2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Evet ultrasonda baktı 2 kere,rahim temiz demişti,yüksek çıkan sonuçtan sonra bir daha test istedi onda 1.89 çıkınca gönderdi eve canım,adet olamazsan gel dedi.

Kadriyecimmmmmmmm, tatlım nihayet geldin, uzun zamandır yoktun nerelerdesin, iyi haberler varmı?
Canım yazdıklarınızı takip etmekle yetiniyorum yoksa çok kafaya takıyorum bu işi :) şimdilik birşey yok geçen ay adetim 10 gün geçti okadar sevindimki bişi çıkmadı ama bakalım tatlm çalışmalar devam ediyor sen neler yapıyorsun kusura bakma hiç yazamadım sana moralsizim biraz senin korunma süren bitti sanırım inşallah Rabbim yüzünü güldürsün canım benim

ben umarım hamile kalırsın olmazsın anlamında dedim, ama doktorun haklı, 10 mayısa kadar olmazsan görünmen gerek doktora. sadece 1 reglmi beklemek istiyorsun, bebek için?

ben umarım hamile kalırsın olmazsın anlamında dedim, ama doktorun haklı, 10 mayısa kadar olmazsan görünmen gerek doktora. sadece 1 reglmi beklemek istiyorsun, bebek için?

Canım şöyle yanlış anlaşıldı ben bu ay hamile çıkmak istemiyorum,umarım adet olurum yani.
Antibiyorik falan da kullandım düşükte.
Evet sadece 1 regl beklemek istiyorum ama durumlara göre artık.Neden doktora görünmem lazım?

İyi olur tatlım, zamanı gelince ALLAHIM senin de yüzünü güldürür inşallah, benimse 5 yıl boyunca işe yarayan korunma yöntemim yine devrede, bebek istemiyorum bu ara, aslında istiyorum da, eşimle limoniyiz, ondan kafam karışık biraz...

hamile olabilirsin de, ondan neyse, şaka bi yana, umarım istediğim gibi olur, 1 reglden sonra kolaylıkla hamile kalırsın, canım benim

Tugce inşallah bugünün güzel haberi senden gelir.. Hakkında hayırlısı olsun canım

Son 10 dk:) bi ara bakalım çıkmıştır belki :)

Tuğçecim gidip sen mi alcaksın telefonda mı söyliycekler????

tüğçe yok daha :26::26::26: ben de çok sabırsızlandımmmm

tuğçe nerde?

tuğçecim sonucunu bekliyorum

canlarimm kusura bakmayin telimde net calismadi simdi girebildim ... sonuc negatif hayirlisi napalim 1,20 cikti bundan snrada yukselmez heralde... bnm anlamadigim gecen ay 0,100 du simdi niye 1.20 oldu acaba bilen varmi kizlar ?

hamile olabilirsin de, ondan neyse, şaka bi yana, umarım istediğim gibi olur, 1 reglden sonra kolaylıkla hamile kalırsın, canım benim

Ben doktor adet olmayı sağlayan bi hap varmışya ondan vercek sandım ondan gel dedi galiba,neyse bekleyip görücez inşallah 1 regl sonrası kolaylıkla kalırım hamiş,ama artık gelsinnn bu kırmızılar 1 gün 1 gündür zaman geçiyo ya :84: :84:

canlarimm kusura bakmayin telimde net calismadi simdi girebildim ... sonuc negatif hayirlisi napalim 1,20 cikti bundan snrada yukselmez heralde... bnm anlamadigim gecen ay 0,100 du simdi niye 1.20 oldu acaba bilen varmi kizlar ?

olsun canim kendini üzme sen.. aslinda bi atsak kafadan olur.. takinti haline getirmekten kaynaklaniyo.. degerin de canim degisebilir ama halen hamilelik sInIrInda degil yaa.. benim de öyle olmustu..

canım benim inşallah ikimizde mutlu haberlerimizi sıra ile alırız sende sıkma canının lütfen hep bizi teselli ederdin bebişleriiniz üzümeyin diye bak sende üzme yeğenimizi :) canım benim kocişler bazen üzüyorlar bizi benim de eşimle sıkıntılarım var çok kötü değil ama kızgınım ona yinede çalışamalarıma devam ediyorum bırakmam peşini yani bebişimin

olsun canim kendini üzme sen.. aslinda bi atsak kafadan olur.. takinti haline getirmekten kaynaklaniyo.. degerin de canim degisebilir ama halen hamilelik sInIrInda degil yaa.. benim de öyle olmustu..

napalim hayirlisboyleymis diyelim ... degerin yukselmesi cok zor ama merak ettm niye boyle farkli oluyo diye

hayırısı böyleymiş demekki canım. üzme sakın kendini. önümüzdeki ay kalırsın inşallah.

söylemesi kolay deme inan söylemeside çok zor geldi bana,çünkü ben müjde bekliyordum senden.
bir dahaki aya duyacağız inşallah güzel haberlerini

kan testi hakkındaki sorunun cevabı hakkında hiç bir fikrim yok

böyle çıkabiliyor, 5ten yukarısı hamilelik sayılır, batın yarındı değilmi?

evet cnm 5 ve uzeri gebelik sayiliyo . bnm bat bgn ve bundan sonra yukselmesi bi mucize olur... biran once gelsin bari kirmizilar dusukten snra 2. ayda gecikme olmuyor dimi?

Canım inan ben de bilmiyorum neden böyle çıkıyo bu hcg ler?Benim de kafam çok karışıkkk???

cnm belkide hastaneden hastaneye farkli oluyodur.. cunku cihazlara gore farkli deger cikabilir diye drum soylemisti... bundan sonra sizin guzel haberlerinizi bekliyorum kizlarrr

yani kendini üzme sakın, her işte bir hayır vardır, demekki ocakta değil, martta doğurman gerek, şöyle düşün, şubat ayında senin doğum yapacağın hastaneye, ALLAH göstermesin, bir bebek hırsızı girecek ve 1 bebeği kaçıracak, o bebek seninki olabilirdi, ama ALLAH korudu onu, şubatta değil martta dünyaya getirerek, ok? ne demek istediğimi anlamışsındır, her işte bir hayır var, adetini gör, sonrasında aktivitelere devam edersin, ama umursamadan, o şekilde yaptınmı, hamile kalman kolaylaşır, adet döngümüzü kendimiz bozuyoruz, beynimizi kafamızı bebek konusuna odaklayarak. Benim doktorum da bana şunu dedi, bebek istiyorum falan diye düşünerek kafayı o konuya takarsan, bu sadece adet düzenini bozmaya yardımcı olur. ALLAHIM doğru zamanda en hayırlı ve sağlıklı bebeğe sahip olmamıza yardımcı olsun inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…