2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım kapalı olarak kurduk grubu linkini at özelden ekleyeyim

aynı acıyı yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım.
Allahım birdaha yaşatmasın aynı acıyı tez vakitte kelebeğin tekrar gelsin inşallah tatlım çok geçmiş olsun

tatlım kaç haftalık oldun sen ????

kzlar bu sabah rüyam da kara saçlı,kara kaşlı,kara gözlü dünyalar tatlısı bi kz bebek gördüm.böyle pembe polar battaniyesinin içerisinde kollarımın arasındaydı.bi ara emzirdim falan..
çok duygulandım ya..:2:
yeni doğmuş olmasına rağmen gözlerinin hemen açmıştı ve hep gülüyordu.hatta kendi anneme ne kadar çok gülüyo bu diyodum
inş. odur bnm bebeğim ah ah şu 7 ay çabucak geçse
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

Allahım gönlüne göre versin tatlım inş

yalnız şu da var eklemeyi unuttum.
rüyamda bebeğim 6 ya da 7 aylkken beslenememiş ben bişi yemediğimden dolayı ve ben bayılmışım ve sezeryana almışlar.ayıldığımda koynumdaydı ve daha doğuma var diye şok geçiriyordum..

kızlar size birşey sorucam vücut yağı kullanmaya başladınızmı????

yok canım şimdilik vazelin tavsiye etti bir ablam ondan süreceğim şu 3 ay geçsin bakalım belki sonra alırım
dün lcw den pantalon aldım ama göbeğim sıkıştırıyor gazdan yada bebişten

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.

yok canım şimdilik vazelin tavsiye etti bir ablam ondan süreceğim şu 3 ay geçsin bakalım belki sonra alırım
dün lcw den pantalon aldım ama göbeğim sıkıştırıyor gazdan yada bebişten

hamile pantalonumu aldın tatlım . ne güzel . benim hiç karnım yok dümdüz akşamları hafif şişiyo ama o bile belli olmuyon tatlım

merhaba hanımlar bende allah nasip kısmet ederse aralık annesi olucam ,herkese sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…