz di masalarr suslemerrr agaclarda isiklar yaniyooo... o kadar guzeldi buyulendim.. insallah benim gunumdede bole guel olur.. hakkimizda herseyin hayirlisi

iyi geceler kizlaarr... yorgunluktan geberiyom :) sabah 10 da ceyizim gitti.. hey masallah ne kadar cok sey almisim ben yahuu... el birligi ile yuklendi arabayaa... sonra bunun yeni eve tasinmasi vardii .. ayyy kollarim koptu resmen cok yoruldum. sali gunu evi dizmeye gidicez... aama rahatladimm.. ev bosaldii nefes aldik yani... dugun yerime gittim bi dugu vardi. izlemek icin gittik harikaydkiii bembeyaz di masalarr suslemerrr agaclarda isiklar yaniyooo... o kadar guzeldi buyulendim.. insallah benim gunumdede bole guel olur.. hakkimizda herseyin hayirlisi

hoşgeldin tatlım....
Öncelikle çeyizinin gitmesine sevindim benimkiler de bi gitse de nefes alsam odamda birde hepsi.. Boğuluyorum resmen yaa:9:

Düğün yerin eminim çok hoş olur kuzum... başkasının düğününde büyülendiysen içine tamamen siner diye düşünüyorum:9:

kızlar selammm
ben geldim ama siz yoksunuz
geçmişi okuyayım dedim gözlerim yoruldu uykum varrr
görüşmek üzere hepinizi özledim,
:16::16:

Güzel pazarlar güzel bayanlaaaarrrrr:42::42::42:
Çok yorulmuşum bir haftadır..
Hiç giremedim internete:26:
Düğün yaklaştıkça hakikaten insan vakit bulamıyormuş:9:

kızlaaaaar salonumun koltukları ve sehpasını yüklemiştim şimdi perdem ve avizemide yükledim tamamlandı artık:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/508985-koltuk-deyip-gecmemeli-3.html#post25031729

bunun minik minik çiçeklisini ve örme tül beyaz yine inik çiçekli tülüyle yatak odama aldık fonu:16:
Eki Görüntüle 440777
buda sade bambu yatak odası avizemiz:17:
Eki Görüntüle 440778

canım çok güzeller güle güle kullan.
perdeni english home'dan mı aldın,oranın fotosu sanki.
sadece bu fon ne kadar tuttu yatak odana,indirim filan var mı bu ara orda,tabi ordan aldıysan..
ben de yatak odama ve oturma odasına bundan düşünüyorum bakalım nasip..
evimizi bi tutaydık,ondan sonra kimse tutamaz bizi,bi an evvel tamamlamak lazım bu eksikleri..

hadi hayırlısı şekerim :54:
bakalım bizim avizeleri nasıl halledeceğiz şöyle turkuaz renkli birşeyler bulabilirsem iyi olucak:9:

pakize,aldıklarının fotosunu koysana tatlım,benim de salonum turkuaz ağırlıklı olacak nasipse,koltuk yastıklarım ve berjerim turkuaz çiçekli..
ama nerden ne bulurum daha bakınamadım hiç..
netten halı-perde gibi şeyler bakmak canlısıyla bir olmuyo,renkler bazen tutmuyo,o yüzden bakmadım.
ama ne bileyim kod filan söyler,foto paylaşırsan çok makbule geçer..çooooooook az zamanım kaldı..:14:

selam kızlar. dün geldim, geçmişi okuyana kadar uyku çöktü, yazamadan çıktım :)

öncelikle eylüşüm, hala ev bulamamış olmak seni çok germiş belli ki, haklısın da, belirsizlik kadar beni yoran bi şey yoktur, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. vakit de çok daraldı, o yüzden iyi kötü bi eve tamam demek zorunda hissediyosun kendini. ama bence yapma, o kadar yakın bi eve evet deme... eğer ki kira olmasaydı, kendi evleri olsaydı o zaman durum değişirdi, kiracı olmaktansa idare ederdin kendi evinizi alana kadar. ama şimdi, hem kirada olup, hem de burunlarının dibinde olmaya hiç gerek yok.

