merhaba ikizleirnde hcg kaçtı acaba yazabilirmisin benim 111 - 265 - 590 olarak yükseliyor ikiz gibi hissediyorum
sende hissetmişmiydin
12.gun 1937 idi iki embriyo transfer oldugu icin ikuz ildugunu biliyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ikizleirnde hcg kaçtı acaba yazabilirmisin benim 111 - 265 - 590 olarak yükseliyor ikiz gibi hissediyorum
sende hissetmişmiydin
Hayırlı akşamlar. Bayaadir fırsat bulupta yazmamıyorum. Gerçi face demişsiniz ama orada da çokta geldiğim söylenemez neyse.. Benimkiler büyüdüler eskisi gibi bebek değiller ki ye ddeyince yesin, yat deyince yatsınlar:)
Dış kapıyı nasıl ogrenmislerse kapı açılana kadar 5sn.de dışarı fırlıyorlar:)
Hemen hemen hergün (songunlerde havalar iyi gidiyor) dışarı çıkarıyorum.
Bizim durumlarımız böyle:))
Yatak olayında bı oğlum karyolasindan 2.3 kez düştükten sonra artık biliyo, uca geldimi hmn geriii çekiliyor.
BUARADA ANNELERE SORMAK İSTİYORUM. İKİZLERİNİZLE NASIL YATIYORSUNUZ? Y.ODASİNDA BABAYLA BİRLİKTE MI YOKSA ?ODALARINDA MI? Babalar geceleri yardımcı oluyor mu? Düzeniniz nasıl
merhaba kardelenkizlar ya ben bide bisey sorucam
benim cok fena akintim oluyo afedersiniz sapsari arasira kanda geiliyo
hic hamileliktan sonra bunu ysayan oldumu
ben iki defa antibiyotik kullandim ama gecmedi
inanki cok rahatsizimn
yani ped kullanmasam pantolonum falan islaniyo
uff benim kızımda iştahlı degıl yaa . sanki kilo alımıda yavaşladı. biz şimdi keçi sütü bazlı mamayı deniyoruz inşaallah işe yarar. koltuk hakındada pek bi fikrim yok. malum bayadır piyasalardan uzagız.:) belki yeni modeller çıkmıştır.
ben beişlere oda yapmıştım. şu an ikisi tek karyolada odalarında uyuyor kendi odamızdada park yatak var. uyananı oraya alıyorum diğerine zarar vermesin diye. ama ben istiyorum ki kendi odalarında yatsın oynasınlar zaten çok sık temizlik yapamıyorum birde tüm odalar dağılınca zor oluyor.
kendi yataklarının yanına 2 li açılan bir koltuk koymayı planlıyorum böylece bende yanlarında yatarım arada yada altını değiştirirken kullanırım. benim alt kat boş ve yerler acaip soğuk oluyor.odaları bebebklerin güneşte görmüyor![]()
aynı benim kızımda yaaaa boya gidiyo bu aralar ağzından yemeye başlar başlamaz alttan çıkıyo minyon tipli zaten artık bağırsakları kısa heralde yine ye yer olmayınca açıyo ne yapsın bana çekmiş ikizlerin fotolarını koysanıza benim kız uçacak resmen eline bişey vermeye görsün resmen pençeliyo valla maşallahı var oğlumda iyi ALLAH a şükür şuan için sadece sağ elini kullanmıyo onuda aşacağız RABBİMİN yardımıyla
oğlum pek iştahlı yemeyi 1 sn geç kalsın kızıyo boğazına pek düşkün inat yapıyo resmen
evet canım resım iyi olurdu aslında ama fırsat bulamıyorumki, şu an bıle atıştırırken yazıyorum. uyku uyuyabılmek için yemenden yatıcam nerdeyse ama buseferde ınsanın direnci az oluyor. e sorumluluklarımız var ayakta duraya çalışıyoruz:) benım kızımda bu ara baya bı cadaloz olmaya başladı. oğlumda hep ilgi istiyor hele kızımla ilgilendiğimi görsün eyvah eyvah:)
benim oğlumla kızımda aynı bu kadarmı olur kız çığlık atıyo ağlamakta değil çok cadı çokk oğlumda onu almayınca göbeğini kaldırıyo bende şimdi kahvaltı yaptım kahvemi içicem belki yanında sigara emzirmiyorum ben bunuda belirteyimde daha önce de demiştim eşimin babannesi geliyo eşim yokken ALLAH razı olsun ondan kayınvalideme kalsa diğer torununu uyutupta çıkıyo eşimin işten gelmesine 10 dk kala zaten diğer torunla uykusunu alıp öle çıkıyo çünkü çıkar çıkmaz diğer başlıyo ağlamaya ordan anlıyorum ben gözler şiş falan gecede yalnızım eşim kalkıyo ama oda çalışıyo kalkmadığı zamanda oluyo gece vardiyasında zaten yok öle işte yemeğimide koydum bebekler uyuyunca evi toparlıyorum doğum yapmadan önce tadilattaydı fazla toplanmamıştı doğum yap hastane koştur anca kendine geliyo evim mevlütte yapmayı düşünüyoruz inşallah bi aksilik olmazsa 6 mayıs gibi hiçbişey kısmet olmamıştı bana herşey gönlümce olur bunda sonra..........
