aralık 2012 anneleri olarak kurucam zaten de illa bi arkadaş eklememi istiyor..orada sorun çıkıyo
kızlar hallediyormusunuz kurayımmı ben ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aralık 2012 anneleri olarak kurucam zaten de illa bi arkadaş eklememi istiyor..orada sorun çıkıyo
kızlar hallediyormusunuz kurayımmı ben ?
yapabiliyosan sen yap meloş...arakadaş eklemeden kurdurtmadı bana...aralık 2012 anneleri olsun bizimkinin de adı
ok 2012 aralık anneleri olarak kurdum
7 kişilik böyle bi grup var zaten?bizimki nerde?
2 kişilik olan bizimki
gizli mi? göremiyorum ben :s
kızlar gizli dediğiniz için gizli açtım o sebeple göremiyor olabilirsiniz açık açsam herkes görecek. bu şekilde arkadaş olduktan sonra ekleyebiliyoruz sanırım ne yapalım ?
kızlar gizli dediğiniz için gizli açtım o sebeple göremiyor olabilirsiniz açık açsam herkes görecek. bu şekilde arkadaş olduktan sonra ekleyebiliyoruz sanırım ne yapalım ?
meloş şimdilik kapalıya çevir ekleştikten sonra gizli yapalım göremiyo yoksa kimse şuan
acık olarak açtım bakın görebilecekmisiniz
çok fena her sabah wc de baygınlık geçiriyorum resmen mide boş çıkarıyor gibiyim ama bişey yok tansiyonum düşüyor heralde mahvoluyorum aksama geçmeyen mide bulantısı var ve zorla yemek yemekten çok sıkıldım 60 dan 57 ye düşmüşüm allahım şu günleri bir atlatsak hayırlısıylada gebeliğin tadını çıkarabilsek
şaka gibi ama hala göremiyorum ben? tamarix?
kızlar inşallah en kısa zamanda bulantı şikayetleriniz azalır.ve hamileliğin keyfini yaşamaya başlarsınız.sizin bulantılarınız kaçıncı haftada başladı?benim sata göre 5+5 günlük ve hemn hemen hiç belirtim yok.sadece kasıklarımda karnımda hafif sancılar ve göğüslerimde hassasiyet var.normal mi bu haftada bu durumların görülmesi
kızlar inşallah en kısa zamanda bulantı şikayetleriniz azalır.ve hamileliğin keyfini yaşamaya başlarsınız.sizin bulantılarınız kaçıncı haftada başladı?benim sata göre 5+5 günlük ve hemn hemen hiç belirtim yok.sadece kasıklarımda karnımda hafif sancılar ve göğüslerimde hassasiyet var.normal mi bu haftada bu durumların görülmesi
göremiyorumn diğer grup beni onayladı ama yazılanlar korkunç oraya üye olmam ben