2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

haklısın doktor öe deyince eşimede ısrar edemiyorum tabi bu zamanda zararlı olmayan ne kaldıki zaten

Selam arkadaslar. Uzun zamandır yazamıyordum. Malum cocukaların ikiside rahatsızdı. Bugün anneannemizi gönderdik daha iyiyiz oğluşlarım atlattı çok şükür
Sabah sabah doktorlara güldüm her ikiz annesi bilirki heray yenidoğanda kontrollerimiz olur.
Doktorumuz bize 3ay sonra gelin demişti ama biz 5ay sonra yani 9aylık olduğunda gittimizde şaşırdılar; niçin buraya geldiniz,bura yenidoğan böyleböyle dedik.
Hemşire hanım boy-kilo vs. yaparken o bile zorlandı. Alışkın değiliz dedi böyle büyük cocuklara bakmaya bizimkiler dönmez, dedi Çok güldüm yaa. Yapmadıkları yaramazlıklar kalmadı.
Sonra Denver'a gittik 9ay 3günlük değilde 7ay 11günlük oğluşlarım çok şükür 7aya görede herşeyleriyle uyumlu.
Buarada yeni arkadaşlarımızda gelmiş, hoşgelmişler. Sizlerden nevar neyok? Nasılsınız?

iyileşmenize sevindim canım, seninkiler şimdi emekliyor değilmi?
Yaa birde bende ikiz annesiyim ama yenidoğanda kontrolü bilmiyorum biz her ay çocuk dr u na gidiyoruz bir de sağlıkocağına aşı için.

salıncak ve hoppala araştırayım ben netten biraz o zaman kızlar..

benim bebişlerimde öksürüyor..dr. ilaç önermedi..6 aydan önce gribal ilaç vermediklerini belirtti..bizde sadece burunlarını temizliyoruz..bende hangi d vitamini kullanıyorsunuz diye merak ettim..ben acd3 kullanıyorum..buzdolabında saklanması gerekiyormuş..dolaptan çıkarınca soğuk oluyor..soğuk ilacı nasıl veriyorsunuz...soğuk soğuk mu yoksa oda ısısında bekleterek mi??aklıma takıldı..ben daha yeni buzdolabında saklanması gerektiğini öğrendim.

canım odaya getirip bekletiyorum başka nasıl olurki zaten d vitamini multitabs kullanıyorum bn mutfakta dolapta tutuyorum ilaçları mutfak çok sıcak olmuyor kapalı güneş görmüyor yani

kızlar size sorayım dedim ben istifa etmeyi düşünüyorum maddi açıdan gerçekten zor durumdayız işin o tarafını düşünsem kafayı yerim ama olmuyor çalışınca bebeklerimin düzeni yok bakım yeterli değil özellikle erken doğum olduğu için çok fazla ilgiye ihtiyaçları var kendi annemde artık gelmeyecek bazı sebeplerden ötürü çalışıyordu işini bıraktı geldi bana ne yapsam bilmiyorum işi bırakma diyor ben senin için bırakmıştım gibi diyologlar geçiyor iki arada bir derede kaldım bebeklerimin başındada durmak istiyorum kayınvalide eltinin çocuğuna bakıyor oda babaanne delisi altı üstlü oturuyoruz aslında kayınvalidemle aram pek iyi değil işine nasıl gelirse eşime öyle söylüyor bu sefar bizim aramız bozuluyo daha açık anlatmak isterim ama anlamışınızdır inşallah ben tek bakabilirmiyim zor olacak biliyorum ama akıl fikir verin bana ne olursunuz :18::18::18:

bende şimdi doğum iznindeyim..benimde işi bırakmamı istemiyorlar..annem yurtdışında zaten,kayınvalidem yakın oturyor..kv hem iki bebeğe aynı anda bakamam diyor,hemde çalışmamı istiyorlar.ailevi işler işte karışık..ikizlerin bakımını ve ihtiyaçlarını tek kişinin maaşının karşılaması zor..benim fikrim bebeklerimizin bizlere ihtiyacı var..bir daha geri gelmeyecek ve telafisi olmayan günler bunlar..bence 2 yaşına kadar falan senin bakmanı isterdim..daha sonra tekrar çalışmaya başlayıp,zaten ömür boyu çalışacaksın..bence artık dış dünyanın farkında olan iki bebeğinle biraz vakit geçir..borçlar bi şekilde ödenir..zaten evde kalıp çalışmazsan daha çok birikim yaparsın..herşey senin elinden geçtiği için daha iyi olacaktır..hemde iki kardeş beraber büyüyecekler..

haklısın canm çok ihtiyaçları anneye ooo bana neler dediler biz bakcaz sen git çalış kayınpederde çalışıyo bırakcaktı işi diğer torunla ilgilencekti sonuç annem işinden sağlığından oldu bende işimden olmak üzereyim.....benimde bir erkek kardeşim var okuyor bu yıl son bekar annem için işini bırakmasın da dediler öle işler çok ama çok karışıkkkk

Canım ailevi problemleriniz biryana..
Burada bicok arkadasımız yalnız bakıyor. Bukadar gözünü korkutma sen onların annesisin encok sana ihtiyacları var. Zaten enzor donmlerini atlatmissiniz. Buaydan sonra geçirdiğin diğer aylara nazaran hem daha koolay.. Neguzel iste cocuklar sadece senin verdigi terbiye ile büyüyecekler. Bicok agizdAn bitane seyleri duyuya şaşırmayacaklar. Hayırlısı olsun CNN rızkı veren Allah, elbet bı kapı açacaktır size.

