2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım burdaki takvim gireceğin haftayı söylüyor yani 5+1sen 6 haftalık diyor o yüzden tam uymuyor benim sata göre 6+6 usgye göre 6+3 buraya göre 7 hafta biran önce gelsin meleklerimiz sağlıkla inşallah :KK16::KK16:

yok canım gireceğin haftayı değil içinde bulunduğum haftayı söylüyor. örneğin 0+5 sin diyelim buna sıfırıncı gebelik haftası denmez 1. gebelik haftası denir. anlatabildimmi, dolayısıyla 6+5 ken 7. gebelik haftasını yaşarsınız ve 7+0 da 7. hafta biter 8. hafta başlar. yani alttaki takvimler doğru.

canım daha yeni gördüm yazını ama halletmişsin heralde hoşgeldin grubaa :)

hoşgeldin canım sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almanı dilerim aman belirtim yok deme bende senin gibiydim dün bulantım bir başladı tam başladı hiçbişey yiyip içemez hale geldim bulantım yok diye diye nazar deydirdim kendime halim perişan şimdi inşallah sende olmaz olanlarda da çabucak geçer umarım :))

canım burdaki takvim gireceğin haftayı söylüyor yani 5+1sen 6 haftalık diyor o yüzden tam uymuyor benim sata göre 6+6 usgye göre 6+3 buraya göre 7 hafta biran önce gelsin meleklerimiz sağlıkla inşallah :KK16::KK16:

saol tatlım doktor bana 5 haftalık görünüyo dedi. burdada 7 hafta çıkıyo bende öyüzden eklemedim

çok şükür bugün iyiyim diyebilirim bişeyler yiyebildim sonunda bulantım fena sizde durumlar ne :KK43:

afiyet olsun arkadaşım fırsat bulmışken ye, bende kaç gündür bulantım bitti , bulantım bitti diye anons ediyordum, dünden beri bulantılarım geri döndü halbuki geçen hafta birden kesilmişti bulantılarım ama ne kadar fena olsamda ben mecbur yemek yiyorum. yoksa tansiyonum düşüyor.

iyiyiz tatlım sen nasılsın

iyiyim melosum bende dün oturma odasını temizledim. bugunde kızımın odasını temizledim. aslında kendimi çok yormadım ama bugun pilim bitti kızımı uyuturken bende uyumuşum 2 saat kalktım hemen yemek yaptım anne kız bişiler yedik şimdi ben azcık buraya takılıyorum kızımda oynuyor kendi kendine.

afiyet olsun arkadaşım fırsat bulmışken ye, bende kaç gündür bulantım bitti , bulantım bitti diye anons ediyordum, dünden beri bulantılarım geri döndü halbuki geçen hafta birden kesilmişti bulantılarım ama ne kadar fena olsamda ben mecbur yemek yiyorum. yoksa tansiyonum düşüyor.

zaten bi gelir gidermiş benimde dün berbattı bugün daha iyi umarım geçer hepimizinki en kısa zamanda bende dün yiyemedim ayağa kalkamadım hiç tansiyonum düştü heralde sende istifra oluyomu peki ?

zaten bi gelir gidermiş benimde dün berbattı bugün daha iyi umarım geçer hepimizinki en kısa zamanda bende dün yiyemedim ayağa kalkamadım hiç tansiyonum düştü heralde sende istifra oluyomu peki ?

istifra 6 ve 7. haftada çok oldu ne yersem yiyim kendimi sıkıyordum çıkarmıyım diye ama sanki midem sindirmiyordu illaki gidip çıkarıyordum. sonra birden oda kesildi. 2 haftadır çok rahattım dünden beri yine başladı.

bende bebişimi merak ediyorum biran önce dr gitmek istiyorum sanırım haftaya cuma gidicem. eşimin gelişine göre ayarlamayı düşünüyorum. birde doktor ayda bir değil 3 hafta bitince gelin dedi, halbuki ilk gebeliğimde ayda bir giderdim. gerçi 3 haftada bir gitmek benimde işime geliyor. ilk başlarda akıntılar minik kanamalar olmuştu ondan erken çağırdı herhalde. sizin kontroller ne sıklıkta ayda bir mi?

istifra 6 ve 7. haftada çok oldu ne yersem yiyim kendimi sıkıyordum çıkarmıyım diye ama sanki midem sindirmiyordu illaki gidip çıkarıyordum. sonra birden oda kesildi. 2 haftadır çok rahattım dünden beri yine başladı.

