• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

geçmiş olsun, tatlım, bence ne güzel korunma yöntemi kondomdur, tecbüreyle sabit, 6 yıldır çocuk mocuk yok )))) doğal korunma şekliyle ise hamile kalan çok var, bu yöntemi kullanmamanızı tavsiye ederim kızlar, tabi korunmak istiyoranız))) özellikle şunu söyleyeyim, erkeklerde tam boşalmadan önce gelen ön sıvı en hızlı ve aktif spermleri içermektedir, yani geri çekildiği zaman artık önceden aktif çocukları içeri salmış oluyor.

bana da rahmin sorunsuz temizlenmiş, çok iyi falan dedi, zaten düşüğü de 2 günde bitirdim, 2 gün full, 2 gün 1-2 damla kanama oldu, bitti, 5 haftaymış benimki. Ama tatlım, 17si sen üstüne görmüşsün sanırım, ama 4 nisan düşük tarihindir. bir sonraki adetini bence ona göre hesaplamalısın.

Canım aslında kondom kullanacaktık bir ara kullanmıştık zaten (aralık ayında galiba) ama ben fazla önemsemedim bu korunma işini,yani bu geri çekilmeyle bu kadar kişinin hamile kaldığını bilmiyordum bile sonra bir baktımki baya hamile kalan olmuş ondan sonra şüphelenmeye başladım zaten,demek boşalmadan önce gelen sıvıda en aktiffff en hızzzzlı spermler var vayyyy bunu da senden öğrenmiş oldum şüphelerime şüphe eklendi valla :1: :1: :1:
Bana da doktorum rahmin temiz parça falan yok demişti,benim kanama 6 gün sürmüştü ama.

Happylife canım çok haklısın biz galiba çok takıyoruz bu konuyu kafamıza ama biliyorum olmuyor kafamızdan çıkartamıyoruz bir türlü,ve kafamdan çıkartamadığım içinde üzülüyorum çünkü başka şeylere odaklanamıyorum offf yeter artık ya diyorum sonra gene burdayım yine hamilelik yine belirtiler...
Bir de kızlar keşke çok yakınlarımda bi arkadaşım olsa konuşsak dertleşsek otursak çay içsek falan ne güzel olurdu ama bütün arkadaşlarım uzakta ya da çalışıyorlar,kafa dağıtcak kimse de yok,ben artık kalabalık istiyorum,hayatım ailem kalabalık olsun,yoğun olsun istiyorum,bebeğim olacak haberini aldığımda bir süre sonra süper sevinmiştim çünkü artık çoğalıyordu ailem,bir kişi bile nasıl önemli anlatamam size,mesela babam öldükten sonra evimiz bomboş oldu meğer onun yeri hasta olsa bile fazla konuşamasa bile ne kadar önemliymiş,ne kadarda dolduruyormuş evimizi off offf kızlar dolmuşum galibaaa ben baya:-((((

ahhh cnm senı cok ıyı anlıyorum..ama birsey soyleyım mı insanlarla bu konuları oturup konusamıyosun arkadasın da olsa cunku senı anlayamıyorlar ne aılen ne dostların bızı en ıyı bız anlıyoruz burda cunku bırebır aynı sorunu yasıyoruz aynı seyı ıstıyoruız..benım vardır arkadaslarım arada görustugum ama bunalıyorum bu 4.ayımız olmadı fılan deyınce tuhaf tuhaf bakıyolar cunku kımısı bekar kımısı daha coocuk dusunmuyo..yanı ANLAYAMIYORLAR..bu da cok normal aylar oncesınde bende oyleydımm..ama basa gelınce hersey cok farklıo o yuzden herkese soyluyorum ertelemeyın bırakın korunmayı ısteyınce şıp diye hemen olmuyor:(((ısteyıpte korunmayıncada olmayınca stres yapıyosun boyle ıste..işte ben bu yüzden bu topiği cok sevıyorum sesını bıle duymadıgımız cehresını bılmedıgımız ınsanların mutluluguyla mutlu oluyoruz huznuyle uzuluyoruz buna da annelık denıyo işte kızlar aslında anneyız bız burda tıoplanarak en guzel adımı atmıs olduk bıle annelığe...sevıyorum sızı annelerım benım:16::16::16:

canım benim, iyi ki varsınız gerçekten:54::54::34::34::54::54:

böyel karamsar düşünme tatlım, kafana takma diyemiyicem, elinde değil, biliyorum, bu yüzden kafana tak, sakın unutma haa diyorum. bebek konusu dışında hiçbişey düşünme, evde yemek falan yapma, evi falan toplama, eşinle ailenle kimseyle ilgilenme, yasak :34::34::34: sadece PC başında bebek düşün, ok? ters psikoloji uygulamaktayım, belki bu işe yarar, bir dene, cidden böyle bir yasağının olduğunu düşün. bebek dışında diğer şeyleri düşünmenin, diğer şeylerle ilgilenmenin yasak olduğunu düşün, insan doğası yasaklara doğru koşar))) Hiç üzme kendini, zamanı gelince rahatlııııııkla bebiş sahibi olacaksın inşallah!

