2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben bebeğimi kaybettim.
kalp atışını dinlemek için gittiğimizde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah ım kimseye yaşatmasın. hepiniz sağlıkla kucağına alırsınız İNŞALLAH.

ne yaşadığını anlayabiliyorum :KK43:(( şimdi çok üzülmeden kaldığın yerden devam canım...

öncelikle rüyalarını kessinlikle yorumlama canım...çünkü gördüğün rüyalar tamamen dönemsel dün yaşadığın olay ve gerginliğinle ilgili...ağlamak konusunda biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendinden önce bebeğini düşün sadece onun için kendini tut çünkü o ağlama krizleri esnasında bebeğine tahmin edemeyeceğin kadar zarar veriyorsun...çok gerildiğin zaman bebeğinle konuş ona odaklanıp sakinleş lütfen...

EVET yorumlamamam gerekir biliyorum ama etkileniyorum ister istemez..şimdi biraz araştırma yaptım şöyle yazıyor

Gebelikte ağlama krizleri sık görülen bir durumdur. Hamileliğin ilk başlangıcı ile beraber anne adayının kanında bulunan hormon seviyesinde hızlı bir değişim başlar. Vücudun meydana gelen gebeliği desteklemek için yaptığı bu hızlı değişimlerin bazı yan etkileri de olur. Bunlar arasında anne adaylarında yaşanan büyük psikolojik değişimler en sık görülenidir.
Anne adayları gereksiz yere saatlerce ağlama krizlerine girebilecekleri gibi normalde çok sakin olan anne adayları çok sinirli bir ruh haline bürünebilirler. Eşlerin bu gibi durumlarda anne adaylarını mutlaka desteklemeleri ve ihtiyaç duydukları ilgiyi onlara eksiksiz olarak göstermeleri gerekir. Gerekli olduğu durumlarda psikolojik destek istemekten kaçınmamak gerekir. Anne adaylarının içinden ağlamak geliyorsa bu kesinlikle engellenmemeli ve baskılanmamalıdır. Ancak anne adayları üzülmenin bebeklerini olumsuz etkileyeceğini unutmamalı ve bu dönemde daha fazla sosyalleşerek içe kapanmaktan kaçınmalıdırlar

şu anki ruh halim çok kötü..elimde değil ..eşim aradı şimdi nasılsın diye,ağlamıyroum ama iyi değilim dedim,izin alıp eve git dedi..ama evede gidemiyorumm çünkü işim var...eğer bun u hep yaşayacaksak çok kötü

günaydın kızlar;

2,5 günlük istanbul seyahatinden sonra tekrar burdayım işimin başındayım...
dün acayip başım döndü sonra dayanamayıp istifar ettim öyle gözüm açıldı...bugün sabahtan beri bir çalkantı var midemde ama hadi hayırlısı kahvaltımı yapabildim...dün kahvaltından sonra başlamıştı...bugün öyle omaz inş.çünkü işteyim...çok zor oluyor işyerinde...
arada bir belim ağrıyor...belirtilerim bunlar...
onun haricinde bebeğimizin kalp pıt pıtlarını haftaya görüşecez...haftayı iple çekiyorum...

bir şey sorucam bugün çok yakın arkadışımızın oğlunun lüks biryerde sünnet düğünü var malum giyinmek lazım kıyafetimin altına topuklu ayakkabı giyicem bir sakıncası olurmu??????????yada kaçıncı haftadan sonra yasak bu tür ayakkabıları giymek.....?????:26:

İLK AĞLAMA KİRİZİM.
Dün iş yerinde gerizekalı bi insanla bir tartışma yaşadım,çok moralim bozuldu,,eve gelene kadar aklımda o salakla kavga edip durdum sürekli gözümn önüne geldi eve gelip benimkine anlattım,adam hiç tepki vermeden odaya geçti...

benimde sinirim bozuldu bağrıp çağırdım,,,madem benim sorunlarımı paylaşmayacaktın niye evlendin,zaten hastanede sıra beklerkende oflayıp pufluyorsun,,,zora gelemiyorsun..diye bi sürü bağırıp çağırdım...sonra gittim odaya ağladım.

