Sizede geçmiş olsun cok demekki sonradan cikiyor bizde hemen patlak verdi klima carpti diye düşünüyorum sen arabada acıyor musun yolculukta sorcaktim onceden unutuyordum
Rudi bizim 3saate varmiyordu atesin yükselmesi dolven calpol dönüşümlü veriyoduk 20 dk da birde ilik dus esim hic banyodan cikamadi gibi bisey sırayla yapiyodu suprax veriyorum ant. Olarak
Isilik olmasınlar diye yatiyoz kalkiyoz dusa çok iyi terliyorlar saclarida varya sadece boydan yaptiriyorum karisan cok old. Icin sac konusunda canimi sikiyorlar kizda gozluk kullaniyorya mecburen topluyorum taratmiyor agliyor hele babasi evdeyken acayip yuz buluyor hiç bişey yapmama izin yok baba diye ağlama ya başlıyorlar esimde birak kalsin ben pasif kaliyorum.
Tecrubeli anneler merhaba,
Benim ikizlerim 14 aylik.oglum gece iki saatte bir 90 cc mama iciyor.yetmiyor daha fazla istiyor ama vermiyorum.nasil vazgecirebilirim mamadan? Sulu verdim olmadi,Su verdim kanmadi.artik kesmem lazim biliyorum ama icmeden uykuya dalamiyor.siz nasil biraktiniz gece beslenmesini? Neler yaptiniz ve kac aylik biraktirdiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birakmadilar benimkiler vallahi biz inek sutu iciyoruz tamam artik icmezler diyorum hop 2 hafta gecmeden tekrar istiyorlar acliktan degil aliskanlik üstüne bal koy diyorlar gece gece koymadigim zaman koymamisin yemek bile yeseler sut icerler üstüne
Birakmadilar benimkiler vallahi biz inek sutu iciyoruz tamam artik icmezler diyorum hop 2 hafta gecmeden tekrar istiyorlar acliktan degil aliskanlik üstüne bal koy diyorlar gece gece koymadigim zaman koymamisin yemek bile yeseler sut icerler üstüne
Sut vericem ama gaz yapar hepten uyumaz diye korkuyorum.bal sutun gazini alir mi acaba ? Kizim yasina girmeden birakti gece beslenmesini,uyansa da birsey icmiyor.ama oglum hala dogdugu zamanki gibi gece 3 4 biberon iciyor.
Ya bir de bu iki yas sendromunu nasil atlattiniz.yalniz rahat bakabilmek istiyorum ama endiselerim bitmiyor.
Her yaş ayrı sorunlarla geliyor.geçmiş sayfalara göz at uzman yayınlar makaleler nazen görmeZden gelerek öyle böyle feçiyor zaman[emoji6][emoji6]
Gece uykuya dalarken 1kez 180cc süt ver kalkmaları ve biberon sayısı azalır sanki
Her yaş ayrı sorunlarla geliyor.geçmiş sayfalara göz at uzman yayınlar makaleler nazen görmeZden gelerek öyle böyle feçiyor zaman[emoji6][emoji6]
Gece uykuya dalarken 1kez 180cc süt ver kalkmaları ve biberon sayısı azalır sanki
Kizima muhallebi yediriyorum gece kalkmadigi icin.ogluma 200 cc irmikli mama iciriyorum tok tutsun diye,bana misin demiyor.ayni saatlerde kurulmus gibi uyaniyor.kiramiyorum bu aliskanligini.kopek disleri cikacak dedi doktor,sikintisiz ciksa Su dialer.
Alışmış kalkmaya .mesela benim oğlan her sbh kurulmus saat gibi dakikasında kalkar.bunu ise nasıl aştığıma gelince o uyanmadan 30dak falan önce kalkıp odasının kapısını çekip üzerini battaniyesi şle kapatıyorm böylece daha geç uyanmaya başladı sonra da alıştı yeni düzene.aksi durumda aylardır 05:45de ayaktaydım