Geçmiş olsun canım, benimkilerde arada öksürüyor,bir şey kullanmıyorum arada da hapşırıyorlar..
ben acd3 kullanıyorum. buzdolabında saklanacağna dair bilgiye rastlamadım . dr da söylemed. netten iç rehberinden baktım ,rastlamadım. sen nereden çğrendin canımi yazar mısın.

Canım işin özel sektör mü yoksa kamu mu ?
dediğin gibi erken doğumlu olduklarından ve ikiz olduklarından en doğru ve titiz anne yetiştirir evlatlarını.
Kayınvalide eltinin çocuguna bakıyor ya ,eltin çalışıyor sanırım... Öyleyse ; Annen de işten ayrılmış sizin için, ikisine annen bakamaz mı? Yanına yarım günde olsa bir yardımcı alsan sende işe devam etsen hem de her şey senin istediğin gibi olur. kayınvalide ile uğraşmaktansa.. Hem de işe devam edersin.

kamu ise rapor falan ayarlaman olacaktır. İnşallah en doğru kararı vereceksin.

Bu arada salıncak,hoppalagibişeyler araştırıyorum ama acaip pahalı yaaa. birde 2.ellere bakacağım.

sağolun kızlar bugün konuşacağım en doğru karar yine anne bakımı işim özel sektör rapor alamam eltimde çalışıyor zaten gece yalnızım kayınvalidem çıkmıyor eltinin oğlu yanında kalıyor aynı evin içerisindeyiz ama annesine alışık değil doğduğu günden beri kayınvalide yanında oda sağolsun hiç alıştırmadı kendi annemin çok kalbi kırıldı hasta oldu gitti evine bidaha da gelmeyecek annem bana uzak oturuyor git gel yapamaz yardımcı alma ihtimalim hiç yok zaten öle olsada bebeklerimin gerçekten bana ihtiyacı çokkkk

kızlar ben istifa ettim sağolsun patronum kendim çıkmak istememe rağmen her hakkımı verecek...

sen neden hala pre aptamıl verıyosun aptamıl 1 e gecmedın..ılk 1 aydan sonra aptamıl 1 e gecmıstık bız..dıs cıkarırken huysuzluk ıstahsızlık oluyor...

bızmde halamız almıs yurutec..bana kalsa almıycaktım..drumuz hıc sakıncası yok koyabılırsınız dedı.6. ayda...sımdı arada koyuyoruz..ama zaten fazla durmuyolar 15 dk en fazla..ymek yerken falan ıyı olyor..

bende ac d3 kullanıyorum ama lk ekz duydum dolaba kondugunu..

tabıkı annenın bakması daha baska oluyor ama sartlar calısmayı gerektırıyor malesef..en azından benım ıcın ole...3 gun annem 2 gun kayınvalıden haftasonuda ben bakıyorum..herkesın bakımı farklı tabı...ama napayım mewcbur bole buyuyecekler..

kızlar ben istifa ettim sağolsun patronum kendim çıkmak istememe rağmen her hakkımı verecek...

hayırlısı olsun canım..

sağol cnm hakkımda hayırlısı ortada anlaşmazlık olmasa keşkede bakılsaydı o ona bu buna sataşırken bebeklerimin düzeni kalmadı zaten sorunluyuz erken doğdular

inşallah ALLAH rızkımızı verecek inanıyorum ben korkmuyorum artık her istediğimi alamam belki ama en azından 3 yaşına kadar düşünmüyorum patronumda daha sonra başlarsın yine buraya dedi..sağolsun

inşallah ALLAH rızkımızı verecek inanıyorum ben korkmuyorum artık her istediğimi alamam belki ama en azından 3 yaşına kadar düşünmüyorum patronumda daha sonra başlarsın yine buraya dedi..sağolsun

Tabiiki canım. Hayirli olsunkendini sıkıntıya sokma Allah'ın izniyle herseyin üstesinden geleceksinizdir. Rabbimseninde yardımcın olsun ki ik cocuğa bakabilesin. Buaradaevde netin varmi?

Arzum34 cocuklarının isimlerine tekkelimeyle bayıldım helal olsun cok güzel anlamliisimler koymuşsunuz tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…