bu sabah kalktım önce kustum..sonra ağlama krizine giridim aralıksız 45 dk ağladım..yanıma gelip"bunlar hamilelik ağlamaları diye beni teselli etmeye çalıştıkça anlamadığını düşünüp daha çok ağladım,işe gelirken ağlamalarım devam etti,şu anda işteyim ağlamıyorum ama suratım ağlamaktan çok kötü şiş ve ben hala çok üzgün ve mutsuzum...

bide gece üstüne üstlük kocamı gelinlik giyerken görüyorum kavga ediyoruz,sonra başka bi rüyaya geçiyoruz beni karnımdan bıçaklıyor bebeğim ölüyor yine ağlıyorum çok kötüydü

cnm bu benim sinir hali ve ağlama krizleri erken başladı....geçen hafta bu yüzden eşime 5 gün küstüm...bebişi görmeye bile hiç konuşmadan iki yabancı gibi gitmiştik...ama ona anlattım tektek nasıl bir ruh halinde olduğumu birde benim kayınvalide ve görümce sorunumuda üstüne gelince konuştuk herşeyi...şimdi çok iyi...sende konuş bence...hem bu arada ayrı eve çıkmaya bile karar verdik...inş..iyi oldu bu konuşmam....

cnm bu benim sinir hali ve ağlama krizleri erken başladı....geçen hafta bu yüzden eşime 5 gün küstüm...bebişi görmeye bile hiç konuşmadan iki yabancı gibi gitmiştik...ama ona anlattım tektek nasıl bir ruh halinde olduğumu birde benim kayınvalide ve görümce sorunumuda üstüne gelince konuştuk herşeyi...şimdi çok iyi...sende konuş bence...hem bu arada ayrı eve çıkmaya bile karar verdik...inş..iyi oldu bu konuşmam....

ben onunla hamile kaldığımı öğrendiğimiz ilk anda konuşma yaptım."bak bu bizim için uzun bir süreç ve sen bu süreçte çok sabırlı olmalısın,çünkü ben kişilk değiştirieceğim,sürekli ağlayabilrim,kavga edebilirzi,,başa çıkılmayacak bir hal alabilirim,bunlar için şimdiden senden özür diliyorum ,lütfen beni idare et olurmu dedim..her seferindede ben terapi yapamamki ,,,benim ihtiyacım var zaten

bak şimdi bu satırları yazarken bile ağlamaya başladım..offf allahım yardım et

İLK AĞLAMA KİRİZİM.
Dün iş yerinde gerizekalı bi insanla bir tartışma yaşadım,çok moralim bozuldu,,eve gelene kadar aklımda o salakla kavga edip durdum sürekli gözümn önüne geldi eve gelip benimkine anlattım,adam hiç tepki vermeden odaya geçti...

benimde sinirim bozuldu bağrıp çağırdım,,,madem benim sorunlarımı paylaşmayacaktın niye evlendin,zaten hastanede sıra beklerkende oflayıp pufluyorsun,,,zora gelemiyorsun..diye bi sürü bağırıp çağırdım...sonra gittim odaya ağladım.

bu sabah kalktım önce kustum..sonra ağlama krizine giridim aralıksız 45 dk ağladım..yanıma gelip"bunlar hamilelik ağlamaları diye beni teselli etmeye çalıştıkça anlamadığını düşünüp daha çok ağladım,işe gelirken ağlamalarım devam etti,şu anda işteyim ağlamıyorum ama suratım ağlamaktan çok kötü şiş ve ben hala çok üzgün ve mutsuzum...

bide gece üstüne üstlük kocamı gelinlik giyerken görüyorum kavga ediyoruz,sonra başka bi rüyaya geçiyoruz beni karnımdan bıçaklıyor bebeğim ölüyor yine ağlıyorum çok kötüydü

günaydın bende bu halleri çokca yaşıyorum,herşeye takıyor herşeye ağlamak istiyorum..acayip rüyalar,rüyada denmez kabus resmen süreki...düngecede eve birinin girdiğini görüyorum korkudan yatak odasına kitledim kendimi eşimde şehir dışına çıkmıştı yoldaydı..evde tek başına böyle bi rüya...:KK14: 4.aydan sonra gececek diye tahmin ediyorum bu hallerin inşallah..

