• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyy insallahhhh... senin dediklerin tutuyor zaten polyannacimmmm...:21::21::21::21::21::21:

Yok canım içimden geçeni yazdım, parhisiacımda tuttu çok şükür..

Burda kimseyi yüzyüze tanımıyoruz, net ortamında konuşup kaynaşıyoruz ama bu zamana kadar kimse kimsenin hakkında tek bi kötü söz söylemedi, tartışma olmadı:) bunun verdiği güvenle hala burdayız:) ben burdaki herkesi çok seviyorum, Nickim gibi gerçek hayatta da polyanna yönüm var :34:
Sende görüyorsun bi hamile çıksa da sevinsek diye can atıyoruz, hamile haberini duyunca tüm kalbimizle sevince boğuluyoruz :65:

Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

Ben calismasam kredimizi eşim oder ama simdi yaptigimiz gibi extra harcamalarimizi iki kere dusunuruz. Birde cok hevesim var bebeğim olursa odasi oyuncaklari kiyafetleri mamasini hazirlamak icin birsuru ivir zivir listem cok kabarik anliycagin ne bilim ya hayirlisi diyorum dedigin gibi bereketiyle riskiyla gelir diyorlar bakalim bizimkisi gelirse şeyet nasil gelicek. Zaten sütten kesmeden baslamam diye dusunuyorum o zamana kadar elbet yolumuz cizilir:21:

İnşallah heveslerinin hepsini hayata geçirirsin! inşallah bebişine prenses odası hazırlarsın, bak prenses dedim istem dışı, kızın olucak galiba:34::34::34: süt meselesine gelince de 1,5 yıl aralıksız emzir, 1,5 yaş ile 2 yaş arasında memeden ayırma çalışmalarına başlarsan 2 yaşına kadar bırakır, bırakmazsa gitti, taa 3-4 yaşına kadar emer, bak haberin olsun, 2 yaşından sonra çocuklarda benimseme duygusu gelişir ve senin göğsünü benimser, bıraktırmak istediğin zaman onu terketmek istediğinin düşünür, zorlanırsın, en doğrusu dediğim gibi, 1,5-2 yaş arası memeden ayırma işine başlaman gerek. Neyse, bu konuları konuşacak çok zamanımız olacak, bu 1-2 ay içinde inşallah hepiniz hamile kalırsınız, sonra biz teyze olunca da artık, bebek tavsiyelerini böyle sıralarız inşallahhhhhhhhhh! :62::62::62:

adetin 10.gününe başlayabilirm ölçmeye geç mi olur bilmem.. 22de falan yumurtladım geçen yine o civar 22-23 yumurtlama bekliyorum hatta bu stresle pek yumurtlama falan beklemiyorum Hakkaten nasıl yenicem ya :14::14: bi çare çalışırken bile kafamda ilk önce sanada mı böyle oluyodu şimdi nasılsın?

Canimmm, 10. gun gec olmaz insallah.. Dongun uzun mu? 25 gun filansa, ovulasyonu tespit etmek, 10.gun baslayarak, problem olabilir cunku....
Calisirken kafanda olcak tabi... Bundan kurtulus yok....:1::1:

screamaway, fazla yormayan bebiş derken neyi kastediyorum, anlatayım? gözümün önünde görümcemin de ablamın da bebeği büyüdü, görümcemin kızı doğduğu günden beri burnundan getirdi hayatı kızın, ama ablamınki yat deyince yatıyordu, otur deyince oturuyordu, o kadar rahat bir çocuktu ki, anlatamam. görümcemin kızı 5 yaşında hala çok yoruyor annesini, annesinin bu 5 yılda rengi başı attı, tansiyon düşmeleri, bayılmalar falan, 3 yıl emdi annesini, bırakmadı, ve dönem dönem değişirdi huyları, bir ara oturduğu yerde yaslanmaması gerekirdi annesinin, bir dönem emzirirken konuşması yasaktı))), bir dönem emzirirken ayakta gezmek zorundaydı annesi, bu arada çocuğun da maşallahı vardı o dönemde 15 kg idi. yemesi problem uyumak diye bişey yok hayat listemizde))) her şeyi zorla! yani zor çocuk böyle olabiliyor.
Ablamınki ise ikinci çocuk oluncaya kadar iyiydi, sonra kardeşini kıskana kıskana yaramaz bir çocuğa dönüştü. Bu biraz da çocuğu alıştırmaya bağlı bişey. annelerde hatalar var demekki.

