- 14 Şubat 2012
- 1.468
- 1
kizlar siz suan neler kullaniyorsunuz? folic asit elevit vs? bebeleri kacinci haftanizda gördünüz?
ben hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren folic plus kullanıyorum canım günde 3 tane
bebişimi de 6+4 de gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar siz suan neler kullaniyorsunuz? folic asit elevit vs? bebeleri kacinci haftanizda gördünüz?
ben hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren folic plus kullanıyorum canım günde 3 tane
bebişimi de 6+4 de gördüm
değerin 2 katına çıksa bile canım 5 haftalık olmuyor ben 2 nisanda baktırdım 371.26 çıktı 4 haftalık dedi bu değere göre
üctane mi? doktormu söyledi üc tane diye? bana sadece bitane dedi. üc tane dahami iyi acaba. ilk bebisimde elevit kullandim hep folik asit hic kullanmadim ben
evt canım 3 tane sen folbiol mi kullanıorsun o 1 tane alınıyo çünkü benim 2. hamileliğim öncekinde de kullandım aynı şekilde
Kızlar ben öğrendigmde 3 haftalıktı,bhcg 1491 dii..ve dr 15-20 gün snr gell.hem keseyi görürüz hem kalp atıslarını dinleriz dedii..
herkesii değeri aynı olmayabilirr..
vücudun salgıladıgı proegsteron bhcg prolaktin farklı olabilir...
önemli olan atıyorum
50-1000 arası 2 haftalık
500-10000 arası 3 haftalık
bu degerlerin içinde olmak.100 fazla 100 eksik daha ileri günde oldugumuzu göstermez
evt canım 3 tane sen folbiol mi kullanıorsun o 1 tane alınıyo çünkü benim 2. hamileliğim öncekinde de kullandım aynı şekilde
ben folic plus kullanıyorum şuan ama dr folibole gecebilirisn istersen dedi o 0.5 dha fazlaymış ama mide bulantısı yapabilir miş biranda alındıgı için ben suan folic plusla 3 defa alıyorum
ben 4.5 mg alıyorum 1.5 1.5 1.5 olarak 3 ögünbenimkinin üzerinde acidum folicum yaziyor 5 mg
ben folic plus kullanıyorum şuan ama dr folibole gecebilirisn istersen dedi o 0.5 dha fazlaymış ama mide bulantısı yapabilir miş biranda alındıgı için ben suan folic plusla 3 defa alıyorum
değerleri atıyorum dedim yaa..ben öğrendiğimde 4 haftalıktı ve 18 gün sonra gittiğimde hem bebeği hem kalp atışlarını duydum canım senin dediğine göre olsaydı ben 2 haftalık oluyordum doktora gittiğimde sadece kese görünürdü canım
biliyorum tatlım bende degiştirmek istemiyorum ondan dolayı dr öyle diyince sadece danışayım dedim millet ne kullanıyor diye
canım ben internetten baktım folbiol sadece folik asit içeriyormuş
folic plus ise folik asit+kalsiyum+vitamin d içeriyormuş
sen değerini ne zaman öğrendin canımdeğerleri atıyorum dedim yaa..
bende bilmiorum değerleri farzı misal attım:)
o aralıkları bilmioyorum:)
evet canım bencede birden alınması iyi olmayabilir hem yanında kalsiyum ve vitamin d de alıyoruz daha iyi demibiliyorum tatlım bende degiştirmek istemiyorum ondan dolayı dr öyle diyince sadece danışayım dedim millet ne kullanıyor diye
bu daha iyi demekki hemde bir anda alınması bence iyi degil böyle bölünmesi daha iyi
bencede daha mantıklı zaten çok süt içemiyorum bari calsiyum alayım:)))evet canım bencede birden alınması iyi olmayabilir hem yanında kalsiyum ve vitamin d de alıyoruz daha iyi demi
bencede daha mantıklı zaten çok süt içemiyorum bari calsiyum alayım:)))
yoğurt peynir yiyebiliyomusun ben kahvaltıdan önce içmeye çalışıyorum zorla hiç sevmem sütü
peynir çok yerim yogurtta hazır yogurt ondan saymıyorum yararını sütte 2 günde bire düştü ama kay marka keçi sütü varya onu içiyorum degerleri daha yüksek diye
peynir çok yerim yogurtta hazır yogurt ondan saymıyorum yararını sütte 2 günde bire düştü ama kay marka keçi sütü varya onu içiyorum degerleri daha yüksek diye