aman maşallah yavaş yavaş geçiyo demekki bende de dün öyle oldu yedim üzerinden baya geçti zorladım çıkarmıyım diye ama en sonunda olan oldu :KK1: allah bize kolaylık versin yemekte yapamıyorum bu halde kocişim makarnaya talim 2 gündür :KK52: napalım bebişler sağlıklı olsunda :KK16::KK16:

bende bebişimi merak ediyorum biran önce dr gitmek istiyorum sanırım haftaya cuma gidicem. eşimin gelişine göre ayarlamayı düşünüyorum. birde doktor ayda bir değil 3 hafta bitince gelin dedi, halbuki ilk gebeliğimde ayda bir giderdim. gerçi 3 haftada bir gitmek benimde işime geliyor. ilk başlarda akıntılar minik kanamalar olmuştu ondan erken çağırdı herhalde. sizin kontroller ne sıklıkta ayda bir mi?

tatlım bende haftaya cuma gidicem bebişimi görmeye inş pıt pıt larınıda duyarım

Son düzenleme:

bende bebek biraz aşağı yerleşikmiş düşük tehlikesi var o yüzden bi gittim 1 hafta sonra çağırdı o zamanda 15 gün sonra gel dedi kalp atışlarınıda gördük şükürki bir dahaki randevumuz eşimin doğum günü bakalım heyecanlıyız :18::18: 3 hafta iyiymiş aslında normal yani :KK34:

Merhabalar, ben de aralık annesi olacağım.

Tabloyu nasıl dolduruyoruz ?

Doktorun söylemesine göre yaklaşık 6. haftadayım. Fakat buradakş hesaba göre 7. hafta görünüyor. Bilemedim. Kendi hesaplarıma göre 5. hafta :)

Ne zaman hamile kaldığımı çok iyi tahmin edebiliyorum çünki..
bende öyle tahmin edebiliyorumk ama bakalım pazartesi belli olacak :KK24:

kızlar size birşey sorucam vücut yağı kullanmaya başladınızmı????

çok kullandım ilk gebelikte ama hiç bir işe yaramadı belimden tut karnıma dizlerime kadar deprem fay hattı gibin :KK53: deriniz sıkı serrt ise ne yaparsan yap çatlıyor aktardan özel karışımk yaptırmıştım ben işe yaramadı..göğüslerim çok iri ve sert değildi mesela onlar çatlamadı ama karnım ve bacaklarım çok sıkıydı,hem kilo vermem zor oldu hemde çatlaklar çok oldu :KK50:

bende öyle tahmin edebiliyorumk ama bakalım pazartesi belli olacak :KK24:

çok kullandım ilk gebelikte ama hiç bir işe yaramadı belimden tut karnıma dizlerime kadar deprem fay hattı gibin :KK53: deriniz sıkı serrt ise ne yaparsan yap çatlıyor aktardan özel karışımk yaptırmıştım ben işe yaramadı..göğüslerim çok iri ve sert değildi mesela onlar çatlamadı ama karnım ve bacaklarım çok sıkıydı,hem kilo vermem zor oldu hemde çatlaklar çok oldu :KK50:

cok dogru walla bende 1.cocugumda badem yagları bebe yagları vs kulandıgım kalmadı ama görsen harita gibiler karnım bacaklarım ne kadar önlem alsan da catlamaya müsaitse catlıyolar:KK53:

cok dogru walla bende 1.cocugumda badem yagları bebe yagları vs kulandıgım kalmadı ama görsen harita gibiler karnım bacaklarım ne kadar önlem alsan da catlamaya müsaitse catlıyolar:KK53:

yaa bende ilk gebeliğimde 4 büyük kutu dove krem bitirdim göbeğime sürüyordum hep nemlensin diye. benim karnım çatlamadı azcık belimde ve bacaklarımın üst kısımlarında var. şimdi araştırıyorum iyi birşey kullanmak istiyorum bir mucize olsada eski çatlaklarda iyileşse:KK31:

yaa bende ilk gebeliğimde 4 büyük kutu dove krem bitirdim göbeğime sürüyordum hep nemlensin diye. benim karnım çatlamadı azcık belimde ve bacaklarımın üst kısımlarında var. şimdi araştırıyorum iyi birşey kullanmak istiyorum bir mucize olsada eski çatlaklarda iyileşse:KK31:

ne kadar sürsen de çatlayacak olduğumu çatlıyo ben hiç birşey sürmedim sadece karnımın sağ alt tarafında çok az var dikkatli bakınca belli oluyo

benm ki öle bişiki cok kasınıyodu kasımaktan catlamıslardı parmak izlerim belli artık yırtılmıs gibi sankim:KK53::)

X