İnşallah mevlütü 6 mayısta yaparsın canım ben sanırım 53 günlük falanken yapmıştım.
Kızlar bir şey danışacağımçoğumuz yalnız bakıyoruz bebişlere pek kucağıma alıştırmasamda ister istemez alıyoruz.şimdi her şeyin farkındalar. hani biri kucağımda iken diğeri acaip bakıyor. kıskanıyor gibi sonra hırçınlaşıyor almasam dönüp başka tarafa bakıyor küsüyor sanki. bu dengeyi nasıl kuracağım anlamadım.
sırası ile alıyorum kucağıma ama işte bebek az önce kendisini aldığımı bilmiyor yada bilmek istemiyor kardeşi kucağımdayken öyle masum bakınca içim gidiyor..
yalnız bakmak sorumluluk iş yükü değilde en çok canımı bu kısmı acıtıyor. birde ben kv ile aynı apartmandayım sevmek dışında bir şey yaptığı söylenemez. ben haftada bir-iki kez detaylı ev işi yapmak için bebişleri ona bırakıyorum 3-5 saat psikolojileri etkilenir mi? ben gitmiyorum babaları ile gönderiyorum bebişleri.
geldiklerinde eve sessiz oluyorlar neşeleri yok,sonra kendimi suçluyorum ama napayım evimin işleri ve dışarıdan alacaklarım oluyor haftada 2 gün neredeyse bırakıyorum.
Nurum öncelikle yanıt verdiğin için teşekkürler,Rudiicim hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Biri kucağımızdayken diğerinin o masumca bakışları yok mu.. Benimkiler kocaman oldular yeri geldiğinde ikisinide kucakladığım oluyor.
Sen neden böyle düşünüyorsun ki çocuklarını bıraktığın için aynı kandan olan babalarının anası cocuklarının babannesi. Yaabancı biri değil.
Hem herzaman hep anne hep anne nereye kaadar. Gelişimleri içinde biraz dışarıdaki insanlarla farklı evde farklı oyunlarada ihtiyacları var. Bizler nereeye kadar yetebiliyoruz.
Babanneleri sen yokken emin ol daha iyi bakıyordur sen evdeyken çekindiğinden çokta fazla ilgilenemiyordur. ne yapcak yaslı kadınsevmekten baska tamam sana göre illaki yanlışları vardır ama mazur gör herseyede HE de geç
Niye gözün arkada kalıyor ki psikolojileri etkiler mi diyorsun kimbilir nasıl bakıyorlardır torunlarına ne yani bagırıp cagırıp vuruyorlarmıdır bu sacma düşüncelermi aklına geliyor. Hem babalarıda götürsün daha iyi herşeyden birer örnektir onlara..
Çok götürmek istemiyorssun ama bak sende diyorsun mecburum diye ne yapacaksın bi bakıcı yok yardımcı yok ev işleri illaki olacak. Haftada 2 deil olsun 3-4 ne var bunda. Tabiki ev sessizleşir bi tuaf gelir ama çok şükür ki bu durumları 2-3saat fazla değil..
Ne kendini nede başkalarını suçlayıcı olma biraz daha geniş olursan herşey yolunda olacaktır..
İnşallah mevlütü 6 mayısta yaparsın canım ben sanırım 53 günlük falanken yapmıştım.
