• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar dün doktora gittim yumurta takibine başlamıştık serophene kullanmıştım 20mm yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum 2 senedir istiyoruz inş. tutar :49: 13 mayısta kontrolüm var inş. güzel haberlerle buraya gelebilirim...:18::18::18:

Bu arada Wifeofdemon canım sürekli soru cevap şeklini aldı bu durum. içimi rahatlatmaya ihtiyacım vardı sen çıktın karşıma.. hakkını helal et olurmu? vaktini aldım bayağı

3 gündür kasıklarımda hafif ağrı var, arada birde kramp..

canım bu hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de düşükten sonra ikisi çok karışıyor bende yılbaşında düşük yaptım geçen ay 13 gün geçti benimki gecikmeler de olabilir...........adet 3 ayda falan düzene giriyormuş ...........ama düşüğün arkası da hamilelik derler inşallah hamilesindir.........

kızlar dün doktora gittim yumurta takibine başlamıştık serophene kullanmıştım 20mm yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum 2 senedir istiyoruz inş. tutar :49: 13 mayısta kontrolüm var inş. güzel haberlerle buraya gelebilirim...:18::18::18:
Hadi hakkında hayırlısı canım İnşallah hamile kalırsın :49: burda hep beraber halay çekeriz :64:
canım bu hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de düşükten sonra ikisi çok karışıyor bende yılbaşında düşük yaptım geçen ay 13 gün geçti benimki gecikmeler de olabilir...........adet 3 ayda falan düzene giriyormuş ...........ama düşüğün arkası da hamilelik derler inşallah hamilesindir.........

Evet canım bugün çok baktım bu konuya o yüzden kafam çok karışmıştı sağolsun Wifeofdemon içimi serinletti.
13 gün çok fazlaymış seninde.. kırmızılar gelecekse bir an önce gelsinde yolumuza bakalım ama Son cümlen gerçek olsun inşallah Allah'ın izniyle.

inşallah tutar canım bu ay.. yumurta takibi için hergünmü gidiyosun doktora? benimki adetin 8.günü baktı,sağdan yumurtlama olcak bu ay dedi ama büyüklüğünü söylemedi.. sorsaydım keşke

Gün aşırı değildi canım.. Eşimin iş yoğunluğu misafir filan derken, bazen 2 günde bazen 4 günde oldu.. ama bunların hiçbirinde korunmadık.. Rabbim OL dediyse olur inşallah.. Akşama test alıp gelcek. Sabaha kırmızıları görmezsem testi sabah yaparım..

İnşallah tutturmuşsunuzdur gününe denk gelmiştir inşallah. Bir de şunu söyleyeyim, test alırken, en az 3 tane alın derim ben, eğer pozitif çıkarsa, ki inşallah çıkar, günaşırı testi tekrarlarsanız HCG değerinizin yükseliştemi düşüştemi sabitmi olduğunu tespit etmiş olursunuz.buna örnek resim aşağıda. yani hamilelik ilerledikçe ikinci çizgi belirginleşmeli, eğer aynı marka testi 2 gün sonra kullandığınızda eskisinden daha silik çizgi gördüyseniz acilen doktora gitmeniz gerekir, bebek, düşüyor olabilir. ALLAH göstermesin, hiçbiriniz yaşamayasınız böyle birşeyi. :50::50::50:

inşallah bu ay tutturursun, ben hatta eminim, olucak bence. ayy inşallah!:49:

göstermek istediğim resim aşağıda:

$opkashpt.jpg Eki Görüntüle 189635

inşallah tutar canım bu ay.. yumurta takibi için hergünmü gidiyosun doktora? benimki adetin 8.günü baktı,sağdan yumurtlama olcak bu ay dedi ama büyüklüğünü söylemedi.. sorsaydım keşke

inş. canım... hergün gitmiyorum. ben adetin 3. günü gittim iyi dedi. yumurta geliştirmesi için serophene verdi onu kullandım. dün kontrole gittim yani adetin 14. günü benimde sağ yumurtlamış sol taraftaki küçükmüş. bugün çatlatma iğnesi vurdu.

inş. canım... hergün gitmiyorum. ben adetin 3. günü gittim iyi dedi. yumurta geliştirmesi için serophene verdi onu kullandım. dün kontrole gittim yani adetin 14. günü benimde sağ yumurtlamış sol taraftaki küçükmüş. bugün çatlatma iğnesi vurdu.

tatlım, ben nedense seni hamile kalmışsın gibi hatırlıyorum, kalacanmı ne?:34::34::34:

kizlarr kan verdim artk dayanamadim bademciklerim cok kotu olac alamiyorum :( sonucu yazarim size dua edin nolurrr

canım nerde yaptırıyorsun kan testini?? ne zaman çıkacak sonuç?

inşallah pozitif çıkarda seviniriz. Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah ve inşallahta hayırlısı bu ay mutlu haberdir:49:

canım nerde yaptırıyorsun kan testini?? ne zaman çıkacak sonuç?

inşallah pozitif çıkarda seviniriz. Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah ve inşallahta hayırlısı bu ay mutlu haberdir:49:

cnm 1 saat sonra alicam sonucu ozel hastaneye gittim. insallah pozitiftir .Allah razi olsn cnm bnm iyi dileklerin icin cok tsk ederm ama hic bi belirtim yok o yuzden umidimde yok:(

tatlım, ben nedense seni hamile kalmışsın gibi hatırlıyorum, kalacanmı ne?:34::34::34:

canım biz seninle bir ara konuştuk düşük yapmıştım geçen sene ben onu anlatmıştım sana belki o aklında kalmıştır. Ama inş. hamile kalacağımdır ondan aklına gelmiştir. :1:

bence de)))))))))) düşüğün bir ayağı içeride derler, hemen sonrasında kolay hamile kalına biliyor demekki, ama şimdiki doktorlar pimpirikliler, rahim dinlensin diyorlar, vallaha belki de haklılar bilmiyorum, ben eskiden böyle ağrı çekmezdim adet başladığı zaman, düşükten sonraki aylarda adetimin başladığı gün karnımda depremler falan oluyor, ağrımayan yerim kalmıyor, bi değişik oldu yani, ben de her halde rahim yeni toparlıyor diyorum. napiyim, teselli etmem lazım kendimi bi şekilde :9::9::9:
Ayy canım korktum valla çok mu ağrılı oluyor,gerçi benim eskiden beri her adetim ağrılı olur bazen daha az bazen dah çok sancılı olur...

Bu arada Wifeofdemon canım sürekli soru cevap şeklini aldı bu durum. içimi rahatlatmaya ihtiyacım vardı sen çıktın karşıma.. hakkını helal et olurmu? vaktini aldım bayağı

3 gündür kasıklarımda hafif ağrı var, arada birde kramp..

Canım inşallah hamilesindir :21: :21:
cnm 1 saat sonra alicam sonucu ozel hastaneye gittim. insallah pozitiftir .Allah razi olsn cnm bnm iyi dileklerin icin cok tsk ederm ama hic bi belirtim yok o yuzden umidimde yok:(

Canımmm inşallah hamile çıkar sonuç,çoook seviniriz biz bu duruma,heyecanla bekliyoruz sonucunu...

Wifeofdemon yaşın kaçtı hatırlayamıyorum ama sana bi an ablaaam diyesim geldi,çok yardımcı oluyosunya bana ve diğer kızlara ondan herhalde :21: :21: :3: :nazar:

Back