2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Teşekkür ederim sıcak karşılamanız için.:116:

bulantıların inş başlamaz canım benımde 6. haftada başlamıştı çok zor ve çekilmez bişey çaresi tedavisi de yok ızdırap gibi ne yiyeceğini düşünmekten helak oluyorsun düşünürkende mide bulantısından işkence çekiyorsun. inş hiç başlamaz

aynenaynen cok zor bi durum

slm kızlar ben geldim kayınvalidem geldi az önce ondan çıktım. gel gezelim dedi gezdik bebişime beişk kıyafet felan baktrık çok güzel şeyler var kızlar yaaa. bu arada benim kayınvalidem eltim hamileyken sarışın bi erkek çocuk geliyo gözünün önüne demiş ve bebek tam onun gördüğü gibi doğmuşş. şimdide bendede dua felan okumuş ve gözlerini kapatmış beyaz tenli çok güzel bi kız çocuğu görüyorum dedi. benim içimdende hep kızım olucakmış gibi geçiyo inş doğrudur kızlarr.nedense hep kız elbisselerine bakıyorumm

bu arada eğer kayınvalidem bundada doğru gördüyse annesi gibi beyaz tenli olcak benim kızım

bende çok merak ediyorum. siz benden önce öğrenirsiniz benim daha varr

SENİN DOĞUM TARİHİN 14'Ü GÖZÜKÜYOR BENCE AYNI ZAMANLARDA ÖĞRENİRİZ KIZ BEBEKLER DAHA ÖNCE BELLİ OLUYORMUŞ BENİM DOKTOR 2 KİŞİYE DAHA 3 AYLIKLARDI CİNSİYETLERİNİ SÖYLEDİ HAYIRLISI BAKALIM ARTIK

tatlım benim bildiğimde erkek bebeklerin cinsiyeti daha erken belli oluyo kızlar geç belli oluyo . ayy inş yaa çok nazlı olursa bizim bebişler biraz geç öğreniriz

kızlar sizin doktorun söylediği haftayla burdaki takvimde çıkan hafta birbirine uyuyomu??

kızlar ben çıkıyorum eşim gelir yemek yapim iyi akşamlar hepinize kendinize bebişlerinize ii bakın yarın görüşürüzz

meriva cnm linkte bişey çıkıyorrrrrrrr

canım daha yeni gördüm yazını ama halletmişsin heralde hoşgeldin grubaa :)

hoşgeldin canım sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almanı dilerim aman belirtim yok deme bende senin gibiydim dün bulantım bir başladı tam başladı hiçbişey yiyip içemez hale geldim bulantım yok diye diye nazar deydirdim kendime halim perişan şimdi inşallah sende olmaz olanlarda da çabucak geçer umarım :))

kızlar sizin doktorun söylediği haftayla burdaki takvimde çıkan hafta birbirine uyuyomu??

canım burdaki takvim gireceğin haftayı söylüyor yani 5+1sen 6 haftalık diyor o yüzden tam uymuyor benim sata göre 6+6 usgye göre 6+3 buraya göre 7 hafta biran önce gelsin meleklerimiz sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…