2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hamile pantalonumu aldın tatlım . Ne güzel . Benim hiç karnım yok dümdüz akşamları hafif şişiyo ama o bile belli olmuyon tatlım:KK9:

evet tatlım hamile pantalonu kot aldım kumaşta bedenim yoktu hep büyükler vardı
benimde belli değil ben anlıyorum sadece:KK9: Göbeğim gazdan dolayı birazcık şiş beli rahatsız ediyor diye aldım 6.aya kadar götürür beni aldığım pantalon:KK1:

kızlar canım cok seyler ıstıyor ama modem bulanıyor bu nasıl tezatlık yahu:KK43:(

al bendende o kadar istiyor ama yemeye gelince tezatlık başlıyor :KK1:
Meyveden başkası yokkk bi peynir ve meyvayı rahat yiyorum:KK9:
diğerlerini kendimi zorlayarak yiyorum

Son düzenleme:
yıyorum yıyorumda sonrası fena mıdem bulanıyor hepsı cıkıyor ne anlamı varkı
hıc bulantım yoktu bır haftadır berbatım ılk bebegımde bıle bu kadar olmamıstı..

evet tatlım hamile pantalonu kot aldım kumaşta bedenim yoktu hep büyükler vardı
benimde belli değil ben anlıyorum sadece:KK9: Göbeğim gazdan dolayı birazcık şiş beli rahatsız ediyor diye aldım 6.aya kadar götürür beni aldığım pantalon:KK1:

ohh cnm ne güzel .geçen bende hamile olduğumu öğrenmeden önce gitmişti çok güzel espirili tişortler var benimdde gözüm onlarda kalmıştı 2 aylık bi olalım gidip alıcam hemen:KK9::KK9:. pantolonuda ne zaman evdekilerin içine sığmazsam ozaman alıcam

tecrubelı anne olarak sıze tavsıyem hamıle taytları
cok rahat ve cok sıklar
pantolonda guzel ama ben rahat edemsmıstım taytlardakı kadar..taytlar sahaneee:))

ohh cnm ne güzel .geçen bende hamile olduğumu öğrenmeden önce gitmişti çok güzel espirili tişortler var benimdde gözüm onlarda kalmıştı 2 aylık bi olalım gidip alıcam hemen:KK9::KK9:. pantolonuda ne zaman evdekilerin içine sığmazsam ozaman alıcam

evet esprili tişörtler çok tatlılar ben arkadaşıma almıştım hediye şu 3 ayı atlatayım atacağım kendimi mağazalara:KK1:

hmmm tabı ıs yerınde gıyılmesss
yaa esın neden gıydırmesın ustune uzun bırsey gıydıkten sonra

Merhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim aranıza? :KK3:
Bu topiği yeni gördüm. Ben de 5 haftalık hamileyim. Bebeğimin doğum tarihi 28 Aralık görünüyor. Birlikte bu yolda ilerlersek birbirimizle belirtilerimizi, tecrübelerimizi paylaşarak bu süreci kolaylaştırabiliriz. Benim ilk hamileliğim bu. Daha pek göze çarpan bi belirtim yok. :KK16:

Hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyebılırım kı boyle bır durumda sana ne desem care olmayacak yada senın acını azaltmayacak.
ınsallah tum kalbımle dılıyorum bunu bebegın tez zamanda olur ve kolarına saglıcakla alırsın canım:26::26:

İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim,Allah razı olsun.her şey gönlünüzde olsun.

Bu topiği yeni gördüm. Ben de 5 haftalık hamileyim. Bebeğimin doğum tarihi 28 Aralık görünüyor. Birlikte bu yolda ilerlersek birbirimizle belirtilerimizi, tecrübelerimizi paylaşarak bu süreci kolaylaştırabiliriz. Benim ilk hamileliğim bu. Daha pek göze çarpan bi belirtim yok. :KK16:

hoşgeldin tatlım allahım eksiksiz sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.:nazar:
bende şuanda şişkinlik baş dönmesi ve bulantı hiisi var leyalayım anlayacağın :KK9:

aramıza hoşgeldin canım sağlıkla hepimiz alırız inş kucağımıza bebişlerimizi :KK49:

hoşgeldin tatlım allahım eksiksiz sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.:nazar:
bende şuanda şişkinlik baş dönmesi ve bulantı hiisi var leyalayım anlayacağın :KK9:

Hoşbulduk canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.ben seni 1 hafta geriden takip ediyorum sanırım belki bende de başlar belirtiler yakında. Böyle hamile olduğumu anlamıyorum çünkü :KK1:

X