- 27 Temmuz 2011
- 3.454
- 5
sıra geldi bizim doğum hikayemize
6 yıl sonra gelen mucizeme şükürler olsun kavuştum.
3 ağustos belirlenen doğum tarihimiz doktorun isterseniz bir gün önce alalım demesiyle 2 ağustosa alındı.günler geçmek bilmiyodu sanki.oğlumla son gecemizdi artık öyle alışmıştım ki içimdeki hareketlerine boşlukta kalıcaktım...o gece uyuyamadık heyecandan.sabahı zor ettik.sabah 8 30 gibi hastanenin yolunu tuttuk tabiki son fotoğraflar çekildi.yatışım yapıldı.üstüme önlüğüm giydirildi damar yolum açılıp serum takıldı.epidural mi genelmi diye kafamda çok soru işaretleri vardı.ama mucizemin doğum anını görmeyi okadar çok istiyordum ki.cesaretimi topladım ve ben epidural istiyorum dedim.sıra geldi ameliyathaneye inmeye.odadakilerle vedalaştım.eşim geldi benimle kapıya kadar onu almadılar doğuma halbuki ne çok istemiştik.eşim anlımdan öptü ve gözyaşlarıyla birlikte girdim ameliyathaneye.evet itiraf ediyorum hiç sevimli bir yer değil.ama sonunda oğlumu görmek vardı.epiduralim takıldı ayaklarım uyuşmaya başladı pek can yakıcı değil o iğne.sonrasında ayaklarımı hissdemiyordum.içim daraldı sanki neredeyse beni uyutun dicektim.doktorum geldi hoşbeş konuştuk gülüştük.ve perdeyi kapattılar önüme başlıyoruz dediler çok geçmeden sarsıntılarla oğlum geldi dünyaya.allahım nasıl bir güzellik o.ağlamaya başladım gözyaşlarım akmadı içime sel oldu...oğlummm dedim hoşgeldin mucizem.hoşgeldin dedim.temizleyip muayene ettiler.doğum anında su yutmuş oğlum onu temizlediler.sonra beklediğim an geldi.yanıma verdiler oğlumu öptüm kokladım.sıcak sımsıcacık pamuk gibiydi.onu götürdüler babasına.beni dikmeye devam ettiler.o an dedimki benide bir an önce çıkarın doyamadım oğluma.çok sürmeden benide aldılar odaya gittim sonra oğlum geldi.artık yanımdaydı şükürler olsun rabbime.ogünün akşamı ayağı kaldırdılar o acı tarifsizdi çok canım acıdı ayağı kalkmak ne zormuş meğer.2 gün kaldık hastanede ve ben oğluma bakmaktan uyuyamıyordum.ilk emzirişimde eşimin gözleri doldu ağlaştık.okadar acı ameliyat acısı herşeye değersin canım oğlum...rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın
bizi ağlatmaya kararlısınız anlaşılan kızlar vallahi dayanamadım duygusal hallerdeyim sanki kendim yaşadım bunları.allah hepsinin güzel günlerini göstersin.ay ne sulu gözlü oldum .gözün aydın canım iyi günlerde büyütün hepiniz kızlarrrrrrrrrr