ilaybars,sağol cnm,bebeğimin hastalığı fazla ilerlememiş çok şükür,burun açıcı sprey ile peditus verdi..birde antibiyotik yazdı..ateşi çıkarsa düşürüp verelim diye...doktorda öyle söyledi,fazlasını çıkartıyormuş..günde bi çay kaşığı zeytinyağı ver ,gaz için..bebeklerin karnı çok sert dedi..ayy cnm sende mi tek bakıyorsun,Allah sana da kolaylık versin,ev işlerini filan nasıl hallediyorsun..yemeğini kim yapıyor,bebeklerin uyuyunca sanırım sende işe koyuluyorsun..
bazıları diyor ki onlar uyuyunca sende uyu..nasıl uyuyalım,işleri kim yapıcak.akıl vermek o kadar kolay ki..kalkıp yemek yapmazsak aç kalacaz :)
diğer çocuklarımın yardımı olmuyor değil,fakat onlar okulda oldukları için pek bişey anlamıyorum..tam gün okuldalar ve akşamda dersleri var..anlıyacağın eşimle ikimiz idare edecez..
gaz problemimiz olmazsa sanırım uyuyacaklar..metsil ve zeytinyağı verdim vereli gayet iyiler maşallah..yani eskiye nazaran..
sizin bebeklerde aynı anda kalkıyor mu..benimkiler öyle yapmaya başladı..bunun içinde bir çözüm yolu buldum sayılır..birini emzirirken diğerine bir elimle mama versem,bir diğer seferdede emen bebeğe mama versem diye düşünüyorum...bir o emer,bir diğeri :)
ama bazen mama verdiğim halde emmek sitiyolar,o zaman da ne yapacağımı şaşırıyorum,sütüm ne yapsamda yetmiyor..emince hemen yerine yenisi gelmiyor ki..
sende hoşgeldin
yasemin..dediklerini aynen uyguladım ve aynen gazlarını bir güzel çıkardılar :) maşallah seninkiler epey olmuş,ben bir ayı daha atlatsak diyorum şimdi..biraz daha ele gelseler..bir düzene binsek..şimdi ne acuıktıkları belli,ne çiş saatleri :) karmakarışığız..
geçmiş olsun
moontorrent..inşallah geçecejk bu günlerin..eşinde çalışıyor mu..başka çocuğunuz var mı cnm..
hoşbulduk
rudicim..tek yumurta ikiziydi cnm,ama bebeklerimin cilt rengi değişik gibi,acaba düzelir mi ..biri biraz dahakırmızı gibi..acaba o küçük olduğu için mi öyle..
sağol
nurum..Allah razı olsun..evet cnm,çok yoruluyorum ,bazen üzüntüden sütüm çekilecek diye korkuyorum..inşallah öyle bişey olmaz..bakıcı tutamayız cnm..maddi yönden dolayı..bir memur maaşımız var..benimde maaşım olsaydı kesin tutmuştum..yalnız bakmak gerçekten zormuş..bazılarına bakıyorum hem bakıcı,hem anneleri var,bazende kvleri..aman Allahım diyorum bende hiç biri yok :)Allah versin sabrımızı..inşallah dediğin gibi unutup gidecez sıkıntıları..belkide bu günleri özlemle anıcaz..
dediğin gibi emzikleri bende saklamayı düşünüyorum,özellikle ilk emziklerini..ama her ay değilde,3 ya da 4 ayda değiştirsek daha iyi olmaz mı..zaten iyi marka emzik alıyoruz..kaynatıyorum da ..acaba yanlış mı yapıyorum..
oo çok durdum,bebekler kımıldamaya başladı :) ben kaçar..