2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba tatlı anneler biz geldiik bugün dr gittik çok şükür kalp atışlarını gördük bebişimin pıt pıt allahım ne büyük mutluluk bu allah herkese nasip etsin biraz aşağı yerleşmiş sıpamız düşük riskimiz var ama progesteron değerimiz çok iyiymiş yani bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş benim hesaplamama göre 6+5ti ultrasonda 6+1 çıktı dün başlamış kalbi atmaya kalp atımı başladıktan sonra bulantılar başlarmış zaten benimde hafiften bulanıyor dr 3mm dedi mercimeğime ultrasondaki crl ne oluyor orda 0.38cm yazıyor hala heyecanlıyım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu :nazar::nazar::nazar: :KK52::KK52::KK52:

gözün aydın cnm tebrik ederim. inş haftaya pıt pıtlarıda duyarsın. peki iğne ne için ?

bebeğin beslenmesi ve düşük olmaması için tatlım. çünkü bana dokotr hamile kalırsan bebek beslenemeye bilir demişti rahim damarlarım çok inceymiş. saol canım amin inş

bende sadece uyumak istiyorum:KK14: atıştırmaktan bende hoşlanmıyorum ama eşim eve gelince resmen liste istiyor yemeyince kızıyor:KK14::KK14::KK14:
8 ay böyle nasıl geçecek bilemiyorum

o kadar sürmez kız iştahın açılır ilk aylarda olabiliyo su gibin geçecek inşallah kucağımıza alıcaz bebişlerimizi:KK49:

gözün aydın cnm tebrik ederim. inş haftaya pıt pıtlarıda duyarsın. peki iğne ne için ?

bende merak ettim :26:

merhaba tatlı anneler biz geldiik bugün dr gittik çok şükür kalp atışlarını gördük bebişimin pıt pıt allahım ne büyük mutluluk bu allah herkese nasip etsin biraz aşağı yerleşmiş sıpamız düşük riskimiz var ama progesteron değerimiz çok iyiymiş yani bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş benim hesaplamama göre 6+5ti ultrasonda 6+1 çıktı dün başlamış kalbi atmaya kalp atımı başladıktan sonra bulantılar başlarmış zaten benimde hafiften bulanıyor dr 3mm dedi mercimeğime ultrasondaki crl ne oluyor orda 0.38cm yazıyor hala heyecanlıyım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu :nazar::nazar::nazar: :KK52::KK52::KK52:

canım çok sevindim gözün aydın darısı bizlerin başına inş

gözün aydın :nazar::nazar::nazar: yazanı çizeni boşver mercimeğin sağlıklı ve kalbi atıyor:KK49: beslenir büyür annesi:KK56::KK56::KK56:

slm kızlar malesef aranızdan ayrılıyorum üzülerek gece kürtaj oldum ben bebeğim malesef canlandıktan hemen sonra ölmüş :KK43::KK43: Ama hayırlısı böyleymiş Beta hcg 63e kadar düştü Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Canım Allah sabır versin. Zor geçen bir hamilelikti ama keşke sonu güzel olsaydı. Bir dahaki sefer için kesinlikle kan pıhtılaşması için sana iğne öneren bir doktora git derim.
kizlar siz suan neler kullaniyorsunuz? folic asit elevit vs? bebeleri kacinci haftanizda gördünüz?

6+0 da gördük. Şu anda haftada 3 kere folbiol ve benexol b12, hergün elevit, balık yağı ve kalsiyum kullanıyorum ve hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.

slm kızlar malesef aranızdan ayrılıyorum üzülerek gece kürtaj oldum ben bebeğim malesef canlandıktan hemen sonra ölmüş :KK43::KK43: Ama hayırlısı böyleymiş Beta hcg 63e kadar düştü Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

canım şok oldum çok üzüldüm ne diyeceğimi inan bilemiyorum çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanıp sağlıklı hamilelikler geçirirsin öpüyorum çok

canım çok sevindim gözün aydın darısı bizlerin başına inş

inşallah canım en kısa zamanda duyarsınız allahın izniyle :KK16:

gözün aydın :nazar::nazar::nazar: yazanı çizeni boşver mercimeğin sağlıklı ve kalbi atıyor:KK49: beslenir büyür annesi:KK56::KK56::KK56:

sağol canım benim aynen öyle kalbi atıyor ya inşallahda böyle devam eder sağlıkla alalım şunları kucağımıza başka bişey istemiyorum valla :KK9::KK9:

obsesif cnm çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun ne desem boş . inş en kısa süreden yeniden hamile kalır ve sağlıklı bibebek olur tatlım

Canım Allah sabır versin. Zor geçen bir hamilelikti ama keşke sonu güzel olsaydı. Bir dahaki sefer için kesinlikle kan pıhtılaşması için sana iğne öneren bir doktora git derim.

6+0 da gördük. Şu anda haftada 3 kere folbiol ve benexol b12, hergün elevit, balık yağı ve kalsiyum kullanıyorum ve hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.

ben kendi doktorumdan şüphelenmeye başladım.Bana 4+6da gittiğimizde elevit vermişti.O dokundu.7+0 gittiğimizde elevit değişti solgar folik asit verdi.
kahve ve çaya kısıtlama sigaraya komple yasak geldi ama onun harici birşey demedi.dün sucukluyumurta doktorun söylediklerini yazmış inanılmaz güzel yönlendirmeler vardı.
bu doktor milletini anlamak mümkün değil:KK50::KK50::KK50:

canım yaa çok üzüldüm inan :KK43: nasıl fark ettiniz ya mayısa gidecektin?Allah senin de yardımcın olsun.sabır arkadaşım hayırlısıyla olur inşallah.

ben kendi doktorumdan şüphelenmeye başladım.Bana 4+6da gittiğimizde elevit vermişti.O dokundu.7+0 gittiğimizde elevit değişti solgar folik asit verdi.
kahve ve çaya kısıtlama sigaraya komple yasak geldi ama onun harici birşey demedi.dün sucukluyumurta doktorun söylediklerini yazmış inanılmaz güzel yönlendirmeler vardı.
bu doktor milletini anlamak mümkün değil:KK50::KK50::KK50:

canım benim devlette gittiğim ilk doktor bana elevit vermişti şimdi gittiğim uzman dr bana eleviti hemen bıraktırdı dünya sağlık örgütü eleviti 3. aydan itibaren kullanılmalıdır dermiş şu anda kullanımı sana boşuna ağırlık yapar dedi folidoce kullanıyorum günde 1 kere hiç bir etkisinide görmedim zaten araştırmışsındır en çok kullanılan ilaçlardan verdim dedi harika bir kadın şansım güldü sonunda kabızlığım var dedim ona ilaç yazabilirim ama şimdilik doğal yöntemler deneyelim dedi 5 kayısı ye sabahları üzerinede bolca ılık su iç dedi yolculuk tavsiye etmiyorum dedi ancak uçakla gidebilirsin dedi ilişki içinde yasak demiyorum ama kanama olabilir korkarsınız boşuna gerilmeyin dedi işte böyle :KK34:

merhaba güzel anneler.bugün doktora gittik bebişimide kesesinide gördüm Allahıma şükürler olsun haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicem. birde iğne verdi 3 günde 1 vurdurcam
gözün aydın darısı kalp atışlarını duymaya:nazar::nazar::nazar:

gözün aydın ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzel atıyordur şimdi :nazar::nazar::nazar:

$IMG_20120426_141453.jpg $IMG_20120426_141502.jpg

İşte buda resmimiz maşallah diyin teyzeleri :nazar::nazar::KK52:

ters olmuş ama idare edelim artık :))

Son düzenleme:
X