- 10 Nisan 2012
- 225
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz geldikkkkkkkkkkkkkk
çok şükür miniğimizi de gördük kalbini de...sırayla hepimiz yaşıcaz inşallahhhhhhhh
selam kızlarr...
mide son bikaç gündür çok kötü.
gece sabahları özellikle...
çabucak biter inşallah...
güzel haberler var mı bakalım..
bebeği kalp atışları duyan var mı :)
çin takvimi kız diyor bana :)))
bende de şimdilik bi belirti yok.bi yandan mide bulantısı falan olmadığı için seviniyorum.bi yandan da niye olmuyo acaba bi problemmi var diye düşünüyorum.hayırlısı bakalım.haftalar hayırlısıyla geçsin bebişlerimiz elbet kendini belli eder..
kuzum ya sende bendensin.bana doktor boş gebelik olabilir dedi.moralimi çok bozdu.korkuyorum çokkk.ben cuma tekrar gidicem ona göre karar vericez.Allah ım inşallah bebeğimiz bize süpriz yapar.inşallah.senin kese kaç mm bebek ya da yolk saç kesesi var mı?
Elendilcim kese 19 mm sadece yolk sac gözüktü.
yemek yiyelim bizzzzz hoşçakalınn
kızlar dr den geldik bizde bugun cok şükür
kızlar bebişimi gördük 7.6mm zatalileri 6+5günlük muhtemel dogum tarihi 12-12-12pıtpıtları duymadık dr miz onay vermedi hühüeşim görmüş kalbini pıtır pıtır atıyomus(ben o sırada nefesimi tutmakla meşguldum)gayet ii dedi20gün sonra gelişimine bakmak için çagırdı mide bulantımı şiddetlendiren şey kullandıgım vitamin ilaçındanmıs onun yan etkileri varmıs bide diş eti cekilmem vardı ama bu ara baya siddtlerndi onun için gargara verdi migren için basit agrıkesici verdi vitamin ilacımı 2de bir alabilirsin bol sebze meyva ye dedi.BİTTİ
ne hoş bir doğum tarihi
Kızlar selam iyisinizdir umarım,bişey aklıma takıldı dr randevularınız kaç günde bir oluyor
kızlar dr den geldik bizde bugun cok şükür
kızlar bebişimi gördük 7.6mm zatalileri 6+5günlük muhtemel dogum tarihi 12-12-12pıtpıtları duymadık dr miz onay vermedi hühüeşim görmüş kalbini pıtır pıtır atıyomus(ben o sırada nefesimi tutmakla meşguldum)gayet ii dedi20gün sonra gelişimine bakmak için çagırdı mide bulantımı şiddetlendiren şey kullandıgım vitamin ilaçındanmıs onun yan etkileri varmıs bide diş eti cekilmem vardı ama bu ara baya siddtlerndi onun için gargara verdi migren için basit agrıkesici verdi vitamin ilacımı 2de bir alabilirsin bol sebze meyva ye dedi.BİTTİ
gözün aydın canım, darısı diğer pıtpıt bekleyenlere
Kızlar selam iyisinizdir umarım,bişey aklıma takıldı dr randevularınız kaç günde bir oluyor
eger bi aksilik olmazsa inşaallah sezaryenle o tarihe getirecegiz 06-12 de benim dogm tarihim satıma göre de bu tarih te ama usg sonucunda farklı cıktı
amin canım ama benim dr pıtpıtları4aylık olana kadar dinletmiycekmiş tehlikeliymiş önermiomus
benimki20 günde bir cagırıyo canım
İlk seferinde kalp atışı için 1 hafta sonra gel demişti, sonra da 15 gün sonraya verdi randevu. Sanırım 15 günde bir devam ederiz, çok açmaz arayı.
hııı anladım kızlar,benimkide ikinci kontrole 20 gün sonra çağırdı 7mayısta tekrar gidicez...
benim karnımda çok şişkinlikler olmaya başladı yemekler beni rahatsız edityor artık isizde durum ne:26: