- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.901
Bu arada Wifeofdemon canım sürekli soru cevap şeklini aldı bu durum. içimi rahatlatmaya ihtiyacım vardı sen çıktın karşıma.. hakkını helal et olurmu? vaktini aldım bayağı
3 gündür kasıklarımda hafif ağrı var, arada birde kramp..
Hadi hakkında hayırlısı canım İnşallah hamile kalırsınkızlar dün doktora gittim yumurta takibine başlamıştık serophene kullanmıştım 20mm yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum 2 senedir istiyoruz inş. tutar13 mayısta kontrolüm var inş. güzel haberlerle buraya gelebilirim...:18::18::18:
canım bu hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de düşükten sonra ikisi çok karışıyor bende yılbaşında düşük yaptım geçen ay 13 gün geçti benimki gecikmeler de olabilir...........adet 3 ayda falan düzene giriyormuş ...........ama düşüğün arkası da hamilelik derler inşallah hamilesindir.........
kızlar dün doktora gittim yumurta takibine başlamıştık serophene kullanmıştım 20mm yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum 2 senedir istiyoruz inş. tutar13 mayısta kontrolüm var inş. güzel haberlerle buraya gelebilirim...:18::18::18:
Gün aşırı değildi canım.. Eşimin iş yoğunluğu misafir filan derken, bazen 2 günde bazen 4 günde oldu.. ama bunların hiçbirinde korunmadık.. Rabbim OL dediyse olur inşallah.. Akşama test alıp gelcek. Sabaha kırmızıları görmezsem testi sabah yaparım..
kızlar dün doktora gittim yumurta takibine başlamıştık serophene kullanmıştım 20mm yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum 2 senedir istiyoruz inş. tutar13 mayısta kontrolüm var inş. güzel haberlerle buraya gelebilirim...:18::18::18:
yumurtlamadan 10 gün sonra çıkabiliyor demekki testlerde:97:
inşallah tutar canım bu ay.. yumurta takibi için hergünmü gidiyosun doktora? benimki adetin 8.günü baktı,sağdan yumurtlama olcak bu ay dedi ama büyüklüğünü söylemedi.. sorsaydım keşke
inş. canım... hergün gitmiyorum. ben adetin 3. günü gittim iyi dedi. yumurta geliştirmesi için serophene verdi onu kullandım. dün kontrole gittim yani adetin 14. günü benimde sağ yumurtlamış sol taraftaki küçükmüş. bugün çatlatma iğnesi vurdu.
kizlarr kan verdim artk dayanamadim bademciklerim cok kotu olac alamiyorumsonucu yazarim size dua edin nolurrr
canım nerde yaptırıyorsun kan testini?? ne zaman çıkacak sonuç?
inşallah pozitif çıkarda seviniriz. Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah ve inşallahta hayırlısı bu ay mutlu haberdir
kizlarr kan verdim artk dayanamadim bademciklerim cok kotu olac alamiyorumsonucu yazarim size dua edin nolurrr
inşallah iyi haberlerini alırız, canım benimheyecanla bekliyoruzzzzzzzzzz
tatlım, ben nedense seni hamile kalmışsın gibi hatırlıyorum, kalacanmı ne?
Ayy canım korktum valla çok mu ağrılı oluyor,gerçi benim eskiden beri her adetim ağrılı olur bazen daha az bazen dah çok sancılı olur...bence de)))))))))) düşüğün bir ayağı içeride derler, hemen sonrasında kolay hamile kalına biliyor demekki, ama şimdiki doktorlar pimpirikliler, rahim dinlensin diyorlar, vallaha belki de haklılar bilmiyorum, ben eskiden böyle ağrı çekmezdim adet başladığı zaman, düşükten sonraki aylarda adetimin başladığı gün karnımda depremler falan oluyor, ağrımayan yerim kalmıyor, bi değişik oldu yani, ben de her halde rahim yeni toparlıyor diyorum. napiyim, teselli etmem lazım kendimi bi şekilde
Bu arada Wifeofdemon canım sürekli soru cevap şeklini aldı bu durum. içimi rahatlatmaya ihtiyacım vardı sen çıktın karşıma.. hakkını helal et olurmu? vaktini aldım bayağı
3 gündür kasıklarımda hafif ağrı var, arada birde kramp..
cnm 1 saat sonra alicam sonucu ozel hastaneye gittim. insallah pozitiftir .Allah razi olsn cnm bnm iyi dileklerin icin cok tsk ederm ama hic bi belirtim yok o yuzden umidimde yok
tatlım inşallah hamişsindir..hadi bakalım bekliyoruz dört gözle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?