• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hayırısı böyleymiş demekki canım. üzme sakın kendini. önümüzdeki ay kalırsın inşallah. :29:

söylemesi kolay deme inan söylemeside çok zor geldi bana,çünkü ben müjde bekliyordum senden.
bir dahaki aya duyacağız inşallah güzel haberlerini:71::71::71:

kan testi hakkındaki sorunun cevabı hakkında hiç bir fikrim yok:50:

cok saol tatlicadicim valla bu 3. denememizdi ilk deneme dusukle sonuclandi 2. aydir da negatifi yiyorum :( rabbim tez zmnda hepimize saglikli bebisler nasip etsn insallahh

evet cnm 5 ve uzeri gebelik sayiliyo . bnm bat bgn ve bundan sonra yukselmesi bi mucize olur... biran once gelsin bari kirmizilar :( dusukten snra 2. ayda gecikme olmuyor dimi?

cnm belkide hastaneden hastaneye farkli oluyodur.. cunku cihazlara gore farkli deger cikabilir diye drum soylemisti... bundan sonra sizin guzel haberlerinizi bekliyorum kizlarrr

yok cihazdan ziyade, vucutta beta HCG değerini yükselten hamilelik dışında başka faktörler de var, birimizde 0,01, diğerimizde 2,20 çıkıoyrsa, o diğerimizde o faktörün fazla mesai yaptığını gösterir sadece, ve bu kesinlikle hastalıklı bir durum değil, farkındaysanız, doktorlar bu rakamlara takmıyorlar bile, 5ten aşağı gördümü, tamam hamile değilsin diyorlar, o kadar.

2. ayda gecikme olmamalı, ama tabi kişiye göre değişir, gecikmez diye bir kural yok, hem yarın obürgün gelir kırmızılar, merak etme, tatlım.

napalim hayirlisboyleymis diyelim ... degerin yukselmesi cok zor ama merak ettm niye boyle farkli oluyo diye

senin canin sagolsun.. zaten bi sorunun olsaydi o kadar dr gidip geliyosun söylerlerdi.. bazilari var evlat edindikten sonra hamile kaliyo.. bazilari var gerdek gecesinde... bizbiraz beklemesi gerekenlerdenmisiz demekki...

yani kendini üzme sakın, her işte bir hayır vardır, demekki ocakta değil, martta doğurman gerek, şöyle düşün, şubat ayında senin doğum yapacağın hastaneye, ALLAH göstermesin, bir bebek hırsızı girecek ve 1 bebeği kaçıracak, o bebek seninki olabilirdi, ama ALLAH korudu onu, şubatta değil martta dünyaya getirerek, ok? ne demek istediğimi anlamışsındır, her işte bir hayır var, adetini gör, sonrasında aktivitelere devam edersin, ama umursamadan, o şekilde yaptınmı, hamile kalman kolaylaşır, adet döngümüzü kendimiz bozuyoruz, beynimizi kafamızı bebek konusuna odaklayarak. Benim doktorum da bana şunu dedi, bebek istiyorum falan diye düşünerek kafayı o konuya takarsan, bu sadece adet düzenini bozmaya yardımcı olur. ALLAHIM doğru zamanda en hayırlı ve sağlıklı bebeğe sahip olmamıza yardımcı olsun inşallah!

cok haklisin cnm bende hep hayirlisiysa olsun diyorum ama insan ister istemez uzuluyo:( adetimden snra dusunmemek icin elimden ne geliyosa yaptm evde oturdugum gun koca ayda en fazla 5 gundur ama son gunlerde acaba varmi yokmu diye aklimdan cikmadi ... destegin icin cok sagol bu ay anne olamadim ins teyze olurum sizlerin sayesinde:)

yok cihazdan ziyade, vucutta beta HCG değerini yükselten hamilelik dışında başka faktörler de var, birimizde 0,01, diğerimizde 2,20 çıkıoyrsa, o diğerimizde o faktörün fazla mesai yaptığını gösterir sadece, ve bu kesinlikle hastalıklı bir durum değil, farkındaysanız, doktorlar bu rakamlara takmıyorlar bile, 5ten aşağı gördümü, tamam hamile değilsin diyorlar, o kadar.

2. ayda gecikme olmamalı, ama tabi kişiye göre değişir, gecikmez diye bir kural yok, hem yarın obürgün gelir kırmızılar, merak etme, tatlım.

senin canin sagolsun.. zaten bi sorunun olsaydi o kadar dr gidip geliyosun söylerlerdi.. bazilari var evlat edi
:3:ndikten sonra hamile kaliyo.. bazilari var gerdek gecesinde... bizbiraz beklemesi gerekenlerdenmisiz demekki...

destekleriniz icin saolun kizlar ... iyiki varsinizz. esimede soyledim sen uzulme gerisi onemli degil olur dedi. bide sehir disinda ona sarilmaya oyle ihtiyacim varki suan :(

destekleriniz icin saolun kizlar ... iyiki varsinizz. esimede soyledim sen uzulme gerisi onemli degil olur dedi. bide sehir disinda ona sarilmaya oyle ihtiyacim varki suan :(

