- 10 Nisan 2012
- 225
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi geceler..ben de geldim :) benim de son adet tarihim 5 marttı...7 nisanda kanda 2154 çıktı ve dün sabah 4.5 mm lik kesemizi gördük...15 gün sonra da inşallah miniğimi ve pıtıpıtısını duyacağız...
hem senın ovulasyon donemın 18 ınden sonraya denk gelıyor bence sen o zaman hamıle değildin.
canım hayırlı olsun.
sağlıkla kucağına al inşallah... :)
bişey sorucam keseyi karından mı gördünüz ?
normal adet tarihinden önce içilen ilaçlarda bi sorun olmuyomuş :)
evet karından gördük cumrtesi kan değerim 2154tü pazartesi karından gördük 4,5 mm idi minnak :)
oo güzel yaa sevindim.evet karından gördük cumrtesi kan değerim 2154tü pazartesi karından gördük 4,5 mm idi minnak :)
ya tamam düşünme bence bunları allahım korumustur onu sıkma sen canını üzülürsen o hisseder annesiii :))9
ya benım hcg dusuk mu kıslar ya kuruntu yaptım sımdı sat 2 mart 7 nısanda 916 cıktı (
bence değerin düşük değil,normal..benimki yüksek :S
ben 1 nisanda başlamıştım folbiole,içime doğmuş gibi ..doktor da günde 1 tane al tamam dedi
bende kullanıyodum uzun zamandır hala kullanıyorum.
onun yanında tiroidim var malesef onun için ilaç kullanıyorum.
birde 2 düşüğüm var o yüzden de coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı
bu kez sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah..alırız hepberaber inşallah...çok psikopat bi duyguymuş bu annelik,daha nokta kadar ama bu koruma içgüdüsü geldi yapıştı bile
ben 4 ay once basladım folısasıte D 3 ay kızamık asısı ıcın bekledım o surede hep ıctım 7 nısanda doktor karından keseyı goremeyız dedı hepınız gormusunuz canım sıkıldı cumartesı randevu ama seytan sıyo bas gıt ogleden sonra