- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.881
yaa kızlar nerdeyse %80 ' imiz düşük yaşamaşız Allah kımseye gostermesın ve tekrarını yaşatmasın ınsallah
evet canım durum böyle.. ama 28-31 mart ağrılı kanamalı dönemde kanama leke şeklinde geliyodu siyah ve kahverengi gibiydi. 4 nisanda ise normal regl gibi başladı.. diğer aylar nasıl regl oluyosam öyle oldum
ya kızlar hakkaten nerdeyse hepinizde bi düşük olmuş bnm zaten 29 olmuş yaşım bide bu yaştan sora hamile kaldıımda düşük olursa çocuum ne zaman olurki bi daaa :18: inş sağlıklı bi hamilelik nasip olur yaa yaşım ufak olsa hiç sallamicam ama yaş geçio o yüzden stres yapıorum zaten yumurtlamamı da tam bilmiorum artık ama ilk defa bu ay gün aşırı denem yapcas dedim ya işte şimdiye kadar oldu bakalım yrn 12. günüm inş bundan sorada yaparız 15. güne kadar da belki bu ay tutar... şuandada midem çok bulanıo ama hamilelikten diildir heralde daa pazar günü bittim bu kadar çabuk belirti vermez heralde dimi
malesef canım yılda 2 milyon düşük yaşanıyormuş anlamıyorum annelerimiz ninelerimiz o kadar iş yapmalarına rağmen sağlıklı bebekler dünyaya getirmişler
tatlım, bu durumda 4 nisanı sat olarak kabul etmen gerek. lekelenmeler düşük ihtimalinin var olduğunu gösteriyormuş, o günlerde doktora gitmişmiydin? bazen böyle durumlarda progesteron hağı vererek bebeği kurtarabiliyorlar. ama buna doktor karar verir, çünkü bazen de progesteron düşmesi gereken bebeğin düşmesini zorlaştırır ve kürtaj yapma zorunda bırakır doktoru.
canım, normal döngün kaç gündür? yani dieyeceğim o ki 30 günse 15. güne kadar değil, 17. güne kadar devam edin.
kadınların %50si maalesef kimyasal gebelik geçirerek düşük yapıyorlar, yalnız çoğunun bundan haberi bile olmuyor, normal adet zannediyorlar
:44:
ya normalde 30 gün ewt yani geçen ay 2sinde olduysam bu ayda ya 2-4 arasında kesin olurdum mesela 30-31 gündü ve hayatım bpyunca hiç düzensizlik yaşamadım... ilk defa geçen ay 36. günde bu ayda 21. günde geldi.. şimdide işte son adetime göre 11. günümdeyim bugün.. gün aşırı olsun hergün olunca spermler kalitesizleşio diosunuz die gün aşırı olsun istiorum ama çift günlermi tek günlermi ona karar veremedim tambiz bide bu aya kadar düzenli bi ilişkimiz olmadı jiç genelde yumurtlama dönemini komple atladık 1 1.5 hafta hiç olmadı yani soradan 3 5 kere oldu işte... ikimizde üşengeç olduğumuz için üşenenin çocuu olmazmış derlerdi doğruymuş
:44:
ya normalde 30 gün ewt yani geçen ay 2sinde olduysam bu ayda ya 2-4 arasında kesin olurdum mesela 30-31 gündü ve hayatım bpyunca hiç düzensizlik yaşamadım... ilk defa geçen ay 36. günde bu ayda 21. günde geldi.. şimdide işte son adetime göre 11. günümdeyim bugün.. gün aşırı olsun hergün olunca spermler kalitesizleşio diosunuz die gün aşırı olsun istiorum ama çift günlermi tek günlermi ona karar veremedim tambiz bide bu aya kadar düzenli bi ilişkimiz olmadı jiç genelde yumurtlama dönemini komple atladık 1 1.5 hafta hiç olmadı yani soradan 3 5 kere oldu işte... ikimizde üşengeç olduğumuz için üşenenin çocuu olmazmış derlerdi doğruymuş
Canım işte bu haberi olmayan kadınlar hemen bir sonraki ay devam ediyorlardır bebek çalışmasına,e bzi haberimiz oldu diye 3 ay koruma mı yapcazzz?Onlar yapmıcak nasıl iş yani??Bu durumda bence hemen kalınsa bile bir şey olmayabilir demekki karışık bir iş bu...
Canım neden bu kadar değiştiki adet günlerin ilginç geldi bana durduk yere
yaaa ben bisey sorsam konuya alakadiz degil pek ama screamaway kizmaz insallah.. hazir bacak dikme, yastik koyma felan demisken, ters rahimle ilgili bilgisi olan var mi?? bana türkiyedeki dr rahmin ter ama bisey olmaz demisti burdaki dr da hic bisey demedi. hatta düsük yaptigim icin en azindan cocugunuz oldugunu biliyorsunuz buna sevinin demisti.. gercekten bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mi?? ayy ise gitcem simdi hic birakip giseyim de yok yaa...
poff kasiklarim agriyo sanirim kirmizilar geeliyo
bilmiorum valla o yüzden ovulasyonum karıştı işte tahjmin edemiorum ne zaman olduunu ... böle hiç anlamadan düşük yapma fln diosunuz acaba geçen ay düşük yaptımda anlamadım mı ki :44:
canım benimde bugün aslında bat tarihim kendim 6 mayıs diye yazdırdım beklemek için ama insan yinede bekleyemiyor..........benimde kasıklarım ve belim çook ağırıyor.....cumaya kadar test yapmayacağım bekleyeceğim bende 2 defa rüyamda hamile olduğumu gördüm biri bana hamilesin dikkat et diyordu........inşallah gelmez kırmızlar........beklemek zor......anneler gününde anne olacağımız haberini alırız inş............
tatlım, bu durumda 4 nisanı sat olarak kabul etmen gerek. lekelenmeler düşük ihtimalinin var olduğunu gösteriyormuş, o günlerde doktora gitmişmiydin? bazen böyle durumlarda progesteron hağı vererek bebeği kurtarabiliyorlar. ama buna doktor karar verir, çünkü bazen de progesteron düşmesi gereken bebeğin düşmesini zorlaştırır ve kürtaj yapma zorunda bırakır doktoru.
ayyy, inşallah hamilesindir, pek umutlu vaka gibi geldin bana)))inşallah yanılmayalım ya Rabbim
Evet canım ağrıya dayanamamıştım ve gitmiştim doktora. ben 17 martta regl olduğumu söyleyince usg de de bakıldı ama hiç bişey yoktu. o gün kan değerim 605 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar istedi bu kez 192 ydi. tekrar tekrar bakıldı ve kan değeri çok aşağı düştüğünde, ki o zamanda 4 nisandı ve ben regl oldum... Kısaca sat 4 nisan diye hesaplıycam yani. o halde ben şuan hamilelikten şüphelenebilirmiyim.. Allah'ın izniyle
inşallah canım ya hep beraber koca göbiş olalım
Bu arada Wifeofdemon canım sürekli soru cevap şeklini aldı bu durum. içimi rahatlatmaya ihtiyacım vardı sen çıktın karşıma.. hakkını helal et olurmu? vaktini aldım bayağı
Bu arada Wifeofdemon canım sürekli soru cevap şeklini aldı bu durum. içimi rahatlatmaya ihtiyacım vardı sen çıktın karşıma.. hakkını helal et olurmu? vaktini aldım bayağı
3 gündür kasıklarımda hafif ağrı var, arada birde kramp..
hakkım da helal olsun, canım, ayrıca ne yaptım ki?
peki aktiviteye her günaşırı devam ediyormuydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?