Kızlar bir şey danışacağımçoğumuz yalnız bakıyoruz bebişlere pek kucağıma alıştırmasamda ister istemez alıyoruz.şimdi her şeyin farkındalar. hani biri kucağımda iken diğeri acaip bakıyor. kıskanıyor gibi sonra hırçınlaşıyor almasam dönüp başka tarafa bakıyor küsüyor sanki. bu dengeyi nasıl kuracağım anlamadım.
sırası ile alıyorum kucağıma ama işte bebek az önce kendisini aldığımı bilmiyor yada bilmek istemiyor kardeşi kucağımdayken öyle masum bakınca içim gidiyor..
yalnız bakmak sorumluluk iş yükü değilde en çok canımı bu kısmı acıtıyor. birde ben kv ile aynı apartmandayım sevmek dışında bir şey yaptığı söylenemez. ben haftada bir-iki kez detaylı ev işi yapmak için bebişleri ona bırakıyorum 3-5 saat psikolojileri etkilenir mi? ben gitmiyorum babaları ile gönderiyorum bebişleri.
geldiklerinde eve sessiz oluyorlar neşeleri yok,sonra kendimi suçluyorum ama napayım evimin işleri ve dışarıdan alacaklarım oluyor haftada 2 gün neredeyse bırakıyorum.
artık bebek değiller cocuk oldular resmen benimkilerde aynı birini al diğeri sızlanır birine ne yaparsan diğeri de istiyo yere uzun minder attım üçümüz orda oynuyoz yuvarlanıyoz :) ikisini bir yerde kucama alabiliyorum ikiz olmasının dez avantajı anne de hep suçluluk duygusu ne yazık ki.... bende kaynanayla altlı üstlüyüm pek yararı dokunduğu söylenemez amaaaaannnnn dokunmasında zaten ben bana yeterim gelipde sinirimi bozcana otursun evindekötü gelinim acık
arada bir bırakıyorum cocukları bende onlarada bi değişiklik oluyo hep ev sıkıyo cocukları aynı bizde de eve geldimizde mızlanıyolar çünkü orda bizden görmedikleri kadar ilgi görüyolar farklı yüz görüyo cocuklar eve gelince mız mız başlıyo,büyüdüklerinde de sokağa cıkınca evden daha farklı değişik şeylerle ilgilenince iceri girilsin istemicekler cocuk doğurmak değilde yetiştirmek zorrrrrrr nurum un dediği gibi geniş olmak lazım önceden ben herşeyi coooook kafama takrdım yavaş yavaş öğreniyorum ama takmamayı geniş insan olalım herşey daha güzel olabilir
![]()
suçluluk duygusu evet canım tam adı bu içim cız ediyor diğeri bakarken,Allah bize sağlık güç kuvvet versin kendi çocuklarımıza kendimiz bakalım gerisi boş.artık bebek değiller cocuk oldular resmen benimkilerde aynı birini al diğeri sızlanır birine ne yaparsan diğeri de istiyo yere uzun minder attım üçümüz orda oynuyoz yuvarlanıyoz :) ikisini bir yerde kucama alabiliyorum ikiz olmasının dez avantajı anne de hep suçluluk duygusu ne yazık ki.... bende kaynanayla altlı üstlüyüm pek yararı dokunduğu söylenemez amaaaaannnnn dokunmasında zaten ben bana yeterim gelipde sinirimi bozcana otursun evindekötü gelinim acık
arada bir bırakıyorum cocukları bende onlarada bi değişiklik oluyo hep ev sıkıyo cocukları aynı bizde de eve geldimizde mızlanıyolar çünkü orda bizden görmedikleri kadar ilgi görüyolar farklı yüz görüyo cocuklar eve gelince mız mız başlıyo,büyüdüklerinde de sokağa cıkınca evden daha farklı değişik şeylerle ilgilenince iceri girilsin istemicekler cocuk doğurmak değilde yetiştirmek zorrrrrrr nurum un dediği gibi geniş olmak lazım önceden ben herşeyi coooook kafama takrdım yavaş yavaş öğreniyorum ama takmamayı geniş insan olalım herşey daha güzel olabilir
![]()
Kızlar mama sandalyesi kullanan var mı? Tavsiye edbileceğin bir ürün var mıdır
ben netten baktım e bebekte baya indirim var kraft marka. henüz erken ama hani indirim varken değerlendirsem mi acaba?
Mama sandalyesini 6.aylarından beri kullanıyorum. Çokta memnunum. Almalısın. Hele ki evde 2 cocuk varken KESİNLİKLE almalısın.
Ben hiç ne kucakta nede yerde yedirdiğimi bilmem illa o sandalyede olacaklar. Çünkü onlarda bende çok rahatız..
Kraftın herşeyinden memnumum tavsiye ederim..