ben onunla hamile kaldığımı öğrendiğimiz ilk anda konuşma yaptım."bak bu bizim için uzun bir süreç ve sen bu süreçte çok sabırlı olmalısın,çünkü ben kişilk değiştirieceğim,sürekli ağlayabilrim,kavga edebilirzi,,başa çıkılmayacak bir hal alabilirim,bunlar için şimdiden senden özür diliyorum ,lütfen beni idare et olurmu dedim..her seferindede ben terapi yapamamki ,,,benim ihtiyacım var zaten

bak şimdi bu satırları yazarken bile ağlamaya başladım..offf allahım yardım et

ay cnm yaaaa........tamam ağlama geçicek bunlar atlatıcaz...bebişler bir elimize gelsin...hem ilk 3 ay bu gibi sıkıntılar olucak sonra bu durumda alışacağız.....hadi şimdi toparlanma zamanı:13: hem bu hafta sonu annler günü:KK16: bakalım ne hediye gelicek kocişlerden:21:....almazsa da canı sağolsun....

ben bebeğimi kaybettim.
kalp atışını dinlemek için gittiğimizde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah ım kimseye yaşatmasın. hepiniz sağlıkla kucağına alırsınız İNŞALLAH.

bu gün saat 2 de kürtajım, bütün gece kendimi hazılardım buna, Amam biz güçlüyüz Rabbim başka evlad'lar nasip edicek, demek ki hakkımızda böylesi hayırlıymış.
Sanada geçmiş olsun canım.

İLK AĞLAMA KİRİZİM.

topla kendini hemen, sen annesin. Ters yanlış bi anlaşılma oldu, bu akşam geçicektir eminim.
Bi de benim yerime kendini koysana...

ben bebeğimi kaybettim.

canım rabbim yardımcın olsun..gönlüne sabır ve ferahlık versin...en kısa zamanda yeniden bebeğini sana yollasın...

günaydın kızlar;

2,5 günlük istanbul seyahatinden sonra tekrar burdayım işimin başındayım...
dün acayip başım döndü sonra dayanamayıp istifar ettim öyle gözüm açıldı...bugün sabahtan beri bir çalkantı var midemde ama hadi hayırlısı kahvaltımı yapabildim...dün kahvaltından sonra başlamıştı...bugün öyle omaz inş.çünkü işteyim...çok zor oluyor işyerinde...
arada bir belim ağrıyor...belirtilerim bunlar...
onun haricinde bebeğimizin kalp pıt pıtlarını haftaya görüşecez...haftayı iple çekiyorum...

bir şey sorucam bugün çok yakın arkadışımızın oğlunun lüks biryerde sünnet düğünü var malum giyinmek lazım kıyafetimin altına topuklu ayakkabı giyicem bir sakıncası olurmu??????????yada kaçıncı haftadan sonra yasak bu tür ayakkabıları giymek.....?????:26:

benim bu soruma kim cevap vericek???????????????

günaydın bende bu halleri çokca yaşıyorum,herşeye takıyor herşeye ağlamak istiyorum..acayip rüyalar,rüyada denmez kabus resmen süreki...düngecede eve birinin girdiğini görüyorum korkudan yatak odasına kitledim kendimi eşimde şehir dışına çıkmıştı yoldaydı..evde tek başına böyle bi rüya...:KK14: 4.aydan sonra gececek diye tahmin ediyorum bu hallerin inşallah..

evet canım inşallah geçecek,,ben dünkü rüyamın etkisinden nasıl kurutulucam bilmioyrum

ay cnm yaaaa... tamam ağlama geçicek bunlar atlatıcaz...bebişler bir elimize gelsin...hem ilk 3 ay bu gibi sıkıntılar olucak sonra bu durumda alışacağız.....hadi şimdi toparlanma zamanı:13: hem bu hafta sonu annler günü:KK16: bakalım ne hediye gelicek kocişlerden:21:....almazsa da canı sağolsun....