sankim bu taktik işe yarayacak gibi geldi vallahı dogru soyluyorsun cnm..benım gıbı yasaklara karsı itirazı olan sevmeyen bırı ıcın cok guzel bı ornekleme verdın sağol cnm bu sekılde dusunmeye calısıcam ıse yarıcak gıbı:34:

bana da rahmin sorunsuz temizlenmiş, çok iyi falan dedi, zaten düşüğü de 2 günde bitirdim, 2 gün full, 2 gün 1-2 damla kanama oldu, bitti, 5 haftaymış benimki. Ama tatlım, 17si sen üstüne görmüşsün sanırım, ama 4 nisan düşük tarihindir. bir sonraki adetini bence ona göre hesaplamalısın.

Şimdi ben durumumu sana özet geçeyim, sen ona göre bi yorumla bakalım.. kafam iyice karıştı :26:

17-22 mart arası regl zannettiğim dönem,
28-31 mart arası ağrılı, kramplı ve kanamalı dönem. ( 30 mart: kan değ.605, 1 nisan:192, 3 nisan:50)
4-8 nisan regl.

amin canım söylemıyorum bundan önce şubat 19da bir düşüğüm var onda yapmıştım o hatayı:(

benim de ayni tarihlerde kimyasal gebelik oldu.. düsügüm gecen seneydi düsük üstüne hamile kalmak cok uzun sürmüyormus ama ben bir sene ara verdim bilseydim yapmazdim... gercekten simdi ugrasiyorum tutmuyor...

ahhh cnm senı cok ıyı anlıyorum..ama birsey soyleyım mı insanlarla bu konuları oturup konusamıyosun arkadasın da olsa cunku senı anlayamıyorlar ne aılen ne dostların bızı en ıyı bız anlıyoruz burda cunku bırebır aynı sorunu yasıyoruz aynı seyı ıstıyoruız..benım vardır arkadaslarım arada görustugum ama bunalıyorum bu 4.ayımız olmadı fılan deyınce tuhaf tuhaf bakıyolar cunku kımısı bekar kımısı daha coocuk dusunmuyo..yanı ANLAYAMIYORLAR..bu da cok normal aylar oncesınde bende oyleydımm..ama basa gelınce hersey cok farklıo o yuzden herkese soyluyorum ertelemeyın bırakın korunmayı ısteyınce şıp diye hemen olmuyor:(((ısteyıpte korunmayıncada olmayınca stres yapıyosun boyle ıste..işte ben bu yüzden bu topiği cok sevıyorum sesını bıle duymadıgımız cehresını bılmedıgımız ınsanların mutluluguyla mutlu oluyoruz huznuyle uzuluyoruz buna da annelık denıyo işte kızlar aslında anneyız bız burda tıoplanarak en guzel adımı atmıs olduk bıle annelığe...sevıyorum sızı annelerım benım:16::16::16:

Canım çok haklısın bizi bizden başka kimse tam anlamıyla anlayamaz,burası çok güzel gerçekten.Bu arada benim kasık ve bel ağrıları başladı haadiiii bekliyorum seni kırmızııı,halime bak yaaa,manyadım iyce :18: :18:
Kızlar anne demişken konu açayım mı sizlere?Anneler günü geliyor malum ne hediye almayı düşünüyorsunuz???

insan hamilelik belirtilerini okuyup kendini dinledikçe o belirtiler gerçekten var gibi hissediyo :18: :1:,bence felsefemiz "saldım çayıra mevlam kayıra "olmalı kızlar:66:

fertilityfriend kullananlar, bilenler...
belirtiler bölümünde; için bunalması,hiçbirşey yapmak istememe gibi birşey varmı seçmek için?? yada benzeri.:26:

yaaa ben bisey sorsam konuya alakadiz degil pek ama screamaway kizmaz insallah.. hazir bacak dikme, yastik koyma felan demisken, ters rahimle ilgili bilgisi olan var mi?? bana türkiyedeki dr rahmin ter ama bisey olmaz demisti burdaki dr da hic bisey demedi. hatta düsük yaptigim icin en azindan cocugunuz oldugunu biliyorsunuz buna sevinin demisti.. gercekten bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mi?? ayy ise gitcem simdi hic birakip giseyim de yok yaa...

arkadaşlarım,ben çıkıyorum akşam yola cıkıcam valiz hazırlamam gerekiyor,takıldım kaldım burda işler beni bekler:26:bir süre buralarda olamayabilirim ama telden muhtemelen girer bakarım gelişmelere bagımlılık oldu burası:34:çook çookk çook güzel haberler beklıyorum sızlerden ıcınde kendım ıcınde ıstıyorum bu guzel haberden ama bakalım kısmet batımda sehır dısında olucam keske bi sürpriz olsa:((
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere:64:özlicem sizleri:59:

arkadaşlarım,ben çıkıyorum akşam yola cıkıcam valiz hazırlamam gerekiyor,takıldım kaldım burda işler beni bekler:26:bir süre buralarda olamayabilirim ama telden muhtemelen girer bakarım gelişmelere bagımlılık oldu burası:34:çook çookk çook güzel haberler beklıyorum sızlerden ıcınde kendım ıcınde ıstıyorum bu guzel haberden ama bakalım kısmet batımda sehır dısında olucam keske bi sürpriz olsa:((

