sentez, tebrik ederim, ALLAH tamamına erdirsin, büyütmeyi nasip etsin! doktor kontrolüne ne zaman gideceksin?bir an önce gitmen gerek, biliyorsundur. Ve doktorun istese de istemese de perşembe günü tekrar beta HCG değerini ölçtürmende fayda var. senin adına çok sevindim gerçekten. ALLAH hepimize sırayla nasip etsin inşallah! Beni de heveslendirdiniz, bu ay düşünmüyordum ama şimdi bilmiyorum, belki bi yaramazlık yaparım:)))) tam ovulasyon dönemlerindeyimmmmmm
düşünmemenin tek yolu var, canım, ben de önce zorlanıyordum düşünmemek elde değil diyordum ama eldeymiş, mesela daha bebeği olmadan kadınların neler yapabileceğini düşünün ve bebek olduktan sonra yapamayacaklarını düşünün. Görümcem hamile kalıncaya kadar erkek gibiydi kız, her yere koşardı, her yere yetişirdi, şimdi 5 yaşında kızı var, 5 yıldır kız eve yapışık vaziyyettedir, eli kolu bağlı gibi kızcağız, yapacaklarını yapabilmek için binbir takla atıyor. çocuğu nereye bıraksam, bıraktığım zaman yemeğini yedirebileceklermi? arkamdan ağlarmı ağlamazmı? kariyeri hele demiyorum, kariyerde büyük bir fosssss yaşanıyor, taa ki çocuk ana okuluna gidene kadar. önceden kreşe bırakmaya kıyamıyoruz biz kadınlar. aman yemek yedimi, yattımı durdumu terledimi, sırtına havlu koydularmı, üstünü değiştirdilermi derken panikler içinde gününüz geçecek, hele yaz geldimi, her gün banyo yapmalı çocuk, yemeğini hazırla, çamaşırını yıka, her gün 2 fasıl, çıkanları ütüle, banyosunu yaptır, bir de arada ağlasın ki anne neden benimle oynamıyorsun, daha eşinizin ve kendinizin çamaşırlarını ütülerini ve yemeğini saymıyorum, eşiniz eve gelince ona ilgi göstermeye haliniz bile kalmayabilir, bunun sonunda da eşinizi küstürürsünüz, aile sorunları başlar, hele kayınvalide kayınpeder yanınızdaysa, çocuğa iyi bakmadın, şunu giydirmedin, onu yedirmedinler gelecek oooh oh, kısacası tam bir kabus.... amma doluymuşum ha)))) neyse bu yazdıklarım herkesin başına gelmez, ama bebek düşüncesini kafanızdan bir süreliğine atmanıza yardımcı olur belki.