merhaba güzel anneler.bugün doktora gittik bebişimide kesesinide gördüm Allahıma şükürler olsun haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicem. birde iğne verdi 3 günde 1 vurdurcam
gözün aydın inşallah kucağında da görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba güzel anneler.bugün doktora gittik bebişimide kesesinide gördüm Allahıma şükürler olsun haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicem. birde iğne verdi 3 günde 1 vurdurcam
gözün aydın cnm tebrik ederim. inş haftaya pıt pıtlarıda duyarsın. peki iğne ne için ?
bende sadece uyumak istiyorum atıştırmaktan bende hoşlanmıyorum ama eşim eve gelince resmen liste istiyor yemeyince kızıyor
8 ay böyle nasıl geçecek bilemiyorum
gözün aydın cnm tebrik ederim. inş haftaya pıt pıtlarıda duyarsın. peki iğne ne için ?
gözün aydın inşallah kucağında da görürsün
merhaba tatlı anneler biz geldiik bugün dr gittik çok şükür kalp atışlarını gördük bebişimin pıt pıt allahım ne büyük mutluluk bu allah herkese nasip etsin biraz aşağı yerleşmiş sıpamız düşük riskimiz var ama progesteron değerimiz çok iyiymiş yani bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş benim hesaplamama göre 6+5ti ultrasonda 6+1 çıktı dün başlamış kalbi atmaya kalp atımı başladıktan sonra bulantılar başlarmış zaten benimde hafiften bulanıyor dr 3mm dedi mercimeğime ultrasondaki crl ne oluyor orda 0.38cm yazıyor hala heyecanlıyım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
merhaba tatlı anneler biz geldiik bugün dr gittik çok şükür kalp atışlarını gördük bebişimin pıt pıt allahım ne büyük mutluluk bu allah herkese nasip etsin biraz aşağı yerleşmiş sıpamız düşük riskimiz var ama progesteron değerimiz çok iyiymiş yani bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş benim hesaplamama göre 6+5ti ultrasonda 6+1 çıktı dün başlamış kalbi atmaya kalp atımı başladıktan sonra bulantılar başlarmış zaten benimde hafiften bulanıyor dr 3mm dedi mercimeğime ultrasondaki crl ne oluyor orda 0.38cm yazıyor hala heyecanlıyım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
slm kızlar malesef aranızdan ayrılıyorum üzülerek gece kürtaj oldum ben bebeğim malesef canlandıktan hemen sonra ölmüş Ama hayırlısı böyleymiş Beta hcg 63e kadar düştü Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
kizlar siz suan neler kullaniyorsunuz? folic asit elevit vs? bebeleri kacinci haftanizda gördünüz?
slm kızlar malesef aranızdan ayrılıyorum üzülerek gece kürtaj oldum ben bebeğim malesef canlandıktan hemen sonra ölmüş Ama hayırlısı böyleymiş Beta hcg 63e kadar düştü Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
canım çok sevindim gözün aydın darısı bizlerin başına inş
gözün aydın yazanı çizeni boşver mercimeğin sağlıklı ve kalbi atıyor beslenir büyür annesi
Canım Allah sabır versin. Zor geçen bir hamilelikti ama keşke sonu güzel olsaydı. Bir dahaki sefer için kesinlikle kan pıhtılaşması için sana iğne öneren bir doktora git derim.
6+0 da gördük. Şu anda haftada 3 kere folbiol ve benexol b12, hergün elevit, balık yağı ve kalsiyum kullanıyorum ve hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
ben kendi doktorumdan şüphelenmeye başladım.Bana 4+6da gittiğimizde elevit vermişti.O dokundu.7+0 gittiğimizde elevit değişti solgar folik asit verdi.
kahve ve çaya kısıtlama sigaraya komple yasak geldi ama onun harici birşey demedi.dün sucukluyumurta doktorun söylediklerini yazmış inanılmaz güzel yönlendirmeler vardı.
bu doktor milletini anlamak mümkün değil
yoğurdu kendim mayalıyorum köyden süt getirtip o şekilde içim daha rahat oluyo
gözün aydın darısı kalp atışlarını duymayamerhaba güzel anneler.bugün doktora gittik bebişimide kesesinide gördüm Allahıma şükürler olsun haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicem. birde iğne verdi 3 günde 1 vurdurcam
gözün aydın darısı kalp atışlarını duymaya
gözün aydın ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzel atıyordur şimdi