Güle güle git, güle güle hayırlı haberlerle gel inşallah:49:

ıyı yolculuklar canım kendıne dıkkat et :)

benim de ayni tarihlerde kimyasal gebelik oldu.. düsügüm gecen seneydi düsük üstüne hamile kalmak cok uzun sürmüyormus ama ben bir sene ara verdim bilseydim yapmazdim... gercekten simdi ugrasiyorum tutmuyor...

düşük eğer kendiliğinden oolduysa evet iç tamamen temizlendiği için gebelik oluşuyor ama kürtaj giriyorsa araya baya zorlaşıyor. Benim diğeri gelişmiyordu kese falan gözükememişti ama bunu adetime 1 hafta kala hem kanda hemde testte öğrendim adet günümde değerim 1000i bulmuştu 2 günde 3 kat artıyor bu gebeliğim:nazar:

yaaa ben bisey sorsam konuya alakadiz degil pek ama screamaway kizmaz insallah.. hazir bacak dikme, yastik koyma felan demisken, ters rahimle ilgili bilgisi olan var mi?? bana türkiyedeki dr rahmin ter ama bisey olmaz demisti burdaki dr da hic bisey demedi. hatta düsük yaptigim icin en azindan cocugunuz oldugunu biliyorsunuz buna sevinin demisti.. gercekten bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mi?? ayy ise gitcem simdi hic birakip giseyim de yok yaa...

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/231750-ters-rahim.html

buraya bak istersen

düşük eğer kendiliğinden oolduysa evet iç tamamen temizlendiği için gebelik oluşuyor ama kürtaj giriyorsa araya baya zorlaşıyor. Benim diğeri gelişmiyordu kese falan gözükememişti ama bunu adetime 1 hafta kala hem kanda hemde testte öğrendim adet günümde değerim 1000i bulmuştu 2 günde 3 kat artıyor bu gebeliğim:nazar:

yok benim kanamayla bitti sükür kürtaj olmadim ama araya zamani ben soktum ah bilseydim yaparmiydim...

sankim bu taktik işe yarayacak gibi geldi vallahı dogru soyluyorsun cnm..benım gıbı yasaklara karsı itirazı olan sevmeyen bırı ıcın cok guzel bı ornekleme verdın sağol cnm bu sekılde dusunmeye calısıcam ıse yarıcak gıbı:34:

inşallah etkili olur bu yöntem, kızlara herkese tavsiye edelim, yasaklara karşı itiraz hisseden kızlarımızda etkili olmalı:34::34::34:

Şimdi ben durumumu sana özet geçeyim, sen ona göre bi yorumla bakalım.. kafam iyice karıştı :26:

17-22 mart arası regl zannettiğim dönem,
28-31 mart arası ağrılı, kramplı ve kanamalı dönem. ( 30 mart: kan değ.605, 1 nisan:192, 3 nisan:50)
4-8 nisan regl.

28-31 nisan ağrılı kanamalı dönem, 4-8 nisan regl, bu nasıl olur, anlamadım, kanamanın başlandığı gün 28 martmış, 31 marta kadar devam etmiş, sonra 4 nisanda yine kanama başlamış, 8 nisana kadar devam etmiş? öylemi?

inşallah etkili olur bu yöntem, kızlara herkese tavsiye edelim, yasaklara karşı itiraz hisseden kızlarımızda etkili olmalı:34::34::34:

28-31 nisan ağrılı kanamalı dönem, 4-8 nisan regl, bu nasıl olur, anlamadım, kanamanın başlandığı gün 28 martmış, 31 marta kadar devam etmiş, sonra 4 nisanda yine kanama başlamış, 8 nisana kadar devam etmiş? öylemi?
evet canım durum böyle.. ama 28-31 mart ağrılı kanamalı dönemde kanama leke şeklinde geliyodu siyah ve kahverengi gibiydi. 4 nisanda ise normal regl gibi başladı.. diğer aylar nasıl regl oluyosam öyle oldum

ya kızlar hakkaten nerdeyse hepinizde bi düşük olmuş bnm zaten 29 olmuş yaşım bide bu yaştan sora hamile kaldıımda düşük olursa çocuum ne zaman olurki bi daaa :18: inş sağlıklı bi hamilelik nasip olur yaa yaşım ufak olsa hiç sallamicam ama yaş geçio o yüzden stres yapıorum zaten yumurtlamamı da tam bilmiorum artık ama ilk defa bu ay gün aşırı denem yapcas dedim ya işte şimdiye kadar oldu bakalım yrn 12. günüm inş bundan sorada yaparız 15. güne kadar da belki bu ay tutar... şuandada midem çok bulanıo ama hamilelikten diildir heralde daa pazar günü bittim bu kadar çabuk belirti vermez heralde dimi :27:

Back