ikiz anneleri nerelerdesiniz????bebişler yoruyor değil mi?? bizimde gaz sancılarımız başladı..yavrularım sadece kıvranıyodu...Pazartesi dr.a gittik..dr. normal dedi..bebişlerimiz erken olduğu için diğer haftasında doğan bebeklere göre daha çok yaşarmış gaz sancılarını..ve mama almak zorunda oldukları için gaz sancısı daha da artabilirmiş..dr.SAB Simplex diye gaz ilacı verdi..kullanımın bi sakıncası yok dedi...kullanıyoruz..sanki biraz işe yaradı...kıvranmalarımız azaldı...sizin bebişlerde de oluyor mu..ayrıca mama olarak istersen bebelac AC veya aptamil conformil kullanabilirsin dedi...
hemde nasıl yoruyorlar gün geçtikce daha az uyuyorlar, gaz sancılarımız Allah a şükür azaldı. simplex kullandım bende ara ara yine veriyorum. aptamil comformil , aptamil 1 , bebelac 1 kullandım bu güne kadar bebeklerim en az 3 gün kaka yapamıyorlar, sanırım mamayla beslendikleri için. 4-5 günde bir kez yapıyorlar.
bencede kakalarını düzenli yapamamaları kesinlikle mamadan...ben gün içinde 1 kere kaka yapmazsa zeytinyağı veriyorum..1 enjektörün içine koydum zeytinyağını..bir iki damla veriyorum...bilmem denedin mi zeytinyağı vermeyi..çok zordur onlar için 3-4 günde bir yapmaları..
Çözümün müthiş. fakat ilk gittiğimiz dr bize mama ile birlikte biberonun içine 2-3 damla zeytin yağı koymamızı söyledi.sen direkt veriyormussun.zararıolur mu bilemem.
ikinci gittiğimiz dr ise 3 aydan önce zeytinyagını önermiyorum dedi. sindiremezler rahatsız olurlar dedi.
ben de 3 gün yapamadıklarında ancak öyle veriyorum 2-3 damla kadar.
herkes 3 ayları dolunca rahatlarsın diyor bakalım bizi daha neler bekliyor.
sanırım seninkiler anne sütü de aldıkları için daha rahat yapıyorlar. mama kabız yapıyor..
valla biz zeytinyağını hersabah verdik gibi birşey organik yani yağ bi zararı olmaz zeytinyağı mucize benimkiler de şuan gece başladılar kaka yapmaya anlamadım gitti bazen günde 2 kez yaptıkları oluyor bazen 2 günde bir sanırım biz gazlı günleri geride bıraktık çok şükür neydi öle yaa kriz geçiriyorlardı valla....
çok zor bi durum..onlar içinde bizim içinde başetmesi çok zor...kuzularım nasıl gaz sancısı çekiyorlar...bu gece zor uyudular yine..daha yeni yemek yiyorum...zeytinyağını evet direkt veriyodum.annemler falan öle yaparlarmış...senden önce bende duydum asitli olduğu için mamaya karıştırmak daha uygunmuş....bundan sonra verirsem mamaya karıştıracağım...senin sütün kesildi mi???Çözümün müthiş. fakat ilk gittiğimiz dr bize mama ile birlikte biberonun içine 2-3 damla zeytin yağı koymamızı söyledi.sen direkt veriyormussun.zararıolur mu bilemem.
ikinci gittiğimiz dr ise 3 aydan önce zeytinyagını önermiyorum dedi. sindiremezler rahatsız olurlar dedi.
ben de 3 gün yapamadıklarında ancak öyle veriyorum 2-3 damla kadar.
herkes 3 ayları dolunca rahatlarsın diyor bakalım bizi daha neler bekliyor.
sanırım seninkiler anne sütü de aldıkları için daha rahat yapıyorlar. mama kabız yapıyor..
canım ya sen başka neler yaptın gaz için..çok zor...gazları var diye kıvranmaktan mamalarını da içemiyorlar...valla biz zeytinyağını hersabah verdik gibi birşey organik yani yağ bi zararı olmaz zeytinyağı mucize benimkiler de şuan gece başladılar kaka yapmaya anlamadım gitti bazen günde 2 kez yaptıkları oluyor bazen 2 günde bir sanırım biz gazlı günleri geride bıraktık çok şükür neydi öle yaa kriz geçiriyorlardı valla....
