2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım umarım dr güzelce çözer bu problemi bu arada sağlıklı olsunlar ama benimde içimden kız geçiyor takvimler yalan söylemiyorsa kız olacak heralde hayırlısı :KK1:
çin takviminde başka hangi takvimler var ki kızlarr :)
inşallah canım...
haber veririm size dua edin bana olur mu..

baktırdım sağlık ocağında doktor istedi normal çıktı tatlım

ohh çok şükür..
:nazar:

kızlar ben kahvaltı yapamıyorum yaaa:KK14::KK14: BU ARADA KIZLAR HAZIR SÜT YERİNE DİĞER SÜTLERDEN ALIN YOĞURDUDA KENDİNİZ YAPIN HAZIRLARI DÜŞÜK TEHLİKESİ YARATIYOMUŞ BİLGİNİZE. BEN SÜT DE İÇEMİYORUM NE OLCAK BÖYLE BİLMİYORUMM:KK14::KK14:

yaa demeyin öyle ben o açık sütleri içemiyorum hayatım boyunca içemedim ablamlar hep pastorize süt içtiler ikisininde iki tane canavarı var ayrıca pastorize edilmemiş süt peynir yemeyin diyolar bilmiyorum ya ben yarım yağlı süt içiyorum nolcak şimdi :KK43::KK43:

çin takviminde başka hangi takvimler var ki kızlarr :)
inşallah canım...
haber veririm size dua edin bana olur mu..

ohh çok şükür..
:nazar:

Canım ben çin rus bide ingilizce bi takvim vardı hepsindede kız çıktı burda kk da buldum :KK34:

yaa demeyin öyle ben o açık sütleri içemiyorum hayatım boyunca içemedim ablamlar hep pastorize süt içtiler ikisininde iki tane canavarı var ayrıca pastorize edilmemiş süt peynir yemeyin diyolar bilmiyorum ya ben yarım yağlı süt içiyorum nolcak şimdi :KK43::KK43:

valla tatlım ben öyle duydum keşke bende sizin gibi içebilsem ya :KK14: . Güvenilir bi yer yokmu ordan alsan tatlım

ya kızlar her şeyi dert ederseniz bu gebelik geçmez böyle.
bu zamana kadar yiyenler sanki evde yoğurt mu yapıyolar.
inekten çıkan pastörizesiz süt mü içtiler..
biraz rahatlık lütfen ya..

rus takvimide var cnm bende ikiside kız diyo inş doğrudur:KK9:

bende bakayım bi :)

selam kızlar merhabalar bende 5 hafatlık hamişim yeni öğrendim:KK49: .bişey sorabilirmiyim hamilelik tablosunu nasıl yaptınız ben yapamıyorum:KK50:

valla tatlım ben öyle duydum keşke bende sizin gibi içebilsem ya :KK14: . Güvenilir bi yer yokmu ordan alsan tatlım

Güvenilirliğinden değil kayınpederim yalvarıyor o bulur en iyisini yeterki sen iste diyorlar ama bana kokuyo o sütler ben her markanın sütünü yoğurdunu yiyemem mesela her peyniri ağzıma sürme o koku gelirse bana işte gıcığım biraz napalım artık dra gidince bi sorarım ödümde kopuyo bi yandan bişey olacak diye allahım korusun hepimizi :KK16:

selam kızlar merhabalar bende 5 hafatlık hamişim yeni öğrendim:KK49: .bişey sorabilirmiyim hamilelik tablosunu nasıl yaptınız ben yapamıyorum:KK50:

aynıyız tatlım bende 5 haftalık hamiim . profil düzenle de orda tahmini doğum tarihi var oraya bebişinin tahmini doğum tarihini yaz değişiklikleri kaydet de çıkıyo

Güvenilirliğinden değil kayınpederim yalvarıyor o bulur en iyisini yeterki sen iste diyorlar ama bana kokuyo o sütler ben her markanın sütünü yoğurdunu yiyemem mesela her peyniri ağzıma sürme o koku gelirse bana işte gıcığım biraz napalım artık dra gidince bi sorarım ödümde kopuyo bi yandan bişey olacak diye allahım korusun hepimizi :KK16:

hmm anladım tatlım. amin canımAllahım hepimizin meleklerini korusun.

ilk sat tarihini yazarak bebeğin doğum tarihini öğren.
sonra kontrol panelinden.
prolini süzenle kısmında kişisel bilgiler var.
orda da bebeğin doğum tarihi kısmı var.
gün ay yıl olarak yazarak yaparsan olacaktır :)

aynıyız tatlım bende 5 haftalık hamiim . profil düzenle de orda tahmini doğum tarihi var oraya bebişinin tahmini doğum tarihini yaz değişiklikleri kaydet de çıkıyo

öylemi tatlım aynıyız hadi bakalım hayırlısı olsun hepimize inşallah .baktım yapamadım hayatım ondan sordum sağol cvp verdiğin için:KK34:

aa doğum tarihlerimiz farlı ama tatlım bana doktorum 14 aralık tahmini doğum tarihi dedi

ewwet cnm farklı ama ben dokktora gitmedim önümüzdeki hafta gidicem benim kendi tahminim ben daha dün öğrendim kan testinde çıktı 5-6 hafta arası

X