sağol canım desteğin için...şafak karanlık daha....anneler günü evet eminim benimkinin aklına bile gelmez,,geçen lafı olmuştu bebeğin doğsunda sana hediye alır gibilerinden biş söylemişti...inşallah onada takılıp ağlamaya başlamam:KK53:

ben anneme çaydanlık kayın valideme şarjlı el süpürgesi alıcam...

sizler ne düşünüyorsunuz

valla kayınvalideme doğum günlerinde anneler gününde hep kıyafet alıyorum...aynı evde olduğumuz için...hiçibirini giydiğini görmedim...ne eşabı taktığını gördüm ne aldığımı bluzları giydiğini gördüm..o yüzden boşa para vermiyeceğim bu sefer.....ama anneciğim başka....ona hala karar veremedim...yeni etek bluz felan aldı eşarp alsam..onuda geçen yeni aldı...ketılı var küçük ev aletleri var....ayyy ne alıcamki....

valla kayınvalideme doğum günlerinde anneler gününde hep kıyafet alıyorum...aynı evde olduğumuz için...hiçibirini giydiğini görmedim...ne eşabı taktığını gördüm ne aldığımı bluzları giydiğini gördüm..o yüzden boşa para vermiyeceğim bu sefer.....ama anneciğim başka....ona hala karar veremedim...yeni etek bluz felan aldı eşarp alsam..onuda geçen yeni aldı...ketılı var küçük ev aletleri var....ayyy ne alıcamki....

ozaman değişiklik yap,kurabiye çiçeklerinden al,yada dekoratif bişeyler al,,,hediye seçmek çok zor

bidahaki ay bizim ilk evlilik yış dönümüzüm napıcaz acaba,,,hep neden bayanlar düşünüyor ki bunları.ayy bende ne depresifim bugün:KK31:

evet canım inşallah geçecek,,ben dünkü rüyamın etkisinden nasıl kurutulucam bilmioyrum

sağol canım desteğin için...şafak karanlık daha....anneler günü evet eminim benimkinin aklına bile gelmez,,geçen lafı olmuştu bebeğin doğsunda sana hediye alır gibilerinden biş söylemişti...inşallah onada takılıp ağlamaya başlamam:KK53:

ben anneme çaydanlık kayın valideme şarjlı el süpürgesi alıcam...

sizler ne düşünüyorsunuz

valla canım benim kocamında aklına gelmez öyle şeylerr..hiç bi beklentim yok yani ondan...ben kayınvalideme HİÇBİŞEY almıycam,aramıycamda. zaten kendileri hiçbişeye değmez...ama anacım a henüz almadım ama kıyafet,ayakkabı gibi şeyler düşünüyorum..

ben bebeğimi kaybettim.

canım geçmiş olsunn üzme kendini Allahtan hayırlısı buymuş demekkiii
Sabrını versin sanaa..
kendne dikkat et canım.

valla canım benim kocamında aklına gelmez öyle şeylerr..hiç bi beklentim yok yani ondan...ben kayınvalideme HİÇBİŞEY almıycam,aramıycamda. zaten kendileri hiçbişeye değmez...ama anacım a henüz almadım ama kıyafet,ayakkabı gibi şeyler düşünüyorum..

ozaman anneciğine alırsın güzel bişeyler...floda falan var galiba baya indirim oraya bakabilirsin

ben bebeğimi kaybettim.

canım sakın kendini çok üzüp bitap düşürme
yeni bebişlerinin olmasını engelleme
bir kaç ay orunman gerekecetir
ona göre kaldığın yerden devam edersin
Allah bir daha yaşatmasın tatlım

kızlar moralım cok bozuk az once tuvalete gıttıgımde 1 kaç damla kan gordum.bugun tam 10 haftalıgız yerlesme kanamasıda olamaz ıncedende bı sancı var bebegım dusecekmı saflastım dr a bıle gıdesım gelmıyo kotu bısey solıcek dıyee dualarınıza ıhtıyacımız avr :KK43:((

X