ahahahaa
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
evet çok rahatsın kızım ya,benim etrafıma öyle insanlar lazım,arada didik didik ediyorum,herşeyi kafama takıyorum o an dankediyor,hüleyn keşke biraz rahat olabilsem diye,ama yanımda yöremde o tarz insanlar varsa ben de hemen etkileniyorum ve rahat insan modlarına giriyorum,o yüzdeeeen seni yanımdan eksik etmemeyi düşünüyorum,cep boyun filan var mı? üretilsin bence hemen,hep yanımda taşicam,kafama bişi takarsam kulağıma fısıldarsın:)
artık öyle diyorum ben de..geçen bi topik okuyorum,evli bayanlar şunu söylemiş:çeyizimiz diye aldığımız birçok eşya şu an işe yaramadığı,dolap bekçisi olduğu için atmak istiyoruz.hatta biri şunu demiş:evlenince alışveriş yapılmaz diye bi ayet yok,herşeye saldırmayın kızlar:)) biz işte o ne der bu ne der,çeyiz dediğin tam olur ev dediğin eksiksiz olur diye diye kasıyoruz,halbuki sonradan geniş geniş halledilir,hem çok sıkışmaya,krediler çekmeye de gerek kalmaz..artık takmıyorum ya,birkaç ay evim eksiklerle dolu olsun,çok dert eden varsa eksiklerimi alsın hediye diye bana gelsin ahahah:))
bu arada aslında şunu demek istedim:ikimiz de denize bayılıyoruz:ev bakarken bile nişanlım sahile uzak olanları eliyor mesela:)) ama sorunumuz şu:yüzme bilmiyoruz:) 2. olarak yüzme bilmediğim gibi sudan da korkuyorum,yoksa tekne gezisi filan süper olur da dalışlar için benim önceden birkaç ay suya sempati dersleri almam,rahatlamam,alışmam lazım.öyle bi yere giderim gitmesine ama senin gibi yüzemem,dalamam,jet skiye binemem:) kenarında yürür,sesini dinlerim:))
bi bakalım ya uygun bi yer bulabilirsek belki olur,yoksa onu da erteleyeceğiz ve ona bile alıştırdım kendimi,evimin ihtiyaçlarını hallederim,evimde ve şehirde bilmediğim yerlerde vakit geçiririm diyorum,birlikte olalım,huzurumuz olsun,bu daha önemli..