- Konu Sahibi screamaway
- #1.861
geçmiş olsun, tatlım, bence ne güzel korunma yöntemi kondomdur, tecbüreyle sabit, 6 yıldır çocuk mocuk yok )))) doğal korunma şekliyle ise hamile kalan çok var, bu yöntemi kullanmamanızı tavsiye ederim kızlar, tabi korunmak istiyoranız))) özellikle şunu söyleyeyim, erkeklerde tam boşalmadan önce gelen ön sıvı en hızlı ve aktif spermleri içermektedir, yani geri çekildiği zaman artık önceden aktif çocukları içeri salmış oluyor.
bana da rahmin sorunsuz temizlenmiş, çok iyi falan dedi, zaten düşüğü de 2 günde bitirdim, 2 gün full, 2 gün 1-2 damla kanama oldu, bitti, 5 haftaymış benimki. Ama tatlım, 17si sen üstüne görmüşsün sanırım, ama 4 nisan düşük tarihindir. bir sonraki adetini bence ona göre hesaplamalısın.
Canım aslında kondom kullanacaktık bir ara kullanmıştık zaten (aralık ayında galiba) ama ben fazla önemsemedim bu korunma işini,yani bu geri çekilmeyle bu kadar kişinin hamile kaldığını bilmiyordum bile sonra bir baktımki baya hamile kalan olmuş ondan sonra şüphelenmeye başladım zaten,demek boşalmadan önce gelen sıvıda en aktiffff en hızzzzlı spermler var vayyyy bunu da senden öğrenmiş oldum şüphelerime şüphe eklendi valla
Bana da doktorum rahmin temiz parça falan yok demişti,benim kanama 6 gün sürmüştü ama.