- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
bende sebamed kullandım paşamda güvenliydi ama şimdi dediginz gibimi bilmiyorum en iisi bir cildiye uzmanından bilgi almanzselam arkadaşlar yüz kremi olarak SEBAMED alacam temizleyicide SEBAMED alacam.eskiden sebamed eczanelerde satılıyordu şimdilerde kozmetikçilerde satılmaya başlandı acaba içerikmi değişti.yoksa hala eskisi gibi DERMETOLOGLARIN önerdiği bir markamı.
ben bu yüzden bebeğe zarar vermez diye düşünüyorum bu konuda fikri olan varmı.
az kaldı bulantı kusmada geçicek inşallah
ay benmde yorulunca oluyorbenim bu akşam kasığımda ve karnımda ağrı var, çok değil ama rahatsız edici. dünle bugun yavaşta olsa iş yaptım ya ondan olsa gerek .
ay benmde yorulunca oluyor
normalde ev işi yaparımda çokta üstüne düşmem nasılsa ben yapıyorum kızım arkamdan hallediyor aynı dakikada. ama nedense içime bir temizlik aşkı geldi. 2 odamı tertemiz yaptım birtek perdeler kaldı onlarıda eşim geldiğinde birlite yapcaz öle anlaştık.
selam arkadaşlar yüz kremi olarak SEBAMED alacam temizleyicide SEBAMED alacam.eskiden sebamed eczanelerde satılıyordu şimdilerde kozmetikçilerde satılmaya başlandı acaba içerikmi değişti.yoksa hala eskisi gibi DERMETOLOGLARIN önerdiği bir markamı.
ben bu yüzden bebeğe zarar vermez diye düşünüyorum bu konuda fikri olan varmı.
benim kızımda egzama olduğu için her türlü ürün sebamed 2 buçuk yıldır onu kullanıyoruz hala da devam
bugn çok yoğundum hiç bakamadım elendil geldi mi
birde benide face e eklermisiniz kime mesaj atacağız ismimiz
sağol canım attım face de gördüm 2 grup var birinde huri ser var bizdede öye biri vardı sanırım onlar bizimkilerden mi keşke gizli grup yapılsaydı hiç grup adı bile görünmeseydi tabi eğer onlardan biri bzimse
huris er benim canım...burda baska bir hurser var ama o ben değilim :)))
facedeki gülen suratlı huriser benim ama doğru yerdemiyim bende bilmiyorumiki tane var grup bende ikisinede istek yolladım bakalım sonunda toplancaz bi yerde
huris er benim canım...burda baska bir hurser var ama o ben değilim :)))
facedeki gülen suratlı huriser benim ama doğru yerdemiyim bende bilmiyorumiki tane var grup bende ikisinede istek yolladım bakalım sonunda toplancaz bi yerde
sağol canım attım face de gördüm 2 grup var birinde huri ser var bizdede öye biri vardı sanırım onlar bizimkilerden mi keşke gizli grup yapılsaydı hiç grup adı bile görünmeseydi tabi eğer onlardan biri bzimse
Merhaba anneler
Bugün kalp atışlarını duymak icin kritik gündü bizim icin ama malesef kalp atışı yok bebegin cuma gunu sonlandirilacak hamileliğim.cok isterdim burda sizinle çıktığım yolu tamamlayabilmeyi ama her şey Allah'tan hakkımda hayırlısı boyleymis demekten başka bir şey gelmiyor elden.sizin icin hakkınızda hayırlısı insallah sorunsuz bir sekilde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.hoscakalin..
ben bizim grubu bulamıyorum bende diğer drup görünüyor onda 7 kişi var...bu arada toplandıktan sonra gizlenecek
ama kapalı grup olunca üye olduğumuz görünüyor benim listemin çoğu bilsin istemiyorum şuan o zaman gizlenince ekleneyim ben