- Konu Sahibi screamaway
- #1.921
kizlarr kan verdim artk dayanamadim bademciklerim cok kotu olac alamiyorum sonucu yazarim size dua edin nolurrr
geçmiş olsun cnm.. hayırlı güzel haberini bekliyoruz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarr kan verdim artk dayanamadim bademciklerim cok kotu olac alamiyorum sonucu yazarim size dua edin nolurrr
geçmiş olsun cnm.. hayırlı güzel haberini bekliyoruz..
Benim regl başladığında 50 idi, ondan 1 hafta sonra 2.1 di.Pollyanna canım sana bbir şey sorucam senin hcg değerin en son kaça düşmüştü?Benim 1.89 du en son :26: ????
Benim regl başladığında 50 idi, ondan 1 hafta sonra 2.1 di.
Benim 6 nisanda 11 di 25 nisanda 1.89 du canım,şimdi bekliyorum adet olmayı:-(((
Ben kan değeri 10 un altına düşünce regl olunuyor diye biliyordum ama istisnalar çokmuş meğer. en basit örnek sen ve ben :26:
Her bünye farklı işte.. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.
Canım benim bünye zaten çok acayipleşti,benim düşük olduğu gün 11 di,2 hafta sonra 100e yükseldi,1 hafta sonra 1.89 a düştü yine,gördüğünüz gibi çok tuhaf,şimdide bütün suratım sivilce doldu ve çok acıyorrr offf sıkıldım
canım biz seninle bir ara konuştuk düşük yapmıştım geçen sene ben onu anlatmıştım sana belki o aklında kalmıştır. Ama inş. hamile kalacağımdır ondan aklına gelmiştir.
Ayy canım korktum valla çok mu ağrılı oluyor,gerçi benim eskiden beri her adetim ağrılı olur bazen daha az bazen dah çok sancılı olur...
Wifeofdemon yaşın kaçtı hatırlayamıyorum ama sana bi an ablaaam diyesim geldi,çok yardımcı oluyosunya bana ve diğer kızlara ondan herhalde
Canım benim bünye zaten çok acayipleşti,benim düşük olduğu gün 11 di,2 hafta sonra 100e yükseldi,1 hafta sonra 1.89 a düştü yine,gördüğünüz gibi çok tuhaf,şimdide bütün suratım sivilce doldu ve çok acıyorrr offf sıkıldım
10e yükseldikten sonra tekrar kanaman oldumu?1,89a düştüğü zaman mesela?
Hayır bir daha hiç kanamam olmadı 5 nisandan sonra canım...
tuğçe nerde?
tuğçecim sonucunu bekliyorum
tüğçe yok daha :26::26::26: ben de çok sabırsızlandımmmm
o zaman tahlil sonucu doğru çıkmamış, hangi hastanede yaptırmıştın onu, aynı yerdemi? yani beta hcg yükselişi demek, bebek var demektir, eğer sonradan o değer 1,89 çıkıyorsa, o dönemde senin mutlaka kanama geçirib bebeği düşürmen gerekirdi. kanama olmadıysa, tahlil yalnış yapılmıştır büyük ihtimalle.
Ha bu arada şunu sorayım, resminin yanına yazı yazmışsın ya, hedef yeni bebek diye, onu nerede yazıyorsun, geçen gün aradım aradım, bulamadım da :26:
sonucu almaya gitmiştir belki:26:
canım senin bir önceki postundaki sorunun cevabıda kontrol paneli-profili düzenle-kişisel rütbe
Canım yukardaki kontrol panelinden profili düzenleye giriyorsun,orda kişisel rütbe var oraya yazıyorsun canım.
Aynı yerde yaptırdım canım bütün testlerimi,ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 78di sonra kanamam başladığı gün 11 e düştü.2 hafta sonra 110 çıktı,1 hafta sonra 1.89 çıktı.Doktorum o 110 çıkan değerin yanlış çıkmış hata yapılmış olabileceğini söyledi.Hatta 110 u görünce bende çok şaşırdım,dr üstüne mi gördün acaba dedi ve sonra bida yaptırdı test o 1.89 çıkınca düşük olmuş dedi.