- 29 Kasım 2008
- 232
- 1
- 38
son adet tarihin ne ?
sat 02/03/2012 bı de sen bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son adet tarihin ne ?
cumartesı keseyı gorecekler coğaldı desene :)) ben karnımdan baktırmak ıcın bekledım gecen hafta karnından gorunmez demıstı doktorum.
sat 02/03/2012 bı de sen bak
olsun bakalım :)))düzelttim şimdi son adet tarihim 3 mart oldu :))
2 mart aksamı artık 3 oluversın :))
selamlar herkeseee
bende de henüz bulantı yok, inş. olmaz die dua ediyorum. 5+5im ben, yarın doktor randevum heyecan basıo yavaş yavaşşşş
selamlar herkeseee
bende de henüz bulantı yok, inş. olmaz die dua ediyorum. 5+5im ben, yarın doktor randevum heyecan basıo yavaş yavaşşşş
evet :)
bende 6. haftanın içinde olayım istedim karından görünmesi için .
hayırlısı olsun bakalım
slm kızlar benim sat 11 mart 9 martta hcg 567 çıktı yarıb doktorla randevum var kese büyük ihtimal gözükmez ama yinede dayanamayıp randevu aldım sizin kese ne zaman gözüktü
yok tatlım kopyalamadım onları ben yazdım canımmm.sadece başlığa seni ekledim diğer yazılanların hepsi benim yazılarım tatlımmm.bu arada senin değerin bayağı iyiymişş.keseyi gördün mü senn.
canım dün keseyi gördüm çok şükür ama kalbini duyana kadar doktorda umutlu konuşmadı malüm ılkıde gitti ya kalbi atmadığı için bu sefer cok umut vermek istemedi bakalım bekliyorum 27 nisan kalp atışını dinlemeye gidicez o zaman kadar içim rahat değil...
canım 5haftada bendede bişi yoktu 6.haftada basladı hemde yogun olarak iştahımda kesildiselamlar herkeseee
vajinal yapmadı canım karından baktı görmeyince bu cumaya gelmemi söyledi.
doktor nevra diye bir site var orda hamilelik hesaplayıcı var son adet tarihini bide kaç günde 1 adet olduğunu yazıyorsunn o otomatik olarak doğum tarihini çıkarıyor.
ayyy bendede oluyor ilginç olan hem sağ hemde solda olması değilmi
bugün sabah zorla kahvaltı ettim geçen günlerde canım herşeyi çekerdi ama şimdi zorla yedim.daha yiyiyeli yarım saat olmadı sanki midem bulanıyor gibii ayyy bendedemi başladı mide bulantılarııı.ayyy çok mu yemek yedim acaba ondan mı midem bulanır gibi karma karışık bişey olduu.bide bende gerginlik var sizdede varmı hani şöyle yazayım offfffffff diyesim var 2 gündürr yere göğe sığamıyorum sanki.
slm kızlar benim sat 11 mart 9 martta hcg 567 çıktı yarıb doktorla randevum var kese büyük ihtimal gözükmez ama yinede dayanamayıp randevu aldım sizin kese ne zaman gözüktü
Merhaba eslem seninle değerlerimiz çokk yakın: ) benm de dün 575 ti değerim. dr yarın için radevu verdi. 1000 i geçmesi lazım dedi. minicik bir nokta göründe ama kese oluşmamış daha dedi.
Merhaba eslem seninle değerlerimiz çokk yakın: ) benm de dün 575 ti değerim. dr yarın için radevu verdi. 1000 i geçmesi lazım dedi. minicik bir nokta göründe ama kese oluşmamış daha dedi.
herkese merhaba
nasip olursa bende aralık annesi olucam benide aranıza alırmısınız
şu an 5+3 haftalık hamileyim