2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar merhaba bugün il kez bebişimi ve kalp atışını gördüm duydum.ama çok çok sevindim diyorum.henüz 6 haftalık 1 günlük gelişimi kesem çok iyi ama kalp atışı biraz yavaş dedi doktorum.alltan baktığı içinde baskı olmuş olabilir ondanda bu şekilde duymuş olabiliriz dedi bu şekilde olupta çok doğum yapan var şimdilik endişe etme desede yine üzülmedim diyemem.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allah herkesin gönlünü göre versin inş

selam arkadaşlar yüz kremi olarak SEBAMED alacam temizleyicide SEBAMED alacam.eskiden sebamed eczanelerde satılıyordu şimdilerde kozmetikçilerde satılmaya başlandı acaba içerikmi değişti.yoksa hala eskisi gibi DERMETOLOGLARIN önerdiği bir markamı.
ben bu yüzden bebeğe zarar vermez diye düşünüyorum bu konuda fikri olan varmı.

selam arkadaşlar yüz kremi olarak SEBAMED alacam temizleyicide SEBAMED alacam.eskiden sebamed eczanelerde satılıyordu şimdilerde kozmetikçilerde satılmaya başlandı acaba içerikmi değişti.yoksa hala eskisi gibi DERMETOLOGLARIN önerdiği bir markamı.
bende sebamed kullandım paşamda güvenliydi ama şimdi dediginz gibimi bilmiyorum en iisi bir cildiye uzmanından bilgi almanz

benim bu akşam kasığımda ve karnımda ağrı var, çok değil ama rahatsız edici. dünle bugun yavaşta olsa iş yaptım ya ondan olsa gerek . :KK50:

ay benmde yorulunca oluyor:KK17::KK17:

normalde ev işi yaparımda çokta üstüne düşmem nasılsa ben yapıyorum kızım arkamdan hallediyor aynı dakikada. ama nedense içime bir temizlik aşkı geldi. 2 odamı tertemiz yaptım birtek perdeler kaldı onlarıda eşim geldiğinde birlite yapcaz öle anlaştık.

normalde ev işi yaparımda çokta üstüne düşmem nasılsa ben yapıyorum kızım arkamdan hallediyor aynı dakikada. ama nedense içime bir temizlik aşkı geldi. 2 odamı tertemiz yaptım birtek perdeler kaldı onlarıda eşim geldiğinde birlite yapcaz öle anlaştık.

ay bende de cok üşengeçlik var hiç bişi yapmak gelmiyor:KK47::KK47::KK47::KK47:

benim kızımda egzama olduğu için her türlü ürün sebamed 2 buçuk yıldır onu kullanıyoruz hala da devam

bugn çok yoğundum hiç bakamadım elendil geldi mi

birde benide face e eklermisiniz kime mesaj atacağız ismimiz

benim kızımda egzama olduğu için her türlü ürün sebamed 2 buçuk yıldır onu kullanıyoruz hala da devam

bugn çok yoğundum hiç bakamadım elendil geldi mi

birde benide face e eklermisiniz kime mesaj atacağız ismimiz

melos a mesaj atabilirsin canım

sağol canım attım face de gördüm 2 grup var birinde huri ser var bizdede öye biri vardı sanırım onlar bizimkilerden mi keşke gizli grup yapılsaydı hiç grup adı bile görünmeseydi tabi eğer onlardan biri bzimse

sağol canım attım face de gördüm 2 grup var birinde huri ser var bizdede öye biri vardı sanırım onlar bizimkilerden mi keşke gizli grup yapılsaydı hiç grup adı bile görünmeseydi tabi eğer onlardan biri bzimse

huris er benim canım...burda baska bir hurser var ama o ben değilim :)))
facedeki gülen suratlı huriser benim ama doğru yerdemiyim bende bilmiyorum :KK70: iki tane var grup bende ikisinede istek yolladım bakalım sonunda toplancaz bi yerde :KK70:

facedeki gülen suratlı huriser benim ama doğru yerdemiyim bende bilmiyorum :KK70: iki tane var grup bende ikisinede istek yolladım bakalım sonunda toplancaz bi yerde :KK70:

yarın pazar kızlar girer mi bilmem de pazartesi toplanırız artık bir erde evet gülen suratlı gördüm bir gruba üyeydin

ben bizim grubu bulamıyorum bende diğer drup görünüyor onda 7 kişi var...bu arada toplandıktan sonra gizlenecek

Son düzenleme:
Merhaba anneler

Bugün kalp atışlarını duymak icin kritik gündü bizim icin ama malesef kalp atışı yok bebegin cuma gunu sonlandirilacak hamileliğim.cok isterdim burda sizinle çıktığım yolu tamamlayabilmeyi ama her şey Allah'tan hakkımda hayırlısı boyleymis demekten başka bir şey gelmiyor elden.sizin icin hakkınızda hayırlısı insallah sorunsuz bir sekilde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.hoscakalin..

ben bizim grubu bulamıyorum bende diğer drup görünüyor onda 7 kişi var...bu arada toplandıktan sonra gizlenecek

ama kapalı grup olunca üye olduğumuz görünüyor benim listemin çoğu bilsin istemiyorum şuan o zaman gizlenince ekleneyim ben

kızlar facede toplanınca burayı boşlamayın e mi? benim facebookum yok. ben burda kalcam mecburen. :KK52:

benim eskisiyle aktif kullandığım gruplarım var ocak anneleri falan yeni profil eski profil yetişemem canım zaten 1 kızım var bu kadar girebildiğime şükür:KK49:

ya bu sitenin kadınlar kulubünün hesablamasına göre 1 ocak 2013 ama google'dan hesaplamalarıma göre 30 aralık 2012 muhtemel doğum tarıihim neden kii böyle burası fazlamı hesaplıyor son adet tarihim.. 25 mart :)

X