:29::29::29: biz sariliyoruz sana güzelim sanaldan da olsaa artik bu geliyo elimizden.. bak ne güzel esin de demis sen üzülmesi gerisi önemli degil diye.. bunu her erkek yapmaz daha ne erkekler biliyoruz.. en basiti benim esim.. iyidir hostur ama adet olunca yine beceremedin der güya saka yapar ciddisine degil yani.. ama lafin da iyisi sakayla söylenir..

tuğçem kuzum üzülme sakın..allah kızmet edicektir buna inan ve sabret güzelim..bende çok sabrettim..sabrın sonu selamet inşallah..biz hep yanındayız.:54:

tuğçem kuzum üzülme sakın..allah kızmet edicektir buna inan ve sabret güzelim..bende çok sabrettim..sabrın sonu selamet inşallah..biz hep yanındayız.:54:

Allah anali babali büyütsün canim ben sonradan katildim taze hamislerden biri de sensin demek... nolur ayak sürüyün de biz de gelelim pesinizden...

iyi aksamlar kizlar iyilik insalah... keyiflerde yerinde??? anca simdi ugrayabildim bildim kizlar... gecmisede gozattim dusuk mevzu gecmis bayagi Allahim tez zamanda yeniletsin insallah bu arkadaslarima sonuna kadar...

tugcex canim hayirlisi Allahin iznni ile olacak insallah gulum bak cokta deil zaten denemelr...

kizlar bu sabah test yapmam bekleniyordu gelen giden olmazsa 3 -5 gun daha beklicemmm

selam sila38 olmaz insallah canim :1::1::1: kirmiziyi beklerken bir de bakiyormussun 4 - 5 ay gecmis karnin cikmis :65::65::65: biraz daha dur erken test cok moral bozuyo.. tamam bazi testler iyi cok da erken sonuc veriyo ama olsun.. ayyy bir de benim adetim gecikse de ben de test yapiyim mi bekleyim mi diye sorsam size.. ama benim bu ay uctu adet sancim var pazartesiye görürüm kirmiziyi..

herkes gitmis tabii kocalar evde, yemek felan.. benimki daha gelmedi.. simdilik böyle iyiyim de :1::1::1:

selam sila38 olmaz insallah canim :1::1::1: kirmiziyi beklerken bir de bakiyormussun 4 - 5 ay gecmis karnin cikmis :65::65::65: biraz daha dur erken test cok moral bozuyo.. tamam bazi testler iyi cok da erken sonuc veriyo ama olsun.. ayyy bir de benim adetim gecikse de ben de test yapiyim mi bekleyim mi diye sorsam size.. ama benim bu ay uctu adet sancim var pazartesiye görürüm kirmiziyi..

slm canim dedigin gibi olur insallah... hayirlisi yaa napalim sonus neyse nee ... gorumccemin 8 yasindaki oglu sanirim yakinda bebegin olacak dedi kiz dediiii..... ama nekadar yakin acaba... Allah biliyor!!! off goguslerimin acisinda aglicam ama .adet oncesininki ve hamileliginki nerdeyse ayniymisss beklemeye alindimmm

sende karalari ay pardon kirmizilari baglama be guzelim belli olmaz adet olmayi beklerken hamilehaberi alanini cok duydukkk!!!!

gece kuslari acilamadilar daha!!!enerji topluyolar sanirimmm...:34::34:

slm canim dedigin gibi olur insallah... hayirlisi yaa napalim sonus neyse nee ... gorumccemin 8 yasindaki oglu sanirim yakinda bebegin olacak dedi kiz dediiii..... ama nekadar yakin acaba... Allah biliyor!!! off goguslerimin acisinda aglicam ama .adet oncesininki ve hamileliginki nerdeyse ayniymisss beklemeye alindimmm

sende karalari ay pardon kirmizilari baglama be guzelim belli olmaz adet olmayi beklerken hamilehaberi alanini cok duydukkk!!!!

gece kuslari acilamadilar daha!!!enerji topluyolar sanirimmm...:34::34:

bugün ben de lafin arasinda kaynanamdan konusurken, arkadasa benim oglum deyiverdim Allah biliyoryaa acayip oldum.. bebek ve ben...
benim de kocis geldi mutvakta yemek yiyor ben ona güyaa film ariyorum simdi nette.. hahahaha burda kizlar varken... neyse dünkü gibi saat gecsin biraz patlama yasanir.. yarin fatmagül günü zaten..

bugün ben de lafin arasinda kaynanamdan konusurken, arkadasa benim oglum deyiverdim Allah biliyoryaa acayip oldum.. bebek ve ben...
benim de kocis geldi mutvakta yemek yiyor ben ona güyaa film ariyorum simdi nette.. hahahaha burda kizlar varken... neyse dünkü gibi saat gecsin biraz patlama yasanir.. yarin fatmagül günü zaten..

tabi canim bebek ve sen o da olacak insallah.. ayy bugun cocuklar beni cok yorduu...oglum buyudukce degisiyor, karakteri oturuyorr... aglamakli olduùm bi ara.. ama deli gibi ikinciyi istiyorum boyle bisey iste kizlarrr Rabbim oyle veriyorki sevgisini tahammul sinirlari kalkiyoriyiiirrr ;;; herkese yasatsin Allahim bu sevg

Back