MOONTORRENT arkadaşım bu yazdıklarının benzeri öyle çok şey yaşadımki sayfalara sığmaz. bizler ikiz büyüttüğümüz için etrafımızdakiler nasılsa bize mecbur şeklinde davranıyor bende pabuç bırakmadım Rabbim güç kuvvet verdi elimden geldiği kadar kendim baktım. sanki bizler taşıyıcı anneyiz yada çocukların bakıcısıyızda iyisini yapamıyoruz düşünemiyoruz. gazı oldu ben üşütmüş oldum, bez değişiyorum üşütmüş oluyorum, bebekler kusuyor ben üşütmüşüm, dr a gidiyoruz kan alıyorlar biz gaddar anababa oluyoruz, daha çocuklar 2-3 aylıkken tereyag, mısırunu,kek,elma,kıyma,bal,pekmez verecek oluyorlar, kollarından tutup yürütmek istiyorlar, havalarda hoplatıyorlar...vs.vs ... ben nasıl güvenıp çocuk baktırayım bunlara. kafayı yicektim sütüm azaldı resmen. ikiz, prematüre, erken doğum yani hassas bebek bakımını kimse anlamak istemiyor çünkü işin eylencesınde herkes.oyucakya bunlar. biz bebek doğuruyoruz sanıyolarki 2-3 yaşındalar öyle muamele yapmak ıstıyorlar. eşimde bende tırlatacaktık. grıpli nezleli çocukların agzından burnundan öptüler. dünya kavga etı ama arsızlığa vuruyorlar. gelde çıldırma. kendi aılemle bıle ters düştümya. kavga ediyoruz ortaya hak hukuk helallık koyuyorlar. bi taraftada çocukların. eşimde ilk zamanlar çocouklar aglıyormu dıye iş yerınden çok aradı. baktıki bebekler daha huzurlu mutlu oda kimse yardıma gelsin istemıyor. gece vardıyalarında gelıyorlar zor dişimi sıkıyorum. ama maksat bana yardım degıl çocuk sevmek. sevsinlerde herşeyın bi sırası var. niye çocukları topluma karıştırmıyorum onlara emanet etmıyorum dıye zıtlandılar bana, ılk zamanlar yatak odasında bakıyordum odadan çıkamıyorum bana yemek getırmedıler ki onlar bebeklere baksınmış ben çıkayımmış, polıtika işte, pes etmedim, eşim gelene kadar aç bekledim, wc ye bıle gıtmedim. eşim işe gidiyor çığlık çığlıga cocuklar havada uçuşuyor bana vermıyorlar aglasa bıle , anneyi istemesi zorlarına gidiyor.neymiş sadece kendımıze alıştırmışız, e sizde bizim kadar özenle baksaydınızda sizede baktırsaydık alışsaydılar. dr ne bılıormuş deyıp bizimle tartıştılar hep. bence eşine annen zaten eltımınkıne bakıp yoruluyor yük olmak ıstemıyorum falan de. siyaset yap biraz. ikiyüzlülüğü bende sevmem am bebeklerının düzeni için gerekyorsa siyaset yap eşinde görecekki sende,kndiside,bebeklerde daha mutlu. ikiz büyütüyoruz ayrıca sağlık sorunları oluyor yetmezmiş gibi üstümüze üstümüze geliyorlar. her zaman dua ediyorum ALLAH a "yuvamıza ,çocuklarmıza, kocamıza ve bize maddi manevi zarar verecek herkesi Rabbim hayırlı şeylerle meşgul edip bizlerden uzak tutsun" . akraba olunca kestırıp atamıyorsunda. Alla cümlemize kolaylık versin.