ikiz anneleri nerelerdesiniz????bebişler yoruyor değil mi?? bizimde gaz sancılarımız başladı..yavrularım sadece kıvranıyodu...Pazartesi dr.a gittik..dr. normal dedi..bebişlerimiz erken olduğu için diğer haftasında doğan bebeklere göre daha çok yaşarmış gaz sancılarını..ve mama almak zorunda oldukları için gaz sancısı daha da artabilirmiş..dr.SAB Simplex diye gaz ilacı verdi..kullanımın bi sakıncası yok dedi...kullanıyoruz..sanki biraz işe yaradı...kıvranmalarımız azaldı...sizin bebişlerde de oluyor mu..ayrıca mama olarak istersen bebelac AC veya aptamil conformil kullanabilirsin dedi...
merhaba kızlar bizde 6 aylık olduk yavaş yavaş yüzüstüne geçişlerimiz başladı emekleme daha yok cok kalamıyolar yüzüstü devamlı ilgi devamlı ilgi odadan cıksam ağlıyolar sizinkilerde böle mi? uyku sorunumuz var bir bebeğim uykuyu cok sevmiyo diğer bebeğim ses cıkmadığı sürece uyure tabi bende de uykusuz geceler cooook sizin uykularınız nasıl?
Aaa merabalar mügebuca yaşıyormusun sen ya:) nasıl dağılmışık öyle neysee ooo büyümüşler. Neolmus canım bizde 9aylık olduk hala emekleme yok sürünme var:)
Odalarının mümkün oldugunca ayrı tut yani. Gündüzleride çokta uyutmaki gece uyusunlar. Dilimi ısıırayım biz çok iyiyiz:=) galiba yalnız basıma tek bakmaktan her bi düzeni oturttum cocuklarımda ona göre yapıyolar işte:)
He buarada gerekli bilgileri senden alayım arkadasımda tabloya ekleyecegım ona göre.
Kaç haftalık doğdular?
Doğum tarihleri nedir?
Cinsiyetleri?
Yaşın?
maşallah çok iyi canım inşallah bizimkilerde gün aşırı yaparda rahatlarlar.
ek gıdalara başladınız mı ben sadece mama verdiğim için sanırım 4.ay da başlayacağız..
çok zor bi durum..onlar içinde bizim içinde başetmesi çok zor...kuzularım nasıl gaz sancısı çekiyorlar...bu gece zor uyudular yine..daha yeni yemek yiyorum...zeytinyağını evet direkt veriyodum.annemler falan öle yaparlarmış...senden önce bende duydum asitli olduğu için mamaya karıştırmak daha uygunmuş....bundan sonra verirsem mamaya karıştıracağım...senin sütün kesildi mi???
canım ya sen başka neler yaptın gaz için..çok zor...gazları var diye kıvranmaktan mamalarını da içemiyorlar...
Mrh ikiz anneleri biz hastanedeyiz virüs kapmış çocuklar bronsit olmuşlar 5 gündür hastanede yatıyoruz bakalım nasıl olacak
kızlar burun tıkanıklığıiçin ne kullanıyorsunuz.
Mrh ikiz anneleri biz hastanedeyiz virüs kapmış çocuklar bronsit olmuşlar 5 gündür hastanede yatıyoruz bakalım nasıl olacak
geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...Mrh ikiz anneleri biz hastanedeyiz virüs kapmış çocuklar bronsit olmuşlar 5 gündür hastanede yatıyoruz bakalım nasıl olacak
bende gifrer diye deniz suyu damlatıp,ağızla çekilen bir pompa kullanıyorum...kızlar burun tıkanıklığıiçin ne kullanıyorsunuz.
ilaybrs devamlı zeytinyağı vermekten başka yani colinox diye bi ilaç aldırdılar ilk baş kullandım sonra vazgeçtim çünkü bebeklerim sizlerin bebeklerindan daha küçük doğdukları için direk fitille rahatlattık başka çaremiz kalmadı doktorlarda fitil veriyordu iyi bişey değil ama küvezdede kullanıyorlarmış hep yoksa okadar problemli bebeklerle nasıl başa çıkılırki oğlumun poposu delik deşikti sadece fitil vermekten size göre ben çok daha zor geçirdim diyebilirim...amma geçti çok şükürrrrrr ALLAH ıma
bende geçeceğine inanıyorum..sabırla bekliyorum...biz bugün rop muayenemizi olduk üniversitede meral hanıma...çok şükür iyi çıktı...doruktaki murat beye gitmeye gerek var mı???ve ayrıca pedagoga gitmenin faydası olmuştur..bizede öneriyo musun???bizde gidelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?