ALLAH bebişimizi versin de, bebek bakımıyla ilgili çok kitap var, internet var, iyice bilgi ediniriz de hata yapmayız inşallah!

Canimmmm o kadar haklisin ki... Allah hepimize cok yormayan bebekler versin insallah... :81::81::81::81:
Benim bir tanidigimin kizi da cok yormustu annesini, hatta o kadar yordu ki 2.yi dusunmemeye karar verdiler... Bazilarininkisi ise cok rahat oluyor... Allah hayirli zamanlarda hayirli evlat versin insallah...:16::16::16:

slm,

esimin eline verdim testi bakti elinde evirdi cevirdi yüzünde bir gülümseme ve dedi positif mi yoksa?
evet dedim vallah mi diye sordu evet dedim sarildi bundan dikkatli ol kendini yorma ev islerini ben yaparim dedi :)

simdi yemek yapmaliyim.. yazamasamda sizleri takip ediyorum :) gözüm üzerinizde.

İnşallah heveslerinin hepsini hayata geçirirsin! inşallah bebişine prenses odası hazırlarsın, bak prenses dedim istem dışı, kızın olucak galiba:34::34::34: süt meselesine gelince de 1,5 yıl aralıksız emzir, 1,5 yaş ile 2 yaş arasında memeden ayırma çalışmalarına başlarsan 2 yaşına kadar bırakır, bırakmazsa gitti, taa 3-4 yaşına kadar emer, bak haberin olsun, 2 yaşından sonra çocuklarda benimseme duygusu gelişir ve senin göğsünü benimser, bıraktırmak istediğin zaman onu terketmek istediğinin düşünür, zorlanırsın, en doğrusu dediğim gibi, 1,5-2 yaş arası memeden ayırma işine başlaman gerek. Neyse, bu konuları konuşacak çok zamanımız olacak, bu 1-2 ay içinde inşallah hepiniz hamile kalırsınız, sonra biz teyze olunca da artık, bebek tavsiyelerini böyle sıralarız inşallahhhhhhhhhh! :62::62::62:

Wifeofdemon agzindan bal damliyor gercekten:16::16::16: inşallah bir kızım olur bende cok istiyorum eşimde erkek diyip duruyor sinir oluyorum :19: tavsiyelerini aklimin bi koşesine yazdim tatlim tesekkur ederim. İnsallah allahim yarabbimmm :16:

:emir_bebek::emir_bebek::nazar::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::62::62::62::62::92::92::92::92::92::92::92: parrhisiacım tatlım cok guzel bır haber bu cok cok seviindim canım benim allah tamamına erdirsin inşallah saglıkla kucagına alırsın bebeğini insallah canımcım

inciır kurunu kac gun yapmıstın canım ne zaman basladın bırde yakıyı ne zaman yapıstırmıstın

tatlım çok teşekkür ederimm...darısı başınıza inşallahh..

inciri iki hafta falan yaptım..oda adetten sonra başladım..yakıyı da tatlım 10.günümde falan yaptım diye hatırlıyorum..2 tane kullandım 2 şer gün..banyo yapmak zor oluyor ama mecbur kaldım yapmadım..:17::17:

sen icini ferah tut canim cogalmadiysa neguzel zaten yarin dr a gidecekmissin.. hadi bide sen ver coskuyuuuuu
aynen oyle canim .... ben ilk burda sohbet ediyorum bu sitede... bizmi cok iyi kaynastik dier topiclerde oylemi bilmiyorum ama insan yuzunu gormedigi, sesini duymadigi biri icin ancak bukadar endise duyar, bukadar sevinir.... tuttum sizi kizlar seviyorum....

aaaa ayni ben ... nedersin gulum belirtidasligimizi hamiledassliga goturur muyuz....

İNŞALLAH şekerim bunlar sende de varsa bir adetin geciktiyse herşey oluruz..biz zaten arkadaşız tatlımm..hamile kallll inşalllaaahhhh..:49::49:

Canimmmm o kadar haklisin ki... Allah hepimize cok yormayan bebekler versin insallah... :81::81::81::81:
Benim bir tanidigimin kizi da cok yormustu annesini, hatta o kadar yordu ki 2.yi dusunmemeye karar verdiler... Bazilarininkisi ise cok rahat oluyor... Allah hayirli zamanlarda hayirli evlat versin insallah...:16::16::16:

ALLAH hayırlı evletlar nasip etsin inşallah hepimize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :64::64::64:

slm,

esimin eline verdim testi bakti elinde evirdi cevirdi yüzünde bir gülümseme ve dedi positif mi yoksa?
evet dedim vallah mi diye sordu evet dedim sarildi bundan dikkatli ol kendini yorma ev islerini ben yaparim dedi :)

simdi yemek yapmaliyim.. yazamasamda sizleri takip ediyorum :) gözüm üzerinizde.

ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin, canım, darısı isteyen herkesin başına! Eşinin ev işleriyle ilgili sözünü de hiç unutma, arada bi hatırlatıverirsin:34: şaka, zaten yorulmana izin vermez diye düşünüyorum. ALLAH bozmasın, Evli Mutlu Çocuklu olun inşallah!

Wifeofdemon agzindan bal damliyor gercekten:16::16::16: inşallah bir kızım olur bende cok istiyorum eşimde erkek diyip duruyor sinir oluyorum :19: tavsiyelerini aklimin bi koşesine yazdim tatlim tesekkur ederim. İnsallah allahim yarabbimmm :16:

benim de eşim erkek olsun diyor, bense abla olsun istiyorum, büyüğüm kız olsun istiyorum, neyse, sağlıklı olsun da, cinsiyeti aslında hiç önemli değil. Bu arada dilim fal gibidir ha, haberin olsun))) benim içinse benim ailem de, eşimin ailesi de nedense ikize takmışlar kafayı, herkes benden ikiz bekliyor. cinsiyetten çok ikizmi tekizmi muhabbetleri oluyor bizde)))) geçen defa hamile kaldığımda herkes aynı soruyu sordu bana, ikiz olup olmadığı ne zaman belli olur ki? millet kızmı erkekmi acaba ne zaman belli olur acaba diye sorar, ama bizde farklı :40: ama bence tekdi ve kızdı, ben rüyamda bir kız çocuğu gördüm, bana uzaktan bakıyordu, yaklaşmadı bana rüyamda, gitti, sonraki gün kanamam başladı:(((( ama o rüyada aynı zamanda da hamileydim, nasıl yorumlayalım şimdi bilmiyorum...

:46::46::46:canım tebrikler çok sevindik heep beraber diğer hamile arkadaşlarda tebrikler...........:64::64::64: darısı başımıza...........en kısa zamanda kan testi yaptır canım..........mutluluğun katlansın............

teşekkürler canım..darısı başına...
haftaya kan testini yaptırıcaz çünkü ilçeden ile gidicez..beklliyoruz..gitmişken ultrasonda da görünsün..:Dmutluluğumuz katlansın..sabah yine test yaptım çok nettii..

:nazar:Parhissaaaa ççook tebrik ederim canım :32::32::64::64::64::nazar::49:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

lütfen bizede duat et mayıs ayında yumoşlar çatlasın olsun bizimde:emir_bebek:

çok teşekkür ederim umaycımmm..
bol bol dua ediyorum zaten..inşallah bir an önce bütün kızlar hamile kalırsınız..çatlatın yumurtalarınızı..:49::49:

happylife sana da çok teşşekür ederim canım..herkese bu ay bol şanslar diliyorumm...ehh ben dinlenmedeyim artık.:1: 6 ay çok çalıştık şimdi tatil.:9::9:

slm kızlar..bizde 1 yıldır istiyoruz bebiş ama henüz bişey yok. inşallah bende bu yıldan çoookkk ümitliyim.. inşallah tez vakitte hep birlikte toldururuz göbişleri :66::66::66:

kizlar, esim de takmis, bu ay kesin olacak diyor.... yok vaktinde yetisemedik diyorum, anlamiyor...:1::1::1: icine oyle doguyormusss.....:21::21::21::21:

yok canim, misafir filan derken firsat olmadi.. hemen ovulasyondan sonraki gun yaptik... cizgiler siliklesmeye baslamisti...:59:

şansınız 50%/50%. İnşallah eşinin içine doğduğu gibi olur. Çok sevinirim o zaman gerçekten. tam halay çekmeye sebebimiz olur vallaha, çünkü sadece 1 verimli gün sonunda bebiş haberi almış oluruz, ayyyy inşallahhhhhhhh!

şansınız 50%/50%. İnşallah eşinin içine doğduğu gibi olur. Çok sevinirim o zaman gerçekten. tam halay çekmeye sebebimiz olur vallaha, çünkü sadece 1 verimli gün sonunda bebiş haberi almış oluruz, ayyyy inşallahhhhhhhh!

:1::1::1: tam supriz olur herhalde...:1::1::1:

kizlar listemiz nerelerde yahuuu
bir bakalim

Sinemcimmmmm, gondereyimmmm listeyiiii hemen....

Back