2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar gizli dediğiniz için gizli açtım o sebeple göremiyor olabilirsiniz açık açsam herkes görecek. bu şekilde arkadaş olduktan sonra ekleyebiliyoruz sanırım ne yapalım ?

kızlar gizli dediğiniz için gizli açtım o sebeple göremiyor olabilirsiniz açık açsam herkes görecek. bu şekilde arkadaş olduktan sonra ekleyebiliyoruz sanırım ne yapalım ?

nasıl yani? anlayabileceğim şekilde anlatabilirmisin.Benim profilim yeni olduğu için şu an kimse göremiyor

meloş şimdilik kapalıya çevir ekleştikten sonra gizli yapalım göremiyo yoksa kimse şuan :KK1:

çok fena her sabah wc de baygınlık geçiriyorum resmen mide boş çıkarıyor gibiyim ama bişey yok tansiyonum düşüyor heralde mahvoluyorum aksama geçmeyen mide bulantısı var ve zorla yemek yemekten çok sıkıldım 60 dan 57 ye düşmüşüm :KK43: allahım şu günleri bir atlatsak hayırlısıylada gebeliğin tadını çıkarabilsek

kızlar inşallah en kısa zamanda bulantı şikayetleriniz azalır.ve hamileliğin keyfini yaşamaya başlarsınız.sizin bulantılarınız kaçıncı haftada başladı?benim sata göre 5+5 günlük ve hemn hemen hiç belirtim yok.sadece kasıklarımda karnımda hafif sancılar ve göğüslerimde hassasiyet var.normal mi bu haftada bu durumların görülmesi

kızlar inşallah en kısa zamanda bulantı şikayetleriniz azalır.ve hamileliğin keyfini yaşamaya başlarsınız.sizin bulantılarınız kaçıncı haftada başladı?benim sata göre 5+5 günlük ve hemn hemen hiç belirtim yok.sadece kasıklarımda karnımda hafif sancılar ve göğüslerimde hassasiyet var.normal mi bu haftada bu durumların görülmesi

tatlım aynı şekilde ben de göğüslerimin üzerine yatamıyodum o haftada hoş hala yatamıyorum :KK1: ama 7+ lara geldiginde mide bulantısı pik yapıyo...7+4 üz de biz bugün :KK1:

normaşdir canım benim de hemen hemen aynı...bende de yemekten sonra biraz oluyo mide bulantısı...ama ben hiç boş bırakmıyorum midemi...bıraksalar dünyayı yerim valla gece rüyamda bile yemek gördüm :)))) ama annem önce yemek istersin sonra başlayabilir bulantıların dedi...onun öyle oluyormuş...

X