Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım aramıza
bende de oluyo ben sordum dr me kalp atıslarını hissedebilirmiyim dedim bazen kasıklarımda hafif segirmeler oluyo dedim doktorumda güldü bana şimdi hissedemezsin o duydugun rahim kasılmalarındır kasık agrıların basladımı dedi bende baslamadıgıını söledim bişi olursa numaram var arasın dedi
selam annişlerr ve minik fasulyeleri
evet segirme gibioluyor bugün başladı bende bugün perde astım yoksa birşeymi oldu dedim korktum tek degilmişim oh be:) en iyisi bende bir özel dr belirleyeyim artık hasanedeki dr yu begenmedim kalp atışlarını duydun mu sen doktorla
hoşgeldin canım
yok nerdeeeeeeeeee benm doktor biraz pimpiriklizaralıymıs onu dinletmesi için dopler lazımmıs oda tehlikeli olabilirmiş 4.aya kadar önermiyomussssiz dinledinzmi? ama eşim kalbinn attıgını görmüş
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
kızlar şimdi tıp hani son adet tarihimizi baz alıp doğum tarihini hesaplıyor ya,,
mesela ben ne zaman hangi tarihte hamile kaldığımı biliyorum,o tarihten itibarenmi saymalıyım..bu konu aklıma çok takılıyor
mesela benim sat ım 28 şubat ama hamile kaldığım tarih 14 mart..ne diyorsunuz
aleyküm selam hosgeldinz
yok nerdeeeeeeeeee benm doktor biraz pimpiriklizaralıymıs onu dinletmesi için dopler lazımmıs oda tehlikeli olabilirmiş 4.aya kadar önermiyomussssiz dinledinzmi? ama eşim kalbinn attıgını görmüş
benim gittiğim doktorda dinletmedi ama ben ekranda gördüm canım kalbinin attığını bebişimize zarar vermesin de dinlemesek de olur
kızlar şimdi tıp hani son adet tarihimizi baz alıp doğum tarihini hesaplıyor ya,,
mesela ben ne zaman hangi tarihte hamile kaldığımı biliyorum,o tarihten itibarenmi saymalıyım..bu konu aklıma çok takılıyor
pimpirikli olması güzel bence dr keseyi gördün fotosunu verdi yolladı nerdee daha duyamadık birşey dr gidecegim mahalle baskısından gidemiyorum ultrasyona girme zararlı diye diye millet sinir ettiler vallahi
ay evet bizimkini eşim görmüş kalbinn pıtpıtını ben o sırada nefesimi tutmakla mesguldum göremedim
valla en mantıklısı usg ölçümü tarihini kullanmak
satı saymalısın bence dr lar da genelde satla usg ölüçümünü karşılaştırıyor. bende hamile kaldığım tarihi biliyorum ama sat tan itibaren hamile sayılıyoruz.
istediğin şekilde hesapla canım zaten 12 haftadan sonra bebeğin tam kaç haftalık olduğunu doktorun söylüyor sana canım
benim 2.gebeligim canım catlamam ben ona zarar verecekse catlamayı tercih ederimhoşbulduk doktorunuz gerçekten pimpirikliymiş 4.aya kadar kalp atışını duymadan durmazsınız sanırım moral bozmak gibi olmasında insan çatlar yahu meraktan
valla fotoyu elime verip direkt yollamadı ben onun basınn etini yedim eşim oglum ben gitmiştik ya bence kimseyi kulak asma sölemede usg giriyorum die saglıkla kucagımıza alırız inşaallahpimpirikli olması güzel bence dr keseyi gördün fotosunu verdi yolladı nerdee daha duyamadık birşey dr gidecegim mahalle baskısından gidemiyorum ultrasyona girme zararlı diye diye millet sinir ettiler vallahi
usg evet bidahaki gidişimde sorucam
hıııı anladım...ikinci dr randevumda hep bunları sorucam işte
ama dr satı sorup öyle söylemiyormu,