kayınvalidesi yakınında oturduğu için çok rahat eden arkadaşlarım var, yemekti bilmemneydi yardımcı oluyomuş kayınvalideleri.. ama vallahi bence peynir ekmek yemek bile yeğdir böyle bi duruma. dünyanın en iyi ve temiz niyetli insanları bile olsalar, sadece senin iyiliğin ve size yardımcı olmak için bile olsa, sürekli elleri ayakları dilleri evinin içinde olacak ve bu, bi yerden sonra sana batacak. çünkü bi evin iki hanımı asla olamaz, eh anneler ve babalar da nedense çocuklarının-gelinlerinin-damatlarının da bi şeyler bildiklerine pek ihtimal vermedikleri için, sürekli bi akıl fikir verme, karışma peşindeler. bence bu çok sinir bozucu, senin de buna tahammül edebileceğini pek sanmıyorum. o yüzden başka yerlerden bak evi, 2 kuruş yüksek oluversin kirası, ya da giriş kat olsun ya da ne bileyim içi kötü olsun, ne farkeder. senin de dediğin gibi, ilişkiler yıprandıktan sonra birarada kalmak da zorlaşıyo. bi kaç sene sonra ev alır çıkarsınız belki, belli mi olur?

nişanlım alındı demişsin, amman haa! sakın o kırılıyo mırılıyo diye geri adım atayım deme. boşver kırılsın, geçer gider kırgınlığı. doğru bildiğinden şaşma sakın. bu, ikinizin de iyiliği için çünkü, erkekler bizim gibi olayları önceden sezme ya da tehlikeyi farketme konusunda yetenekli değiller. çocuk gibiler, onların aklıyla bu tarz kararlar vermemek lazım. tabi bunlar benim naçizane fikirlerim arkadaşım, senin hep iyiliğini isterim. inşaallah allahım hakkında hayırlısını versin.

canım çok güzeller güle güle kullan.
perdeni english home'dan mı aldın,oranın fotosu sanki.
sadece bu fon ne kadar tuttu yatak odana,indirim filan var mı bu ara orda,tabi ordan aldıysan..
ben de yatak odama ve oturma odasına bundan düşünüyorum bakalım nasip..
evimizi bi tutaydık,ondan sonra kimse tutamaz bizi,bi an evvel tamamlamak lazım bu eksikleri..

pakize,aldıklarının fotosunu koysana tatlım,benim de salonum turkuaz ağırlıklı olacak nasipse,koltuk yastıklarım ve berjerim turkuaz çiçekli..
ama nerden ne bulurum daha bakınamadım hiç..
netten halı-perde gibi şeyler bakmak canlısıyla bir olmuyo,renkler bazen tutmuyo,o yüzden bakmadım.
ama ne bileyim kod filan söyler,foto paylaşırsan çok makbule geçer..çooooooook az zamanım kaldı..:14:

tatlım dünden beridir arıyorum bulamadım nette fotoğraf çekmek de aklıma gelmedi hiç....
25 haziranda takılacak perdeler o zaman çekerim kuzum

kızlar nikahta nikah şekeri şartmıdır olmazsa olmazmıdır....
Öyle olmuş olsun diye dandik birşey istemiyorum...
Ama ele avuca gelen nikah şekerleri de ad. fiyatı 2tl den başlıyor yaptırırsak en az 500 ad yaptırmamız gerek.. o da 1000 TL tutuyor..
Malum hepimiz düğün öncesi birçok masraf yaptık bu çok mu gerekli

Ama ele avuca gelen nikah şekerleri de ad. fiyatı 2tl den başlıyor yaptırırsak en az 500 ad yaptırmamız gerek.. o da 1000 TL tutuyor..

canım senin için mühim değilse, hiçbi önemi yok bence. sadece sen anlam yüklediysen önem kazanıyo bi çok detay. sonuçta en yakınlarımız dışında kimse saklamayacak, laf olsun diye dandirikten bi şey dağıtmaktansa, hiç yapmasan da olur bence.

canım senin için mühim değilse, hiçbi önemi yok bence. sadece sen anlam yüklediysen önem kazanıyo bi çok detay. sonuçta en yakınlarımız dışında kimse saklamayacak, laf olsun diye dandirikten bi şey dağıtmaktansa, hiç yapmasan da olur bence.

bende öyle düşünüyorum tatlım yapmak istemiyorum tabiki bu benim kişisel tercihim bakalım nişanlımın ailesi ne diyecek:31:

Canım biz nişanlımla karar verdik nikah şekeri yerine daha kalıcı bi hatıra olacağını düşünerek buzdolabı magnet saati yaptırmaya karar verdik..
Üstünde resmimiz olacak ve her aileye bir tane olacak şekilde hediye edicez:34:

Canım biz nişanlımla karar verdik nikah şekeri yerine daha kalıcı bi hatıra olacağını düşünerek buzdolabı magnet saati yaptırmaya karar verdik..
Üstünde resmimiz olacak ve her aileye bir tane olacak şekilde hediye edicez:34:

ayıp olmazsa maliyetini de söyleyebilirmisin tatlım...
Çok oldum ama fotoğrafı varsa bi bakabilirmiyim

Son düzenleme:
Back