aramıza hoşgeldin canım sağlıkla hepimiz alırız inş kucağımıza bebişlerimizi
Teşekkür ederim sıcak karşılamanız için.:116:
bulantıların inş başlamaz canım benımde 6. haftada başlamıştı çok zor ve çekilmez bişey çaresi tedavisi de yok ızdırap gibi ne yiyeceğini düşünmekten helak oluyorsun düşünürkende mide bulantısından işkence çekiyorsun. inş hiç başlamaz
aynenaynen cok zor bi durum
bu arada eğer kayınvalidem bundada doğru gördüyse annesi gibi beyaz tenli olcak benim kızım
inşallah canım hem istediğin gibi beyaz tenlı hemde bomba gibi sağlıklı bir bebiş olur
amin cnm inş allahım hepimize nasip etsin
ayyy ben çok merak ediyorum kızlar ya bebişimi kızmı erkekmi nasıl bir melek offf offf
bende çok merak ediyorum. siz benden önce öğrenirsiniz benim daha varr
SENİN DOĞUM TARİHİN 14'Ü GÖZÜKÜYOR BENCE AYNI ZAMANLARDA ÖĞRENİRİZ KIZ BEBEKLER DAHA ÖNCE BELLİ OLUYORMUŞ BENİM DOKTOR 2 KİŞİYE DAHA 3 AYLIKLARDI CİNSİYETLERİNİ SÖYLEDİ HAYIRLISI BAKALIM ARTIK
tatlım benim bildiğimde erkek bebeklerin cinsiyeti daha erken belli oluyo kızlar geç belli oluyo . Ayy inş yaa çok nazlı olursa bizim bebişler biraz geç öğreniriz
olmazlar inş.canım yaa
meriva cnm linkte bişey çıkıyorrrrrrrr
Merhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim aranıza?
Bu topiği yeni gördüm. Ben de 5 haftalık hamileyim. Bebeğimin doğum tarihi 28 Aralık görünüyor. Birlikte bu yolda ilerlersek birbirimizle belirtilerimizi, tecrübelerimizi paylaşarak bu süreci kolaylaştırabiliriz. Benim ilk hamileliğim bu. Daha pek göze çarpan bi belirtim yok.
kızlar sizin doktorun söylediği haftayla burdaki takvimde çıkan hafta birbirine uyuyomu??
selam kızlar... nasılsınız?
selam kızlar... nasılsınız?